ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK – 26082021-1001 κούβελας

Ο κύριος Κούβελας αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή ως προσωπικότητα εξοβελιστέα, όχι μόνο από τον δημόσιο διάλογο αλλά και από την επιστημονική κοινότητα. Όχι μόνο από “δημοσιογράφους” αλλά και από “συναδέλφους του”. Να μην ξεχάσουμε και την έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσ/νίκης για διασπορά ψευδών ειδήσεων…

Θα επανέλθουμε εντός της ημέρας.

2
(Visited 82 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 26, 2021 at 10:37 am

    Παρά τις κατά τη γνώμη μου ατυχείς του δηλώσεις περί εμβολιακής προέλευσης του εμφράγματος Χαρδαλιά (οι οποίες δεν φτάνουν σε ποσότητα και ..ποιότητα ούτε το ένα δισεκατομμυριοστό από τις αντίστοιχες δηλώσεις της “άλλης” πλευράς) ο Κούβελας ήταν και συνεχίζει να είναι μια όαση κοινής λογικής. Προσωπικά πάντως θεωρώ την αποκλειστική πλέον επικέντρωση στο θέμα του εμβολιασμού οικτρή οπισθοδρόμηση σε σχέση με τις αρχικές επιδιώξεις των “αρνητών” που αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει να βλέπουν τις μάσκες, τις αποστάσεις και την καραντίνα σχεδόν με νοσταλγία.

    Reply
    1. Oannes August 26, 2021 at 11:00 am

      Ακριβώς. Αυτή είναι η τακτική αυτών των καθικιών, κάτι αντίστοιχο με την τακτική των διαπραγματεύσεων. Σε φτάνουν στο αμήν και εν ονόματι αυτού δέχεσαι την προηγούμενη κατάσταση ως δεδομένη.
      Η διπλή μάσκα φερ’ ειπείν τι άλλο νόημα έχει από το να προσθέτει μια μάσκα πάνω από τη …μάσκα που αποτελεί πλέον το πρόσωπό σου;
      Ως προς τον Κούβελα ούτε συζήτηση. Έπρεπε να άκουγες αυτά που έλεγαν σήμερα γι’ αυτόν “δημοσιογράφοι” και “γιατροί” στην τηλ. – θα ετοιμάσω κάτι επ’ αυτού.

      Reply
    1. Oannes August 26, 2021 at 5:50 pm

      “Σίγουρα”!

      Reply

Leave a Reply