ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-21062021-2210 …όχι που δε θα επέστρεφε…

Sorry δηλαδή αλλά το μόνο σχόλιο που χωράει εδώ είναι αυτό:

4
(Visited 186 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar June 21, 2021 at 10:47 pm

    Μα το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν είναι αν οι ωφέλειες υπερτερούν των παρενεργειών, αλλά ότι τελικά οι ωφέλειες είναι σχεδόν μηδενικές, οπότε και οι πιο ασήμαντες παρενέργειες παίζουν ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο.. για να μη μιλήσουμε για τους θανάτους.

    Reply
    1. Oannes June 22, 2021 at 9:32 am

      Και το δυστύχημα, που πολύς κόσμος αγνοεί, είναι ότι το ίδιο ισχύει για την πλειονότητα των εμβολίων από καταβολής “αθλήματος”. Και πώς να μην το αγνοεί με το όργιο προπαγάνδας απ’ τα μίντια, ανέκαθεν διαπλεκόμενα με τις φαρμακευτικές.
      Τα οποία μεταξύ άλλων εμφανίζουν το αντιεμβολιαστικό ως καινούργιο φρούτο – παρενέργεια των social media or something, τη στιγμή που “ψεκασμένοι” και “αρνητές των εμβολίων” υπάρχουν από τα μέσα του 19ου αι. Ανάμεσά τους, πάντα, επιφανείς της ιατρικής κοινότητας.

      Reply
    1. Oannes June 22, 2021 at 6:20 pm

      Καλα, “όπως έχω ξαναπεί” ο Πολάκης εξελίσσεται σε ημίθεο και το εννοώ ότι σκέφτομαι να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ εξ αιτίας του.
      Εντωμεταξύ υπάρχουν και άλλα στοιχεία για “ειδικούς” τύπου Τσιόδρα κλπ., περίμενε και θα δείς – μόλις καταφέρω να πάρω τα πάνω μου από τη μουργέλα που προκαλεί η κωλο-ζεστη και η αεριώδης γλίτσα στην ατμόσφαιρα. Βαριέμαι ακόμα και ένα κομμάτι να ανεβάσω.
      Αξιοποιήσιμο stuff, thanks!

      Reply

Leave a Reply