ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ”

Υπαναχωρώντας από την αρχική ανακοίνωση περί ανάγκης έρευνας από την διεθνή κοινότητα, ο “Πρόεδρος Μπάιντεν” [πρώτα θα συνηθίσει ο …Τραμπ αυτή την προσφώνηση, και μετά εγώ] έδωσε …90 μέρες διορία στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του για να του αναφέρουν αν ο ιός ξεκίνησε από το εργαστήριο της Wuhan η όχι. Σημειωτέον ότι, όπως έχει δηλώσει, οι μυστικές υπηρεσίες δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για την κατανόηση των διαφορετικών σεναρίων που ερμηνεύουν τα της προελεύσεως του ιού.
Εννοείται ότι υπάρχουν επαρκέστατες, τουλάχιστον σε βαθμό
πανίσχυρων ενδείξεων. Θα αναφερθούμε σ’ αυτές, ίσως με κάποια κείμενα συμπληρωματικά / διορθωτικά των όσων έχουμε αναφέρει από πέρυσι τον Φεβρουάριο.
Η φράση του “προέδρου” φυσικά προετοιμάζει το έδαφος για μια
αδιεξοδική κατάληξη της έρευνας. Η ίδια η προσθεσμία των 90 ημερών, πέρα από το γελοία θεατρικό της υποθέσεως [γιατί 90; γιατί όχι 60, ή 120;] δεν αποσκοπεί παρά στη λήξη της υπόθεσης με συνοπτικές διαδικασίες, άμα τη παρελεύσει του διαστήματος.
Σημειωτέον ότι μιλάμε για τις ίδιες μυστικές υπηρεσίες που επί 4 χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο απ’ το να εκπονούν και να διαδίδουν τις τερατωδίες περί συνεργασίας του Τραμπ με τους Ρώσους. Κρατώντας σιγήν ιχθύος, μέχρι και σήμερα, όσον αφορά τις οικονομικές σχέσεις των Μπάιντεν [πατέρα, γιου αδελφού]
με Ρωσία και Κίνα.
Η αναφορά στις τελευταίες είχε απαγορευτεί προεκλογικά από τα social media [στη συνέχεια …θα παραδέχονταν το λάθος τους] ενέργεια που ασφαλώς
αλλοίωσε το προεκλογικό αποτέλεσμα.

4
(Visited 97 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar May 28, 2021 at 6:40 am

    Αν στόχος “του Μπάιντεν” είναι να κλείσει την υπόθεση το συντομότερο, γιατί να μπει στον κόπο να την αρχίσει in the first place? Αποκλείεις την περίπτωση να συνεχίζεται η αντικινεζική εκστρατεία που ξεκίνησε την περίοδο του Τραμπ? Η νέα κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει αναιρέσει κανένα μέτρο των προκατόχων της εναντίον των Κινέζων ούτε και είχε ψηφίσει εναντίον τους εξαρχής..

    Reply
    1. Oannes May 28, 2021 at 8:10 am

      Εννοείται ότι τίποτα δεν αποκλείεται, άπαξ και τα πάντα επιδέχονται τουλάχιστον δυο ερμηνείες. Ως προς τη Wuhan, έχει γίνει σάλος με συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, και από τη στιγμή που ο ίδιος ο Δόκτωρ Φάουστους άρχισε να ψελλίζει περί τεχνητής προέλευσης, ο “πρόεδρος” δεν μπορούσε παρά να ανακοινώσει μια [fake κατά την άποψή μου] έρευνα.
      Ως προς την πολιτική του απέναντι στην Κίνα, μπορεί προς το παρόν να ακολουθεί τα βήματα του DT, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση. Κάτσε να συμπληρώσει κάνα χρόνο στην “εξουσία” και βλέπουμε.

      Reply
  2. stcigar May 28, 2021 at 8:45 am

    Καλά η “έρευνα” είναι για τα πανηγύρια ούτως ή άλλως. Φαντάσου μόνο τους κινέζους να ξεναγούν τους “άντρες με τα μαύρα” στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου. Είναι αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε οριστική απόδειξη (για ποιον;) κι επιπλέον η κατάσταση θυμίζει λίγο το θέμα με τα “χημικά” στο Ιράκ και τη Συρία. Τον τελευταίο καιρό εξάλλου κανένας δεν ασχολούνταν σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον είχε μετατοπιστεί στο θέμα της αντιμετώπισης και των εμβολίων. Εδώ κι αν έχουν αγνοήσει με το έτσι γουστάρω καραμπινάτες αποδείξεις για ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, σιγά μην ανακινούσαν το ζήτημα της προέλευσης αν δεν υπήρχε πολιτική εντολή. Κατά τη γνώμη μου η σύγκρουση με την Κίνα είναι αναπόφευκτη για ευνόητους λόγους, και ο “κορωνοϊός” προσφέρεται θαυμάσια για ένα ωραίο ζεσταματάκι, αφού το κόλπο με τις “παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” έχει μπαγιατέψει λιγάκι τα τελευταία χρόνια..

