ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-01082021-1210 ποιος “παίρνει τη ζωή του πίσω”;

Η ανάρτηση του “χρήστη” είναι γλαφυρή και περιεκτική… ας ελπίσουμε να είναι και αντιπροσωπευτική ενός διαμορφούμενου κλίματος.
Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο από καταβολής fake πανδημίας, όπου η απάτη γίνεται ορατή
δια γυμνού οφθαλμού : με μηδενικά σχεδόν περιστατικά σοβαρής νόσησης, εδώ και παντού, βασισμένοι απλώς στους αριθμούς “κρουσμάτων” [δες post περί κατάργησης του αφερέγγυου PCR test] και σε μια φιλολογία βγαλμένη από επιδημιολογικό θρίλερ, οι “ειδικοί” προσπαθούν να επιβάλλουν ξανά, full force, τα μέτρα για τα οποία ένα μήνα πριν μας διαβεβαίωναν ότι ανήκουν στο παρελθόν. Και μάλιστα βελτιωμένα και επηυξημένα.
Αν και μετά απ’ αυτό δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος, αν δεν σημειωθούν τεράστιες αντιδράσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη από Σεπτέμβριο, το παιχνίδι, όπως είπε και ο stcigar,
θα έχει χαθεί.

ΥΓ Υπάρχει και το παρήγορο σενάριο : η τρομοκρατική καμπάνια να διαρκέσει έως ότου γίνει αντιληπτό ότι όσοι ήταν να εμβολιαστούν εμβολιάστηκαν, κι ότι το κόλπο δεν πιάνει άλλο. Τότε, με …εύσχημο τρόπο, το πράγμα θα επιστρέψει σε μια περιστασιακή ομαλότητα, εν αναμονή της “Ε” Μετάλλαξης. Όσο περνάει ο καιρός αυτή η εκδοχή μου φαίνεται όλο και πιο απίθανη.

4
(Visited 78 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 2, 2021 at 12:21 am

    Το κακό με τους ξεδιάντροπους λεχρίτες είναι ότι ένεκα της ανέλπιστης επιτυχίας τους έχουν αποκτήσει τόσο μεγάλη άνεση στα ψέματα που έχουν πρόχειρες δικαιολογίες για τα πάντα. Η διάδοση της νέας μετάλλαξης οφείλεται στις καθυστερήσεις του εμβολιασμού, όμως η έλλειψη επικίνδυνων συμπτωμάτων οφείλεται στα εμβόλια. Το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν την καλύπτουν οφείλεται στους ανεμβολίαστους, γιαυτό και απαιτείται μια ενημερωμένη δόση του εμβολίου κοκ. Εννοείται ότι τα παραπάνω δεν βγάζουν απολύτως κανένα νόημα, χωρίς αυτό να τους πτοεί στο παραμικρό. Σάμπως η αποτυχία των υπόλοιπων μέτρων τους εμπόδισε να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι απλά δεν εφαρμόστηκαν επαρκώς; Άσε που τελευταία χρησιμοποιούν όλο και συχνότερα το “γιατί δηλαδή εσείς έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο;” που είναι ομολογουμένως ακαταμάχητο σαν επιχείρημα όσο οι αμυνόμενοι “αρνητές” πηγαίνουν επί της ουσίας με τα νερά τους.

    Reply
    1. Oannes August 2, 2021 at 9:59 am

      Αυτό που επιτυγχάνεται μέσω του αλαλούμ είναι ένα πλήρες φρακάρισμα στο μυαλό των περισσοτέρων, ένα μπέρδεμα το οποίο αντί να το αποδώσουν εκεί που πρέπει, το αποδίδουν στη δική τους “ανεπάρκεια του ανειδίκευτου”. Και η προσπάθειά σου να τους φέρεις ενώπιον του ήξεις αφήξεις πέφτει στο κενό. Η ατάκα είναι συνήθως : μάλιστα, εγώ δηλαδή είμαι ο ηλίθιος και εσύ είσαι ο έξυπνος”. Η σωστή απάντηση εκείνη τη στιγμή είναι : ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, εσύ είσαι ο ηλίθιος κι εγώ είμαι ο έξυπνος”. Αλλά άντε να τη δώσεις.

      Reply
  2. stcigar August 2, 2021 at 12:33 am

    ..παρεμπιπτόντως η σωστή απάντηση στο “ακαταμάχητο” ερώτημά τους είναι “ναι, να πάτε στο διάολο και να μας αφήσετε ήσυχους”💣

    Reply
  3. stcigar August 2, 2021 at 10:28 am

    Σε κάποια φάση (στο γελοίο one man band show προ μηνών στο λεωφορείο) είχα δώσει πάνω στα νεύρα μου αυτή ακριβώς την απάντηση σε σχετική ερώτηση προκλητικών επιβατών και η πλάκα είναι ότι μετά με κοίταζαν πράγματι σαν ηλίθιοι. Δεν θα επιθυμούσα όμως να κάνω το ίδιο με οικεία μου πρόσωπα, παρόλο που οι περισσότεροι έχουν γνωρίσει κατά καιρούς και την αψίκορη πλευρά του χαρακτήρα μου😇

    Reply

Leave a Reply