ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Έχουμε επισημάνει τα περί “βλέμματος” της κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου [σιγά το credit…] προ διετίας και παρεμπιπτόντως – βλ. εδώ. Το ότι η εν λόγω γίνεται σήμερα εργαλείο προώθησης μιας ανθυπομετριότητας όπως ο κύριος Νατσιός, με σύσσωμο το Twitter να ωρύεται περί “κουλτούρας παιδεραστών” με αφορμή την ιστορία με τη 14χρονη και τον 25χρονο στο σχολικό βιβλίο [άκου να δεις δηλαδή…] αποτελεί ένα ακόμα σημείο των καιρών. Αναρωτιέται κανείς αν όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους …έχουν δει δεκατετράχρονα να περπατούν στο δρόμο. Αν έχουν αντιληφθεί κατ’ αρχήν ότι αυτά που βλέπουν είναι δεκατετράχρονα.
Το “σχέδιο” των κρατούντων ως προς τα κορίτσια στην εφηβεία είναι πολύ συγκεκριμένο, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών του : μετατροπή τους αφενός σε εναλλακτικές βερσιόν των r’ n’ b celebrities [“κομψή” περίφραση για να αποφύγει κανείς τη λέξη “ξέκωλα”] και αμείλικτη τιμωρία αφετέρου απ’ το νόμο και το κοινωνικό σύνολο για όποιον,
άνω των 20, εκδηλώσει το “ανάρμοστο” ενδιαφέρον που κάνουν ό,τι μπορούν για να εκμαιεύσουν. Με άλλα λόγια, πουριτανισμός, στη φουλ εκσυγχρονισμένη & λίαν διεστραμμένη εκδοχή του.
Τα δυο σκέλη του σχεδίου, ανόμοια φαινομενικώς, συντείνουν σε ένα και μοναδικό σκοπό :
αποκλεισμός κάθε πιθανότητας για σοβαρό δεσμό/γάμο/δημιουργία οικογένειας από γυναίκες κάτω των 30.

6
(Visited 153 times, 1 visits today)

Leave a Reply