ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ …ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ…
Κάποιοι ίσως θυμηθούν
ότι η πρώτη σύνδεση “πανδημίας” και κινέζικου point system εντοπίζεται εδώ – βλ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ. https://oannes.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-150-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89/

2
(Visited 45 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. EMMANOUEL December 11, 2021 at 2:09 pm

    Πολυ .. gothic η παρασταση , και στο υφος της κυριας , και ενδυματολογικως-σκηνογραφικως ..
    Παρομοιες εκτιμησεις υπαρχουν κι απο αλλου . Για παραδειγμα ενας φιλος μου εστειλε αυτο
    https://edromos.gr/mia-aftoekpliroumeni-profiteia-systimiki-katarrefsi-kai-prosomoiosi-pandimias/?amp
    (ιστοσελιδα καποιας αριστερης υποομαδας -δεν εχω ιδεα ποιας ακριβως- η οποια , surprisingly για αριστερους ,αν δεις τα αρθρα τους περι πανδημιας ειναι κοντα και σε καποια πραγματα που λες κι εσυ )
    Ειναι μεγαλο το κειμενο, με αριστερη οπτικη βεβαια , αλλα υπογραμμιζεται η αμεση συνδεση πανδημιας – οικονομιας κι εχει διαφορα ενδιαφερουσα στοιχεια οπως η αλληλουχια οικονομικων γεγονοτων λιγο πριν το ξεσπασμα της πανδημιας ..
    Παρομοιας λoγικης ειναι κι η αρθρογραφια του Βιλιαρδου στο analyst.gr ..
    Τωρα αν θα επαληθευτει η Mistress στο βιντεο δεν μπορω να το κρινω , αλλα οι ενδειξεις ειναι δυσοιωνες . Για παραδειγμα καπου επεσε στην αντιληψη μου κι ενα αρθρο για τις προβλεψεις του νεου Κλιματικου Νομου με διαφορες διαταξεις που δεν απεχουν απ το να υπονουν οτι βαδιζομεν προς υγειονομικη χουντα ..

    υγ. Φυσικα κι ο edromos πηρε το αρθρο απο αλλου , εδω
    https://thephilosophicalsalon.com/a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation/#_ftnref1

    Reply
    1. Oannes December 11, 2021 at 2:28 pm

      Καθόλου δεν με παραξενεύει το περί αριστερής υποομάδας. Ο λόγος που αντιπαθώ την πλειονότητα των υποτιθέμενων εκπροσώπων της αριστεράς, είναι τα χιλιάδες εισαγωγικά που πρέπει κανεις να βάλει στη λέξη για να τους περιγράψει.
      Και “για να πώ το κρίμα μου”, η άποψή μου περί αυτάρκειας – ανάγκης για ανεξαρτησία από ένα κύκλωμα που σκοπό έχει, χρησιμοποιώντας “νέα τεχνολογία” να περιλάβει το σύνολο της ανθρώπινης δραστηριότητας σε διαδικασία lockstep – έχει αποκρυσταλλωθεί από τα early ’00s : λίγη καλλιεργήσιμη γη, ένα σπίτι με ηλιακή ενέργεια, ένα πηγάδι, και …grow your own food.
      Έτσι όπως τα βλέπω βέβαια, έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι …ούτε αυτό δεν θα μας αφήσουν να κάνουμε οι κτηνόπουστες.

      Reply

Leave a Reply