ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-04122021-1805 μήπως κάτι αλλάζει;

Τα tweets του κυρίου [πάνω] δεν αποτελούν μεμονωμένο περιστατικό…
Αργά ή γρήγορα, τα ανθρωποειδή θα κάνουν το
καθοριστικό λάθος.
Ακόμα κι αν δεν είναι το πρόστιμο, ή ο περιορισμός της ανοσίας στους 3 μήνες, κάποια στιγμή θα το κάνουν. Και η κρίσιμη μάζα θα προκύψει.
Και τότε να δούμε πού θα κρυφτούν. Πίσω απ’ τους “ακαταδίωκτους”; Εδώ έχουν παραχαράξει το μισό σύνταγμα, θα τους προστατεύσει μια
τροπολογία της πλάκας;
Να μην ξεχνάμε βέβαια την “ασήμαντη” λεπτομέρεια : εκείνοι που θα τους διαδεχτούν είναι ακριβώς ίδιοι, στην καλύτερη περίπτωση.
Θα είναι
αδύνατο όμως να κάνουν ακριβώς τα ίδια …αν μη τι άλλο από φόβο.

4
(Visited 108 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar December 4, 2021 at 6:38 pm

    Αν πάντως το θέμα δε με αφορούσε προσωπικά και μπορούσα να το παρακολουθώ στην τηλεόραση από απόσταση ασφαλείας, θα ήταν σίγουρα το πιο γελοίο ριάλιτι όλων των εποχών.

    Reply
    1. Oannes December 4, 2021 at 6:56 pm

      Αυτό είναι από τα πιο τραγικά της υποθέσεως. Έχεις ένα μάτσο καρικατούρες πολιτικών [και ανθρώπων] να σε τρέχουν. Ανθρώπους που δεν θα καταδεχόσουν στην αληθινή ζωή να τους πεις μια καλημέρα. Τον Πέτσα και τον Μάριο θεμιστοκλέους.
      By the way, έχεις προσέξει τα μικρά αστραφτερά ματάκια του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου; [Οικονόμου] Ο τύπος έχει κάτι το ανησυχητικά απροσδιόριστο, σαν ψηφιακό ερπετό or something.
      https://www.fpress.gr/politiki/story/76200/poios-einai-o-neos-kyvernitikos-ekprosopos-giannis-oikonomoy

      Reply
      1. stcigar December 4, 2021 at 7:22 pm

        Να σου πω την αλήθεια δεν είχα προσέξει καν ποιος είναι ο τρέχων κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κάπου έχει πάρει το μάτι μου τη φάτσα του πάντως, κοίταξα λίγο και κάποιο βίντεο όπου μιλάει στον Παπαδάκη και το βλέμμα του δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για τυφλό.

        Reply
        1. Oannes December 4, 2021 at 7:40 pm

          Τυφλό …ψηφιακό ερπετό.

          Reply
  2. stcigar December 4, 2021 at 9:37 pm

    Θάθελα να ξέρω πάντως τι σκατά μαθαίνουν οι γιατροί με τόσα χρόνια σπουδών και πρακτικής εξάσκησης. Προσωπικά έχασα δύο βδομάδες – μιλάμε τώρα για τέσσερις τουλάχιστον διαφορετικές διαγνώσεις – μέχρι να καταλάβουν ότι το χέρι μου ήταν σπασμένο κι ακόμα δεν υπάρχει ομοφωνία για για τον αριθμό και τη θέση των καταγμάτων. Νοσοκομεία, ιδιώτες, ακτινολόγοι, ο καθένας τα δικά του και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας από τους αστρολόγους και τα μέντιουμ. As far as I am concerned η επιστήμη τους βρίσκεται σε πρωτόγονο στάδιο και οι περισσότεροι δεν ξέρουν την τύφλα τους.

    Reply
    1. stcigar December 4, 2021 at 10:00 pm

      Όχι δηλαδή ότι τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τους γιατρούς. Το να βρεις κάποιον που ξέρει απλώς να κάνει τη δουλειά του είναι από μόνο του κατόρθωμα τη σήμερον. Ώρες ώρες απορώ πραγματικά πώς λειτουργεί ακόμα το σύστημα και δεν διαλύονται όλα στα εξ ων συνετέθησαν. Αν και τελικά διαλύονται.

      Reply
      1. Oannes December 4, 2021 at 10:15 pm

        Θυμήθηκα το εξής αμίμητο: ράγισμα σε παρμπρίζ αυτοκινήτου με γροθιά εκ των έσω, να αξιολογείται από “πραγματογνώμωνα” ως αποτέλεσμα …κοτρώνας από έξω.
        Εντύπωσή μου είναι ότι ο κόσμος πλέον λειτουγεί, και θα συνεχίσει να λειτουργεί, με τον αυτόματο πιλότο. Κι όποιος ζήσει.

        Reply
    2. Oannes December 4, 2021 at 10:09 pm

      Από όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου [όχι ακριβώς λίγα] τείνω να συμφωνήσω 100%.
      Προ πολλών χρόνων είχα ένα πρόβλημα στο γόνατο – μπλοκάριζε ξαφνικά με διαπεραστικό πόνο δημιουργώντας πρόβλημα στο βάδισμα. Μιλάμε για Οδύσσεια από ορθοπαιδικό σε ορθοπαιδικό – ένα από τους ηλίθιους είχα κοντέψει κυριολεκτικά να τον δείρω, καθότι μου έκανε διάφορες απότομες κινήσεις στο πόδι, από αυτές που μπορούσαν να προκαλέσουν το πρόβλημα. “Τι κάνεις” του λέω, έτσι κινδυνεύω να πάθω αυτό που λέγαμε…”. “Ε ίσως είναι καλύτερα” μου λέει “έτσι θα καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει”…
      Ευτυχώς ο …6ος κατά σειρά or something έδωσε λύση στο πρόβλημα. Οι ορθοπαιδικοί πάντως πρέπει να αποτελούν το ναδίρ του χώρου.

      Reply
      1. stcigar December 4, 2021 at 10:21 pm

        Καλά οι ορθοπεδικοί πρέπει να είναι κάτι σαν τους υδραυλικούς της ιατρικής, όχι όμως ότι και οι άλλοι τα πάνε καλύτερα..

        Reply

Leave a Reply