ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΝΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Με εντολές των δικαστών, ακολουθούντων εντολές των ειδικών, η γερμανική αστυνομία απαγόρευσε τη διαδήλωση στο Βερολίνο εναντίον των μέτρων ασφαλείας για τον κορωνοϊό, με το σκεπτικό της μη τήρησης των μέτρων ασφαλείας.
Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες απαγορεύσεις και αναιρέσεις. Της τελικής απαγόρευσης επακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια μπορστά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου.
Μέσα από τα μιντιακά φερέφωνά της, η φασιστική πρόβα παγκόσμιας διακυβέρνησης που [αν δεν εμποδιστεί] αναλαμβάνει οσονούπω τα ηνία, επιχειρεί να καταστήσει “άκυρες” τις διαδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει στο δυτικό κόσμο [Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι] βαφτίζοντας τους διαδηλωτές …”συνωμοσιολόγους”, “ακροδεξιούς” και “φασίστες”.
Πρόκειται για την ίδια συνταγή που ακολουθείται με τους διαμαρτυρόμενους για το λαθρομεταναστευτικό, και από πέρσι, τους “αρνητές” της ψευδοεπιστημονικής γελοιότητας του Climate Change. Γίνεται φανερό, και εξ αυτού, ότι μιλάμε για κεφάλαια της ίδιας ατζέντας, εφαρμοζόμενης από τους ίδιους “κύκλους”. Τα περί συνωμοσιολογίας απευθύνονται σε τελείως ανεγκέφαλους.
Τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, πέρα από συντονισμένη επίθεση στις ελευθερίες του πολίτη, στοχεύουν στην καταστροφή της μικρομεσαίας επιχείρησης και το πέρασμα της οικονομικής δραστηριότητας στα χέρια των big corporations.
Οι ελίτ γνωρίζουν ότι το πράγμα θα γίνει αργά γρήγορα αντιληπτό στην, σιωπηρή προς το παρόν, πλειοψηφία. Και βιάζονται να καταπνίξουν κάθε αντίδραση εν τη γενέσει.
Πολύτιμο αρωγό σ’ αυτό, όχι ακριβώς ανέλπιστο, έχουν τις ακρο-“αριστερές” οργανώσεις. Στο ίδιο το Ellada άλλωστε, ο …αντιεξουσιαστικός χώρος, δια στόματος Δαπέργολα, στηρίζει μάσκα.

3
(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Reply