ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΙΝΤΙΑ : ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η δόξα της ελληνικής δημοσιογραφίας βρίσκεται αποτυπωμένη σε τίτλους όπως αυτός εδώ του Θέματος : Συνταγματικός [“γενικά”, άρα και όσον αφορά το πρόστιμο] ο υποχρεωτικός εμβολιασμός …και ειδικά για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ως προς την ίδια την απόφαση του ΣτΕ, και μόνο η αναγνώριση ως σύννομης της απόλυσης μη εμβολιασμένων
χωρίς αποζημίωση, μισθό κτλ. δείχνει ότι τα σχόλια περιττεύουν.
Για τους οποίους απολυμένους, εννοείται, άκρα του τάφου σιωπή στα Πετσοκάναλα, εν μέσω οιμωγών για περικοπές, μειώσεις τζίρου κλπ.
…”ημέρες που έρχονται”.

.

4
(Visited 92 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. EMMANOUEL December 4, 2021 at 10:18 am

    Στην Αμερικη , σε δικαστηριο της Λουιζιανα νομιζω , δικαιωθηκαν οι νοσηλευτες κι απαλλαχθηκαν απ την υποχρεωτικοτητα . Τωρα κατα ποσο αυτη η αποφαση καλυπτει και τους υπολοιπους στις αλλες πολιτειες , η’ αν η αποφαση με καποια νεα δικη ( σε ανωτερο δικαστηριο , τυπου ΣΤΕ ) αρθει κι επανελθει η υποχρεωτικοτητα δεν ξερω ..

    Reply
    1. Oannes December 4, 2021 at 11:00 am

      Ακόμα και αν αποτελέσει “προηγούμενο” για άλλες πολιτείες στις ΗΠΑ, ξέχνα το για εδώ. Εδώ ο πρώτος “πρωθυπουργός” της Χούντας ήταν ο …Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος απεδέχθη τον τίτλο και την “εκτροπή” με την φράση “υπέρτατος νόμος η σωτηρία της πατρίδος”.
      Για να μη μιλήσουμε για τους δικαστές της Χούντας [με πρώτο και καλύτερο τον Ιωάννη Ντεγιάννη, ανώτατο δικαστικό, λογοτέχνη και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το ’81] οι οποίοι μια χαρά υπηρέτησαν τη δικτατορία επί επτά συναπτά έτη, για να αναδειχθούν στη συνέχεια σε σύμβολα του αντιδικτατορικού αγώνα.
      Παρεμπιπτόντως, κατά την άποψή μου [και κυριολεκτώ] οι Χουνταίοι ήταν Άγγελοι Κυρίου μπροστά στη συμμορία του ΚΜ.

      Reply
  2. dnk December 4, 2021 at 10:47 am

    Φαντάζομαι πως αν ο τίτλος και το περιεχόμενο του άρθρου είναι κάποιου τύπου “αστικό δόκανο” με στόχο την “παγίδευση του λαού”,οι δυνάμεις της “πρωτοπορίας” θα παρέμβουν για την υπεράσπισή του(του “λαού” εννοείται,έτσι;).Ίσως,βέβαια,να καθυστερήσουν λίγο,καθώς μετά τις τελευταίες “επιστημονικές εξελίξεις” προσπαθούν να προσαρμόσουν την “θεωρία” σ’αυτές. Σύμφωνα με κάποιον “επιστήμονα-ξυλοκόπο” του “Κόμματος”,αν “εμβολιαστεί” με,σωστά mixed n’ matched,mRNA ο “δούρειος ίππος” είναι νομοτελειακό να “ρολάρει”,αυτοβούλως,εντός της “Τροίας”,διώχνοντας “ειρηνικά” τους “κακούς”😺…

    Reply
  3. stcigar December 4, 2021 at 11:28 am

    Το να προβλέπεις το μέλλον τελευταία έχει καταντήσει το ευκολότερο πράγμα του κόσμου: διαλέγεις απλά την χειρότερη δυνατή εκδοχή και πέφτεις πάντοτε μέσα.

    Reply
    1. Oannes December 4, 2021 at 11:30 am

      Αυτό είναι απόφθευγμα επιπέδου Σιμωνίδη του Κείου τουλάχιστον!

      Reply
    2. dnk December 4, 2021 at 11:49 am

      Ακόμα και η Κασσάνδρα,η “φαρμακόγλωσσα”,θα γέλαγε,που με τέτοιο όνομα και κάτι άλλο “φαρμακό” πρέπει να ήταν😺…

      Reply

Leave a Reply