ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-09122021-1806 ανεμβολίαστοι – εμβολιασμένοι

Προς επίρρωση των περί “πανδημίας των ανεμβολίαστων”…

2
(Visited 122 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar December 9, 2021 at 10:24 pm

    Άχαρη δουλειά να κάνει κανείς το δικηγόρο του διαβόλου, αλλά θα τον κάνω μια τελευταία φορά, όχι μόνο χάριν αληθείας (που από μόνο του θα ήταν αρκετό) αλλά και γιατί τα συμπεράσματα που προκύπτουν θα μπορούσαν για κάποιους – ελάχιστους ελπίζω – να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Ας υποθέσουμε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αποτελείται από 70% Έλληνες και 30% Μαροκινούς, ενώ τα ποσοστά των κρατουμένων στις φυλακές είναι 50/50. Τα ποσοστά εγκληματικότητας ανά εθνική ομάδα είναι τα ίδια; Προφανώς και όχι, μάλιστα η πιθανότητα να είναι κάποιος τυχαίος Μαροκινός εγκληματίας είναι περίπου 250% παραπάνω σε σχέση με κάποιο τυχαίο Έλληνα. Το αυτό και για τα ποσοστά θανάτων από κορωνοϊό, που στα συγκεκριμένα πινακάκια εμφανίζονται περίπου μισά μισά, την ώρα που τα ποσοστά εμβολιασμού στην περιφέρεια Πειραιά/Αιγαίου (που είναι τα υψηλότερα σε όλη την Ελλάδα) θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 80% στον ενήλικο πληθυσμό που μας αφορά ως προς τους θανάτους. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι τα στοιχεία του πίνακα είναι αληθινά, οι ανεμβολίαστοι διατρέχουν στην καλύτερη περίπτωση τριπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν σε σχέση με τους εμβολιασμένους, πράγμα μάλλον αξιοσημείωτο αν υπολογίσουμε πόσο απογοήτευσαν τελικά τα εμβόλια. Εννοείται φυσικά ότι το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα δεν επιλέχθηκε τυχαία: είναι αυτό που βγάζει τα ευνοϊκότερα ποσοστά για τους ανεμβολίαστους. Αν επιλέξει κανείς οποιοδήποτε άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα π.χ. αυτό: https://www.iatronet.gr/article/105058/sto-153-oi-thanatoi-emvoliasmenon-kata-ths-covid-se-makedonia-thrakh τα ποσοστά θανάτων των ανεμβολίαστων παρουσιάζονται συντριπτικά σε σχέση με τους εμβολιασμένους, με την προϋπόθεση πάντα ότι τα επίσημα στοιχεία είναι αξιόπιστα, πράγμα που προσωπικά θεωρώ μάλλον απίθανο.

    Reply
    1. Oannes December 9, 2021 at 10:46 pm

      Όχι απλώς αποδέχομαι αυτό το συλλογισμό αλλά και τον “προσυπογράφω”. Το πρόμπλεμ είναι ότι οι τύποι δεν λένε αυτό, αλλά ότι “το 80-90% που καταλήγουν στις ΜΕΘ ειναι ανεμβολίαστοι”.

      Reply
      1. stcigar December 9, 2021 at 11:00 pm

        Το κακό είναι ότι και οι “από δω” στηρίζονται όλο και περισσότερο σε παρόμοιες μεθόδους, αλλά χωρίς παρόμοια επιτυχία. Για να επαναλάβω πάντως την προσωπική μου άποψη, τα εμβόλια προσφέρουν βραχυπρόθεσμα ένα μικρό συγκριτικό πλεονέκτημα που μεσοπρόθεσμα εξανεμίζεται και μακροπρόθεσμα θα είναι καταστροφικό για όλους.

        Reply
  2. dnk December 10, 2021 at 7:26 am

    Υπάρχει,πάντα,και το θέμα του τρόπου “λειτουργίας” των πολύ συγκεκριμένων εμβολίων,τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τόσο “επιτυχημένα” όσο θα ήταν αυτός καθαυτός ο ιός αν κατόρθωνε,κατά την διάρκεια του “πολέμου” με-το όποιας “ποιότητας” διαθέτει ο καθένας-ανοσοποιητικό να κερδίσει την “μάχη” για την είσοδο στα κύτταρα.Προκύπτουν διάφορα θέματα,όπως αναλογίες ιϊκού φορτίου με “εμβολιαστικό φορτίο” και κατα πόσο τα “σηκώνει” το “πεδίο μάχης”(σώμα) του κάθε ανθρώπου.Ιδανικά από την στιγμή που θεωρούμε κρίσιμο,απαραίτητο και μοναδική λύση ένα εμβόλιο που “παρεμβαίνει” στο DNA(και μια μαχαιριά “παρέμβαση” είναι) με “τέτοιο”(κανας “ειδικός” ανάλυση;) τρόπο θα έπρεπε να εξετάζουμε και την DNAκή “ταυτότητα” του προς εμβολιασμό ανθρώπου τον οποίο θέλουμε-οι “ειδικοί”-να “ωφελήσουμε” και όχι να “βλάψουμε”😺…

    Reply
  3. dnk December 10, 2021 at 7:57 am

    Και λίγο πιο “συνομωσιολογικά”, ας ελπίσουμε-εδώ που έχουμε φτάσει-τα διάφορα “τεστ” να λειτουργούν σαν μια ιδιότυπη “λίστα του Σίντλερ” (whatever that means)😺…

    Reply

Leave a Reply