    Reply
    1. Oannes May 28, 2021 at 9:36 am

      Καλά η κατάσταση με τα εμβόλια εξελίσσεται σε pure paranoia. Δεν προλαβαίνω κυριολεκτικά να “επεξεργαστώ” τις πληροφορίες. Χτες βράδυ την ώρα που έτρωγα, ανοίγω τον ανεκδιήγητο Παναγιωτόπουλο [the guy I love to hate] για να ακούσω τα τελευταία 2 λεπτά or something της συνομιλίας του με μια επιστήμονα. Αυτά που πρόλαβα ήταν τα εξής : τα εμβόλια, πιθανότατα, δεν παράγουν επαρκή αντισώματα για τους παχύσαρκους, τους ηλικιωμένους, τους καρκινοπαθεις κλπ. Τουτέστιν …για όλους όσους είναι εξ αρχής καταχωρημένοι ως ευάλωττοι! Η τελευταία φράση του ανεκδιήγητου, με την επιστήμονα να συγκατανεύει, ήταν: “γιαυτό λοιπόν πρέπει να προσέχουμε όλοι. Και οι ανεμβολίαστοι, και ι δ ί ω ς οι εμβολιασμένοι”. Ποιος Πιραντέλο και ποιος Μπέκετ, να πούμε. Εδώ ειμαστε μάρτυρες κυριολεκτικά σε ιστορία εν τη γενέσει.
      Με δεδομένο το ότι η πορεία των Κινέζων προς το World Domination φαίνεται μη αντιστρέψιμη, ο πόλεμος ειναι όντως το πιο πιθανό σενάριο. θα εξαρτηθεί, υποθέτω, πλην άλλων, από το πόσο βαθειά είναι η …μαλακή διείσδυσή τους στη Δύση, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου έχουν τεράστια “επιρροή” [βλ. τα ακουμπάνε χοντρά] σε πλείστους όσους τομείς, των media μη εξαιρουμένων.

      Reply
  3. stcigar May 28, 2021 at 9:51 am

    Δε νομίζω πάντως ότι αγανακτεί κανένας με αυτή την κατάσταση. Και ξέρεις γιατί; Γιατί τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν διαφέρουν σε τίποτε από το 90% των κυκλοφορούντων φαρμακευτικών σκευασμάτων που είναι άχρηστα και βλαβερά χωρίς αυτό να εμποδίζει τους γιατρούς να τα προτείνουν anyway και τους ασθενείς να τα παίρνουν με τις χούφτες χωρίς να βλέπουν καμία βελτίωση.

    Reply
    1. Oannes May 28, 2021 at 10:47 am

      Σύμφωνα με διάφορα που ακούω και διαβάζω είναι τρισχειρότερα. Αλλά καλό είναι να κρατάει κανείς μικρό καλάθι και με τους κινδυνολόγους που αναζητούν εναγωνίως “αποκαλύψεις και “βόμβες μεγατόνων.”. Ως εκ τούτου προς το παρόν επιφυλάσσομαι.

      Reply
  4. stcigar May 28, 2021 at 10:57 am

    Η βασική τους διαφορά είναι ότι αφορούν το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Οποιοδήποτε συστημικό φάρμακο δινόταν σε τέτοια έκταση και για τόσο διάστημα (για πάντα δηλαδή) θα είχε παρόμοιας έκτασης και δριμύτητας παρενέργειες. Και στην τελική άμα θέλεις τα παίρνεις, όχι όπως με τα εμβόλια που σε στήνουν στον τοίχο. Από τα φάρμακα που μου έχουν γράψει πάντως κατά καιρούς οι γιατροί, δεν έχω πάρει ούτε τα μισά, που κι αυτά όλο παρενέργειες ήταν παρά με βοήθησαν ουσιαστικά.

    Reply

Leave a Reply