ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-12072021-1116 άνθρωποι και σκλήκες…

Αυτά απ’ τον κύριο Σκλήκα με τ’ όνομα, απ’ την Σπάρτη. Απομένει να δούμε αν θα αποτελέσει μεμονωμένη περίπτωση ή φωτεινό παράδειγμα.

4
(Visited 131 times, 1 visits today)

11 Comments

  1. Nikos July 12, 2021 at 11:52 am

    Ο εφιάλτης τωρα αρχίζει με τις ευλογίες των κυβερνώντων εκτός και δεν εννοεί τον ιό αλλά τον υιό δηλαδή να πειράξουν τον γιο του γεια σου ρε Σκληκα μεγάλε επιχειρηματια αλλά αφού σου δώσανε το δικαίωμα να ξηγιεσαι φασιστικά τι να πουμε

    Reply
    1. Oannes July 12, 2021 at 10:10 pm

      Μεγάλος επιχειρηματίας, μεγάλη καρδιά και …δεινός ρήτορας άμα λάχει.

      Reply
  2. dnk July 12, 2021 at 1:42 pm

    Μήπως παρέα με τον “μπαλαντέρ-joker” που έριξε στην “τσόχα” θα έπρεπε να ρίξει κι ένα “χαρτί” απο δημόσιο(πάντα) νοσοκομείο που να δηλώνει την 100% εξασφάλιση ανοσίας και μη μεταδοτικότητας του εμβολιαζόμενου,όπως και την συμμετοχή του τελευταίου σε “τείχος ανοσίας”. Μάλλον,όμως,το μυαλό του “επιστήμονα-επιχειρηματία” το “απασχολούν” οι wormholes και όχι ταπεινά παιχνίδια τζόγου😽..

    Reply
    1. Oannes July 12, 2021 at 10:07 pm

      Από ότι ξέρω σε περίπτωση μήνυσης ο “εργοδότης” θα πρέπει να αποδείξει ότι ο ανεμβολίαστος αποτελεί κίνδυνο με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και όχι τηλεοπτικά επιχειρήματα.
      Αλλά θα μου πεις σε ποιους να τα αποδείξει. Εδώ “κοτζάμ” Πρόεδρος Δημοκρατίας έχει πάρει ήδη θέση.

      Reply
  3. stcigar July 12, 2021 at 2:18 pm

    Πασίγνωστη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έχει από καιρό υποχρεώσει όλους τους εργαζομένους της να εμβολιαστούν. Το θέμα πλέον δεν είναι αν, είναι πότε..

    Reply
    1. Oannes July 12, 2021 at 10:02 pm

      Δεν υπάρχει περίπτωση, με το σχέδιο αυτών των τσογλανιών εν εξελίξει, τρία εμβόλια το χρόνο και δώστου μεταλλάξεις, να μην ξεσηκωθεί κάποια στιγμή ο κόσμος.
      Δεν είναι δυνατό εν έτει 2023, ας πούμε, να τρέχουν κάποιοι να εμβολιαστούν για να προλάβουν το δέκατο κύμα που έρχεται.
      Αυτό που φοβάμαι, νομίζω το έχεις πει κάποια στιγμή, είναι μήπως τελικά …με το που θα ξεσηκωθεί ο κόσμος, αποφασίσουν να αμολύσουν το real thing. Η λογική της καριολίας τους αυτό θα υπαγόρευε.

      Reply
  4. stcigar July 12, 2021 at 10:51 pm

    Πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα..

    Reply
  5. stcigar July 12, 2021 at 11:59 pm

    Οι προηγούμενες επιθέσεις της πολιτικής ορθότητας είχαν ένα λίγο πολύ διανουμενίστικο χαρακτήρα που περιόριζε την πιθανότητα καθολικής αποδοχής. Εδώ μιλάμε για ένα στοιχειώδη εκβιασμό του τύπου “θα κάνεις αυτό που σου λέω, αλλιώς θα πεθάνεις”, “αν δε σε νοιάζει για τον εαυτό σου, σκέψου την οικογένειά σου”, “εσύ θα φταις για ό, τι ακολουθήσει” κτλ. Εννοείται ότι πάντα υπάρχει και η πιθανότητα μπλόφας, αλλά ποιος είναι διατεθειμένος να το ρισκάρει, όταν τον βομβαρδίζουν με εικόνες πτωμάτων?

    Reply
    1. Oannes July 13, 2021 at 7:58 am

      Πράγματι. Και, όχι τυχαία, στην παρούσα ολοκληρωμένη φάση του το politically correct κόλπο [στο οποίο ευφυώς είχες εντάξει την κορωνοπαράνοια], μετέρχεται εν συνόλω εσχατολογικές διακηρύξεις.
      Μέσω ενός interdependence [διφορετικού από όπως το εννοεί ο κύριος Schwab …ή όχι τόσο] όλα τα προβλήματα της συγκεκριμένης ατζέντας γίνονται πλέον υπαρκτικής φύσεως, η υποχρέωση υποακοής όρος επιβίωσης και αρνητής εχθρός της ανθρωπότητας.

      Reply
  6. dnk July 13, 2021 at 10:09 am

    Και το πιο σημαντικό(κ.πρόεδρε…) το οποίο “διέφυγε”-ως,πιθανώς,απολύτως αυτονόητο-κατά την “τοποθέτηση” μου είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής,τουλάχιστον ισάξιας των εταιρικών κερδών και του “σεβασμού” προς αυτά.Σε περίπτωση “διαφυγής”,κατά μέρος ή και κατά το όλον,της υγείας του υποχρεωτικά εμβολιαζόμενου,τί θα συμβεί; Θα “αποζημιώσει” ο “δημοκράτης επιχειρηματίας” τον παθόντα και την υπόλοιπη κοινωνία συγγράφοντας κείμενο αντίστοιχο του “Επιτάφιου” του Περικλή για παράδειγμα ή είναι απολύτως “προστατευμένος” ο τελευταίος,αν θεωρήσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό,από ιατρικής και νομικής άποψης,γεγονός αντίστοιχο της Θείας Κοινωνίας;😈

    Reply
    1. Oannes July 13, 2021 at 10:48 am

      Έλα ντε. Ο επιχειρηματίας σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι …εμβολιασμένος από τους “ειδικούς” με το “ακαταδίωκτο”.

      Reply

Leave a Reply