ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…

Όποιος το πιστεύει αυτό που βλέπει/ακούει ας μου το πει κι εμένα. Γιατί εγώ ειλικρινά δυσκολεύομαι.
Η μόνη λογική [;] εξήγηση είναι ότι η “μάνα Chucky” προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι
ούτε ένας απ’ τους ανεμβολίαστους δεν θα κάνει το επικαιροποιημένο.

ΥΓ. Κόψτε φωνή και φάτσα “δημοσιογράφου”.

4
(Visited 183 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar September 12, 2022 at 11:42 pm

    Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη χώρα εκτός από την Ελλάδα πάντως όπου η τρίτη δόση να θεωρείται προαπαιτούμενη για οτιδήποτε.

    Reply
  2. stcigar September 13, 2022 at 12:20 am

    Πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς η κωλόγρια δεν τάβγαλε απλώς από το κεφάλι της. Οι updated εκδόσεις έχουν σχεδιαστεί εξαρχής ως boosters και όχι ως κανονικά εμβόλια κι επομένως απευθύνονται σε ήδη εμβολιασμένους (τρις τουλάχιστον στην Ελλάδα, δις τουλάχιστον στον υπόλοιπο κόσμο). Εννοείται φυσικά ότι όλα τα παραπάνω είναι αυθαίρετες μαλακίες και μπορούν ανά πάσα στιγμή να προσαρμοστούν στην εκάστοτε πολιτική συγκυρία.
    https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-moderna-pfizer-biontech-bivalent-covid-19-vaccines-use

    Reply
    1. Oannes September 13, 2022 at 7:48 am

      Εννοείται ότι τη “λογική” εν ονόματι της οποίας μιλάει το εξάμβλωμα της φύσεως την κατάλαβα εξ αρχής. Αλλά ο στοιχειωδώς νοήμων άνθρωπος μπορεί να επιστρατεύσει σειρές ισοπεδωτικών επιχειρημάτων, είναι σαν να παραβιάζεις ορθάνοιχτες πόρτες. Ας αρκεστούμε στο ότι τα μπουρδέλα, αποδεδειγμένα, όχι απλώς δεν λειτουργούν αλλά βλάπτουν κιόλας.

      Reply
      1. stcigar September 13, 2022 at 8:12 am

        Δεν βλάπτουν μόνο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο – το ξαναλέω κι ας μη με πιστεύει κανένας – με την έννοια ότι πιέζουν τον ακίνδυνο αρχικά ιό να μεταλλαχθεί σε κάτι μεταδοτικότερο και ισχυρότερο, με αποτέλεσμα να βλάπτουν έμμεσα και τους ανεμβολίαστους. Πρόκειται καθαρά για τρέλα. Τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν έπρεπε να έχουν υπάρξει ποτέ. Κάθε άλλη συζήτηση για το θέμα καταλήγει αναγκαστικά στο παράλογο.

        Reply
        1. Oannes September 13, 2022 at 9:39 am

          Για μένα είναι δεδομένο ότι το “κανένας” απέχει πολύ απ’ την πραγματικότητα – τουλάχιστον όσο απέχει ο “ένας” απ’ τον “κανέναν”. 😊
          Αν επρόκειτο πάντως περί τρέλας θα μπορούσε κάποιος να ελπίσει ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Εδώ τα σημάδια είναι εμφανή, ότι πρόκειται περί σχεδίου * που ξετιλύγεται “νομοτελειακά” σπό την αποφράδα 11/9. Η οποία [δεν πα να λένε τα ερπετοειδή και οι ηλίθιοι] υπήρξε, πιθανότατα, inside job.
          Σήμερα [προχτές] ο “Πρόεδρος Μπάιντεν” στον λόγο του επί τη επετείω, μιλά για ανάγκη να ξεχάσουμε το παρελθόν [!] και να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Αυτό, ενώ οι άνευ προηγουμένου τακτκές παρακολούθησης, φακελώματος κοκ. που τέθηκαν σε ισχύ από 11/9, έχουν στραφεί από τον “έξωθεν” τρομοκρατικό κίνδυνο, σ’ εκείνον που αντιπροσωπεύουν οι …MAGA Republicans. Και αυτό δεν αποτελεί ρητορικό σχήμα, αλλά συνοδεύεται από απίστευτες κινήσεις – η εισβολή στο σπίτι του DT είναι η κορυφή του παγόβουνου.
          Με μια πρόταση : το κόμμα [των Democrats] που επί μια τετραετία [2016-2020] βάσισε την αντιπολιτευτική του τακτική στην αμφισβήτηση της νομιμότητας της εκλογής του Trump [με συνθήματα όπως “Not My President” και …”Russian Collusion”] ποινικοποιεί σήμερα, ως κυβέρνηση, κάθε αμφισβήτηση, με την κατηγορία του Insurrection – αφρμής δοθείσης απ’ την παράνομη είσοδο μερικών αόπλων στο Καπιτώλιο.
          Οι “semi fascists Republicans” στους οποίους αναφέρεται το αποκαΐδι – πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι εκείνοι που αμφισβητούν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020.

          * …συρρίκωνσης του πληθυσμού, δια της συρρικνώσεως των “ελευθεριών” και της υποβάθμισης της ζωής του, πράγματα που “στην καλύτερη περίπτωση” προοιωνίζονται “απλώς” μια περίοδο που θα καταγραφεί ως πληθυσμιακή αντι-έκρηξη, στους αντίποδες εκείνης των baby boomers.

          Reply
          1. stcigar September 13, 2022 at 10:41 am

            Θα έχεις καταλάβει ότι για μένα η διαφορά μεταξύ σχεδίου και τρέλας είναι περισσότερο ζήτημα ορολογίας και στη χειρότερη περίπτωση ζήτημα οπτικής και όχι ουσίας. Η δε διαφωνία μου με τους εκάστοτε συνωμοσιολόγους είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι θεωρίες τους μου φαίνονται σχετικά.. μετριοπαθείς, για να μην πω ακόμα και καθησυχαστικές. Όπως και νάχει πάντως, είναι παραπάνω από σαφές ότι τα πράγματα εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια με ρυθμούς επιταχυνόμενους προς μια πολύ συγκεκριμένη και μάλλον μη αναστρέψιμη κατεύθυνση. Η ταχύτητα των αρνητικών εξελίξεων όχι μόνο δεν ανακόπηκε στο παραμικρό επί της προεδρίας του Τραμπ, αλλά στην πραγματικότητα ήταν τόσο μεγάλη σε σχέση με το παρελθόν, που ξεπεράστηκε μόνο από την αντίστοιχη του Μπάιντεν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άτομο που να μπορεί να επηρεάσει αντίστροφα την πορεία των πραγμάτων, είτε είναι ο πρόεδρος της Αμερικής είτε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου (γιατί συνεχίζω να πιστεύω πως ο Elon είχε καλές προθέσεις με το τουίτερ) είτε ο πρόεδρος της Κίνας και της Ρωσίας, πόσο μάλλον o α’ ή β’ nobody όπως καλή ώρα εμείς. Δεν πιστεύω καν ότι το “σχέδιο” βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο μιας ορισμένης ελίτ, παρόλο που η ελίτ αυτή αναμφισβήτητα υπάρχει.

            Reply
  3. dnk September 13, 2022 at 12:42 pm

    Δεν ξέρω αν θα είχε αξία να εξετάσουμε και την υπόθεση οι “τρέχοντες” το όλο “πρόγραμμα” να έχουν σαν πηγή έμπνευσης την παλαιά δοξασία περί σύνδεσης των εχόντων νευρολογικά προβλήματα(των “παρεκλινόντων”),όπως επιληψίες πχ,με το Θείο(όπως κι αν το θεωρεί κανείς)και να προσπαθούν να αναπαράξουν μαζικά μια τέτοια συνθήκη,έχοντας ως απόλυτο εργαλείο-οδηγό την A.I.,η οποία,όμως,έχει το προβληματάκι ότι δεν μπορεί να “παρεκλίνει”-δημιουργικά τουλάχιστον-όπως ένας καλός μάστορας-δημιουργός(χτίστης πχ)😺…

    Reply
    1. Oannes September 13, 2022 at 5:33 pm

      Οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε θα έπρεπε να στραμπουλήξουν το μυαλό τους και μόνο για να “επικοινωνήσουν” με το σενάριο – όχι και να το εμπνευστούνε!

      Reply

Leave a Reply