ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, THU-08042021-1305 ινδονησία, σαλβαδόρ…

Αυτή εδώ δεν είναι μια χιουμριστική ανάρτηση. Ο συνάνθρωπός μας, η συμπολίτις μας, σοβαρολογεί.
Δεν χρειάζεται φαντασία για να καταλάβεις από που λαμβάνει ενημέρωση… μια ματιά απλώς στο προηγούμενο post.

3
(Visited 123 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar April 8, 2021 at 3:34 pm

    0% ιατρικό πρόβλημα, 40% πολιτικό, 60% αισθητικό. Είχες απόλυτο δίκιο που μου τόνιζες την αισθητική πλευρά του ζητήματος, γιατί, όσο περνάει ο καιρός, αυτή ακριβώς είναι που μου τη δίνει περισσότερο στα νεύρα. Την κακοήθεια και τη βλακεία θα προσπαθήσω να τις καταπιώ μέχρι να γίνουν άμεσες απειλές για την επιβίωση. Κατά τάλλα δεν έχω παράπονο. Αυτά που τους φωνάζαμε σχεδόν ενάμιση χρόνο, τους τα λένε τώρα οι λοιμωξιολάγνοι, χωρίς να τους προκαλούνε ανάλογο σοκ. Είναι να έχεις τον τρόπο: κάντο όπως ο Τσιόδρας!

    Reply
    1. Oannes April 8, 2021 at 5:52 pm

      Ναι, η χαμηλοβλεπούσα, που και στη προηγούμενη ψευτοπανδημία του 2009 [όχι τόσο καλά οργανωμένη όσο αυτή εδώ] είχε φροντίσει μαζί με τον Αβρωμόπουλο για την άνευ λόγου και αιτίας παραγγελία εκατομμυρίων εμβολιων και αντιικών φαρμάκων.

      Reply
  2. stcigar April 8, 2021 at 5:01 pm

    Αν πάντως αντικαταστήσουμε το “ιατρικό” με το “ιατρογενές”, τότε τα ποσοστά συμμετοχής εκτοξεύονται κατακόρυφα. Σήμερα σκεφτόμουν ότι, αφού οι “νεκροί του κορωνοϊού” στην πραγματικότητα πεθαίνουν από άλλες ασθένειες, η νοσηλεία τους ως “ασθενών covid” αντί ως ασθενών καρκίνου ή εμφράγματος για παράδειγμα, συμβάλλει τα μέγιστα στην επιδείνωση της υγείας τους. Φαντάσου να έχεις βγει από χειρουργείο εγκεφάλου και αντί να σε παρακολουθεί νευροχειρουργός να σε “διασωληνώνουν” στο παθολογικό ή στην εντατική μαζί με κάθε καρυδιάς καρύδι..

    Reply
    1. Oannes April 8, 2021 at 5:44 pm

      Για να μην μιλήσουμε για τα τεράστια θέματα υγείας που μένουν πίσω για μια κωλογρίπη, για την οποία έχουν τρελάνει τον κόσμο κάνοντάς τον να συρρέει στα νοσοκομεία [ο άλλος προχτές, με το που έμαθε ότι έχει κορωνοϊό …πήδηξε από τον 7ο όροφο!]. Μια ηλικιωμένη “χωριανή μου” από τη Χίο, διαγνωσμένη με καρκίνο δεν βρίσκει ημερομηνία για ραντεβού, γιατί όλα τα αρχίδια ασχολούνται με τους “ασθενείς covid”!

      Reply
    2. Oannes April 8, 2021 at 10:37 pm

      Η συγκεκριμένη παρατήρηση περί νοσηλείας ως ασθενών covid είναι η πιο ανατριχιαστική που μπορεί να γίνει επί του θέματος – το μέγεθος της σοβαρότητάς της μου διέφυγε στην πρώτη ανάγνωση, γιατί κάτι άλλο με απασχολούσε ταυτόχρονα τη στιγμή εκείνη. Είναι κανονικά για να φοβάσαι μ’ αυτό που συμβαίνει.
      Οι τύποι είναι “σατανικοί κακοί” βγαλμένοι από ταινία του Κρόνεμπεργκ σε σενάριο Κλάιβ Μπάρκερ.

      Reply
  3. stcigar April 8, 2021 at 10:53 pm

    Κι εμένα με τρόμαξε η σκέψη σε σημείο που είπα στον εαυτό μου ότι, σε περίπτωση που σου τύχει κάτι σοβαρό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις στο σπίτι σου. Από την άλλη πάλι γνωρίζω περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν ακριβώς επειδή ο γιατρός ή το 166 τους είπαν ότι στην παρούσα συγκυρία αυτή ακριβώς είναι η καλύτερη επιλογή..

    Reply

Leave a Reply