ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-24122020-1135 περί μετάλλαξης & μεταδοτικότητας

Στις προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας περί 70% μεγαλύτερης μεταδοτικότητας του “νέου στελέχους” του ιού [που κάθε άλλο παρά νέο είναι, καθώς έχει ταυτοποιηθεί προ πολλού, σύμφωνα με τον κύριο Σταθακόπουλο, μαζί με άλλες κι εγώ δεν ξέρω πόσες χιλιάδες παραλλαγές] ο καθηγητής Carl Heneghan [“Professor of Evidence Based Medicine” στην Οξφόρδη] απαντά με έντονο σκεπτικισμό.
“Κάνω αυτή τη δουλειά 25 χρόνια τώρα και μπορώ να πω ότι είναι
αδύνατον να μιλήσεις με σιγουριά για τέτοιους αριθμούς σε τόσο σύντομο διάστημα. Θα προτιμούσα να έχω πιο καθαρές ενδείξεις από τα λεγόμενα του κυρίου πρωθυπουργού, γιατί έτσι δημιουργείται φόβος και πανικός στην κοινωνία χωρίς συγκεκριμένο λόγο”.
Ας κρατήσουμε το όνομά του:
Carl Heneghan. Είμαι περίεργος αν θα το ξανακούσουμε.


2
(Visited 73 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. dnk December 24, 2020 at 12:26 pm

    Μάλλον ο Άγγλος ειδικός,προ του ορατού κινδύνου να “πεθάνει απ’ τα γέλια” με τις ” προβλέψεις”(κάτι ξέρουν κι οι Άγγλοι απο χιούμορ και ιπποδρομίες) και φοβούμενος για “διάδοση” του “θανατηφόρου γέλωτα”του και στον υπόλοιπο πληθυσμό,καθώς ” ένα κρούσμα αρκεί”,αποφάσισε να πράξει,κάπως,για να μας προστατεύσει.Αντίστοιχα,εντός του Death Star,ο Obi Wan αποφάσισε να “προστατεύσει”, κάπως,τον ” παλιόφιλο” Darth,ώστε να μην ” τρωθεί” (ανεπανόρθωτα,τουλάχιστον) το κύρος και η balance της Force και γίνουνε “ρεζίλι και των Ήγουωκς”, που ήταν απο κάτω…

    Reply

Leave a Reply