ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ TRUMP…

Ιούλιος 2020. Ένα συνηθισμένο ζευγάρι μικρογαιοκτημόνων, στην ειδυλλιακά ήσυχη Mercer County του Μιζούρι, η Gina και ο Christopher Langan, εξηγούν γιατί υποστηρίζουν τον Donald Trump : δεν έχουν καμιά όρεξη για κυβερνητικές παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής τους, ούτε για παραβιάσεις των συνταγματικών τους δικαιωμάτων. Εκτός των άλλων, λέει ο Chrstopher, ο Trump δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, μιλάει δίχως περιστροφές, λέγοντας εκείνο που πιστεύει.
Δεν χρειάζεται να μπει σε λεπτομέρειες περί τις
“κυβερνητικές παρεμβάσεις”. Μπορούμε να φανταστούμε τουλάχιστον μια – από τις βασικές εξαγγελίες του επερχόμενου “green new deal”: ανεμογεννήτριες, σαν Αρειανοί απ’ τον Πόλεμο των Κόσμων, να κατακλύζουν το ειδυλλιακό τοπίο με τις απόκοσμες σιλουέτες και τα ανατριχιαστικά γρυλίσματά τους. Η οικτρή ανεπάρκειά τους από πλευράς απόδοσης …εξασφαλίζει ότι θα χρειαστούν εκατομμύρια από δαύτες.

Λεπτομέρεια που ίσως ενδιαφέρει κάποιους : ο Christopher Langan, εθελούσια αποσυρμένος με τη σύζυγό του σε ένα κομμάτι γης που αγόρασε στην Mercer County, είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο παρατηρημένο IQ [210] στην Αμερική, και πιθανώς στον πλανήτη.
Είναι ουσιαστικά αυτοδίδακτος, μια και παράτησε το πανεπιστήμιο λόγω εριστικού χαρακτήρα και …μη συμβατότητάς του με το “ακαδημαϊκό σύστημα”. Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του εργάστηκε επαγγελματικά ως
…μπράβος. Ασχολείται εκτός άλλων με τα μαθηματικά και τη θεωρητική φυσική, και έχει εκπονήσει την “περίφημη” […εννοείται και “αμφιλεγόμενη”] Cognitive-Theoretic Model of the Universe, μια “θεωρία των πάντων” κατά τον ίδιο.

8
(Visited 157 times, 1 visits today)

Leave a Reply