ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-12062021-0830 περιστατικά μυοκαρδίτιδας

Τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας / περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια mRNA στις ηλικίες 16 – 24 πυκνώνουν, με αποτέλεσμα το CDC να ανακοινώνει έκτακτη συνεδρίαση.
Σε μας η αφύπνιση θα έρθει, όπως πάντα, …κατόπιν εντολής. Αν έρθει δηλαδή.
Προς το παρόν έχουμε κάτι αισχρούς τύπους που καθησυχάζουν, “ορίζοντας” τον κίνδυνο ως αμελητέο, και πιέζοντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.


6
(Visited 113 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar June 12, 2021 at 9:11 am

    Μιλώντας για πιθανότητες, την ώρα που ανέβαζες το stormy monday blues, εντελώς τυχαία – πρόταση δηλαδή του yt – άκουγα το stormy monday (blues) του T-Bone Walker στην εκτέλεση της Eva Cassidy. Δεδομένου τώρα ότι μόνο δυο τραγούδια υπάρχουν με αυτό το όνομα και μάλιστα όχι τίποτα μεγάλες επιτυχίες, ότι ο αλγόριθμος – επομένως δεν μιλάμε για τηλεπάθεια – το διάλεξε για μένα την ίδια στιγμή που το ανέβαζες, καθώς και ότι δεν έχουμε καν Δευτέρα, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι παρόμοιο είναι ουσιαστικά μηδενικές. Κι όμως έγινε.. και δεν είναι η πρώτη φορά.

    Reply
    1. Oannes June 12, 2021 at 11:01 am

      Believe me when I tell you, τα τέτοιου είδους περιστατικά που βιώνω από παιδικής ηλικίας θα μπορούσαν να γεμίσουν βιβλίο ολόκληρο. Και μιλάω για ακόμα πιο ακραίες φάσεις και από αυτήν, καθότι εμπλέκονται σ’ αυτά άνθρωποι που μου είναι εντελώς άγνωστοι.
      Θα είχε πάντως μεγάλη πλάκα μια τεχνητή νοημοσύνη με τέτοιες δυνατότητες να αναλώνεται στο να κάνει φάρσες σε μας τους πτωχούς. Από την άλλη, θα ήταν και ελαφρώς παρήγορο. Ίσως δηλαδή…

      Reply
  2. stcigar June 12, 2021 at 9:28 am

    Εκτός κι αν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα μιας τεχνητής νοημοσύνης που γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα πάντα για όλους μας και παίρνει τις ανάλογες πρωτοβουλίες με λογική που αυτή και μόνο γνωρίζει. Εννοείται φυσικά ότι προτιμώ να πιστεύω στην εκδοχή της απίθανης σύμπτωσης..

    Reply
  3. stcigar June 12, 2021 at 9:24 pm

    Καλά ότι κάποιος γελάει μαζί μας είναι σίγουρο. Τώρα ποιος..🤔

    Reply

Leave a Reply