MODERNA, PFIZER : “ΚΑΘΑΡΣΗ” ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…

Η είδηση αφορά στο ξεκίνημα έρευνας από την Moderna και την Pfizer για το φαινόμενο που δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν. Των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας, ιδίως σε νεαρής ηλικίας ανθρώπους, μετά τον εμβολιασμό.
Η πλειονότητα των “ψεκασμένων “ φίλων πανηγυρίζει, θεωρώντας ότι οι εταιρίες “σύρονται” σε διερεύνηση του θέματος.
Ωστόσο το ενδιαφέρον αφορά στον τρόπο που τα μέσα παρουσιάζουν την είδηση :
* το πρώτο που προκύπτει ως “μη επιδεκτικό αντιρρήσεως”, είναι η εξαιρετική σπανιότητα τέτοιου είδους συμπτωμάτων. Λοιπόν, θα πρέπει κάτι να τρέχει με τα άτομα του κύκλου μου – όχι ακριβώς τεράστιου – γιατί οι περιπτώσεις στο πλαίσιο αυτού και μόνο είναι αρκετές, για να μη μιλήσω για το σύνολο εκείνων που προκύπτουν επί καθημερινής βάσεως, μόνο επί ελληνικού εδάφους.

Το δεύτερο [που προκύπτει] είναι ότι η έρευνα εμφανίζεται σαν διαδικασία αυτοκάθαρσης των Big Pharma, με την παράμετρο “σύγκρουση συμφερόντων” εκτυφλωτικά απούσα.
Υπάρχει εντούτοις ένα γεγονός αναμφισβήτητο, κι είναι καλό να μη το ξεχνάει κανείς, όσο τουλάχιστον διαρκεί η απίθανη περίοδος που διανύουμε
** – ίσως δηλ. για πάντα : Όλες […ανεξαιρέτως όλες!] οι δοκιμές φαρμάκων, εμβολίων και λοιπών σκευασμάτων διεξάγονται από επιστήμονες / ιδρύματα με sponsoring από τις εταιρίες που αποστολή τους είναι να ελέγχουν.
Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να ακουστεί ξανά τίποτα για την περίφημη έρευνα – “όλα όσα έπρεπε να γνωρίζουμε” για μυοκαρδίτιδες και εμβόλια ανακοινώθηκαν ήδη με την εξαγγελία της.

* Η αναφορά του NBC, εδώ

** …με τις Big Pharma αιχμή του δόρατος μιας ζοφερά αντιανθρωπιστικής ατζέντας, προϊόντος μιας εξουσιαστικής ελίτ που τα μέλη της δεν [θα’ πρεπε να] συγκαταλέγονται στο ανθρώπινο είδος.

4
(Visited 60 times, 1 visits today)

Discover more from OANNES

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply