ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, υπεύθυνος εξωτερικών υποθέσεων της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας [και ελαφρώς σωσίας του Δ. Παπαμιχαήλ – Παπαφλέσσα], βγήκε και είπε στην κρατική τηλεόραση ότι όσοι δεν εμβολιάζονται είναι αμαρτωλοί.
Το πρωινό δημοσιογραφικό ντουέτο του
Σκάι χαιρέτησε την παρέμβαση, προτρέποντας τους δικούς μας ιεράρχες να πάρουν το μήνυμα “από την αδελφή εκκλησία” και να το εμπεδώσουν.
Στην ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι πολλοί ενορίτες του έρχονται και εξομολογούνται τις τύψεις τους για το ότι …δεν εμβολιάστηκαν, τύψεις για το ότι κόλλησαν και νόσησαν και μετέδωσαν τον
ιό, με αποτέλεσμα κάποιο συγγενικό πρόσωπο να χάσει τη ζωή του.
“Είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για τους εαυτούς μας, όχι μόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή μαζί μας” υποστηρίζει ο
Ιλαρίων. “Αυτό που λέω στον πιστό είναι : ‘Όλη σου τη ζωή θα πρέπει να παλέψεις με την αμαρτία που διέπραξες’. Η αμαρτία είναι να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αντί να σκέφτεσαι τους άλλους ανθρώπους”.
Sorry δηλαδή αλλά, κοτζάμ Μητροπολίτης και υπεύθυνος εξωτερικών υποθέσεων της fuckin’ ρωσικής εκκλησίας εκτελεί καθήκοντα
εξομολόγου; και …αυτή είναι η απάντηση που έχει να δώσει στον άνθρωπο που έρχεται και του εξομολογείται; ότι …όλη του τη ζωή θα παλεύει με την αμαρτία που διέπραξε, να μην εμβολιαστεί;.
Εννοείται ότι δεν πιστεύω
λέξη απ’ όλα αυτά. Αλλά, για την περίπτωση που είναι αλήθεια …άιντε στο διάολο, πάτερ.


4
(Visited 165 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar July 6, 2021 at 7:49 pm

    Μπα.. Μάλλον ασχολείται υπερβολικά με τις εξωτερικές υποθέσεις της εκκλησίας😉😇

    Reply
  2. Anonymous July 6, 2021 at 9:16 pm

    Ρε παιδια τι παιζει μ αυτο .? Ακουσατε κατι? Εχομε μαλλον και “ψεκασμενους” εφευρετες τωρα ?! Αν πιστεψω ενα σχολιο οταν ρώτησαν την Παγώνη στο mega γιατί δεν τους χρηματοδότησε το Ελληνικό κράτος αφού είναι πολλή μικρή η χρηματοδότηση σε σχέση με τα εμβολια εκείνη είπε: “Στα εμβολια πέσανε πολλά χρήματα για να βγουν γρήγορα” !!!
    Εχει καθολου επιστημονικη βαση ολο αυτο αραγε ? Αν ναι , φανταζομαι θα χρειαστουν αιωνες δοκιμων προτου εγκριθει σε σχεση με τον χρονο dt που χρειαστηκε για να βγουν στημ “αγορα” τα εμβολια , βεβαιως χε χε ..

    https://www.youtube.com/embed/ahQ4oY9bpK4

    Reply
    1. Oannes July 6, 2021 at 10:44 pm

      Είχα δει αυτο με την Παγώνη, σκόπευα / σκοπεύω να αναφερθώ αύριο. Δεν μου φαίνεται ψεκασμένος ο “καημένος” ο άνθρωπος. Φοβισμένος φαίνεται. Τώρα για την Παγώνη και τους ομοίους της τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Και μόνο τα όσα έγιναν με την χλωροκίνη [και την κολχικίνη!] φτάνουν και περισσεύουν για να καταλάβουμε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.

      Reply
  3. stcigar July 6, 2021 at 10:42 pm

    Όσον αφορά πάντως το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας, έχω την αίσθηση ότι το να είναι κανείς καλός άνθρωπος δεν έχει σχέση ούτε με την καθαρά διανοητική ούτε με τη λεγόμενη συναισθηματική νοημοσύνη, αλλά ότι σχετίζεται με κάποιο είδος ηθικής νοημοσύνης που δεν αντικρούεται ούτε με σοφιστικά επιχειρήματα ούτε με συναισθηματικές κορώνες, αυτό που που οι παλιότεροι ονόμαζαν ηθική συνείδηση και που δεν παίρνει ούτε από λόγια ούτε από κλάψες.

    Reply
  4. dnk July 7, 2021 at 12:46 am

    Άλλος ένας “έντεχνος”.Maiden στο repeat μέχρι να “εξομολογηθεί” στον Eddie😈…

    Reply
  5. Εmmanouel July 7, 2021 at 7:29 am

    Ο Anonymous ,σε περιπτωση που αναρωτιεσαι , εγω ημουν απο αλλο κομπιουτερ που ξεχασα να γραψω ονομα.. Τωρα αν η μεθοδος απ τους ελληνες ερευνητες που αναφερεται στο βιντεο (αν και με καποιου ειδους ενεση κι αυτη) δουλευει και κατα ποσο ειναι δυνατον να εφαρμοσθει σε ευρεια κλιμακα μαλλον δεν θα μαθομε ποτε , παντως δεν προκειται για “ψεκασμενη” ειδηση , αναφερονται τα ονοματα τους και το πανεπιστημιακο ιδρυμα που εργαζονται..

    Reply
    1. Oannes July 7, 2021 at 7:46 am

      Τα ξέρω, απλώς θέλω πάντα να κάνω μια στοιχειώδη διασταύρωση πριν δημοσιεύσω οτιδήποτε. Πχ. ως προς εκείνο με την Πορτογαλία αν το διάβασες [βλ. ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ COVID ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ], το πράγμα δεν φαίνεται να είναι όπώς το λένε οι “συνωμοσιολόγοι”.
      Thanks!

      Reply

Leave a Reply