ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-30092020-1310 αποτιμώντας το debate…

Ο κύριος Μπογδάνος είναι όντως με τον τρόπο του, μια χαρισματική προσωπικότητα: το να έχεις περάσει την εικόνα του “σκεπτόμενου”, έστω και σε ένα κοινό σαν αυτό στο οποίο απευθύνεται *, μονόφθαλμος μεταξύ αομμάτων, καλύπτοντας την αμάθειά του πίσω από “περίτεχνες” εκφράσεις και γυμνασιακού επιπέδου χαβαλέ [στην καλύτερη περίπτωση], αποτελεί, στην εποχή που ζούμε, μορφή επιτυχίας,.
Ας απολαύσουμε μια πρώτη, “με χιούμορ” αποτίμηση του debate απ’ τον “πολιτικό” Μπογδάνο.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω τη δική μου άποψη. Οι άνθρωποι που επισκέπτονται το blog, θα έχουν αντιληφθεί ότι ο Joe Biden βρίσκεται σε τροχιά άνοιας. Η απαίτηση του Trump να περάσουν και οι δύο από drug test πριν ή μετά το debate [εννοείται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα treatments που “βοηθούν πρόσκαιρα στη συγκέντρωση”…] απορρίφθηκε απ’ τον πρώην Vice President.
Ούτως ή άλλως, κάποιος που βλέποντας το βίντεο του debate δεν διακρίνει την καχεξία της φυσικής του παρουσίας, το επίπεδο συγκρότησης, τη στρεψοδικία και την πλήρη απουσία πολιτικών επιχειρημάτων, δεν πρόκειται να καταλάβει, διαβάζοντας ό,τι κι αν γράψω εγώ ή …ο οποισδήποτε.

Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να συζητηθεί, και θα το κάνουμε, Θεού θέλοντος: μια, υπόπτως προβαλλόμενη από πολλές πλευρές, τάση εξομοιώσεως των δυο αντιπάλων παρατάξεων, στην Αμερική και όχι μόνο, με κοινό παρονομαστή την ένταση και τον τυφλό φανατισμό που, υποτίθεται, διακρίνει και τις δύο.

* ένα κοινό όπως εκείνο που το Σκάι ενημέρωνε το πρωί ότι, σύμφωνα με γκάλοπ του …CNN, η πλειονότης των Αμερικανών θεώρησε νικητή του debate τον …Biden.

3
(Visited 84 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Ε September 30, 2020 at 2:52 pm

    Ενταξει , ο Τραμπ ειναι ο .. Τραμπ , τον ξερουμε (?) . Η απορια μου ειναι οι Δημοκρατικοι , ολοκληρο κομμα με αιωνες παραδοση , δεν βρηκαν κανεναν πιο “συσταζουμενο” απ αυτον τον μπαρμπα για υποψηφιο ? Αν δεν του λαχαινε ο κορωνοιος (το BLM απο μονο του δεν φτανει για να κρινει αποτελεσμα νομιζω ) θα τις επαιρνε περπατοντας τις εκλογες ο Τραμπ μ αυτον αντιπαλο ..

    Reply
    1. Oannes September 30, 2020 at 5:20 pm

      Η άποψή μου, την έχω γράψει παλαιότερα, είναι ότι ο JB έχει επιλεγεί ως “μεταβατικός”. Σε μικρό διάστημα απ’ την έναρξη της θητείας του [στην εφιαλτική περίπτωση που εκλέγεται…] τα προβλήματα πνευματικής και όχι μονο υγείας αρχίζουν να γίνονται “αντιληπτά” από τα media που τώρα κάνουν το κορόιδο. Μετ ου πολύ, κάνει μια εύσχημη ανακοίνωση και …παραιτείται αφήνοντας στη θέση του προέδρου …την Καμήλα Χάρις [ότι χειρότερο έχει εμφανιστεί ίσως στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή από καταβολής της].
      Με άλλα λόγια, η επιλογή JB είναι το εισιτήριο για την είσοδο ΓΥΝΑΙΚΑΣ, και μάλιστα ΕΓΧΡΩΜΗΣ, στον Λευκό Οίκο …από την πίσω πόρτα.

      Reply
      1. Ε October 1, 2020 at 5:08 pm

        Τι φρουτο ειναι αυτη παλι ? Ο καλος κυριουλης , ο κυριος Σωντερς , τι απεγινε , τον εφαγε η μαρμαγκα ? Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα εσωτερικα των ΗΠΑ , απο σενα ενημερωνομαι πιο πολυ !

        Reply
        1. Oannes October 1, 2020 at 5:38 pm

          Διάβασε για την Κάμαλα Χάρις σε προηγούμενο post, εδώ: https://oannes.gr/bidens-greatest-hits-updated/
          Περιλαμβάνει και βίντεο με τα greatest hits του Biden, θα αντιληφθείς βλέποντάς το ότι δεν είναι “μπάρμπας” όπως τον λες αλλά …ραμολιμέντο. Και ότι, όχι ως “σχήμα λόγου” αλλά, κυριολεκτικά, τα έχει χαμένα. Στο debate με τον Trump προφανώς έλαβε κάποια ουσία ενισχυτική της εγρήγορσης – εξ ου και ο Trump ζήταγε να γίνει και στους δυο drug test, το οποίο φυσικά ο JB αρνήθηκε.
          Η Kamala Harris ήταν μια από τους υποψηφίους για το δημοκρατικό χρίσμα – ήρθε αν θυμάμαι τελευταία ανάμεσα σε 10-15 άτομα [μιλάμε για “λαϊκό έρεισμα”]. Η επιλογή της παρόλο που είχε πολύ κακή σχέση με τον Biden [τον έχει κατηγορήσει ως “ρατσιστή” και “women harasser”] έχει υπαγορευτεί από αυτό που σου είπα και την προηγούμενη φορά: είναι ΓΥΝΑΙΚΑ και ΕΓΧΡΩΜΗ. Και θα μπει από την πίσω πόρτα αντικαθιστώντας το ραμολιμέντο. Ήδη σε κάποιες περιπτώσεις μιλώντας “της ξεφεύγουν κατά λάθος” διάφορα του τύπου “η κυβέρνηση HARRIS – Biden” [βαζει το δικο της όνομα πρώτο] που αποδεικνύουν αυτό που σου λέω.

          Reply
  2. Ε October 1, 2020 at 7:54 pm

    Οπως ειχε πει κ καποιος “Στην Αμερική ο καθένας μπορεί να γίνει Πρόεδρος. Αυτος ειναι ενας απ τους κινδυνους που διατρεχει το παιδι σου αν μεγαλωνει εκει ! ” .. ΤΗΑΝΧ για την ενημερωση ..

    Reply

Leave a Reply