ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΚΟΡΝΤ

Η κουτοπονηριά των εξουσιαστών διακρίνεται απ΄την step-by-step εκτύλιξη του αφηγήματος :
Από αρχής εμβολιασμού ακουγόταν
“επ’ έξω – απ’ έξω” το τροπάρι ότι ναι μεν εμβολιαστήκατε αλλά μπορείτε ακόμα να κολλήσετε / διαδώσετε τον ιό. Ως εκ τούτου, μάσκες και social distancing και για τους εμβολιασμένους.
Στην εύλογη, επιθετική απορία του κόσμου [“για μια στιγμή, εδώ μας λέγατε περί επιχειρήσεως “Ελευθερία”, και περί “μάσκας – εμβολίου πριν το εμβόλιο”] οι “ειδικοί” άρχισαν να τα μαζεύουν : η περίπτωση να προσβληθείς / μεταδώσεις τον ιό όντας εμβολιασμένος είναι
σπάνια. Το σούπερ κέρδος απ’ το εμβόλιο αφορά στο ότι είναι πολύ δύσκολο να νοσήσεις σοβαρά ή να οδηγηθείς σε νοσοκομείο / διασωλήνωση * Και εν πάση περιπτώσει, με τα πολλά – πολλά, δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη σ’ ολόκληρο τον κόσμο άρχισαν να μιλούν για χαλάρωση των μέτρων, θριαμβολογώντας για το “προνόμιο” των εμβολιασμένων να κυκλοφορούν …χωρίς μάσκα. Όλα αυτά, ως απεδείχθη, απατηλά εν γνώσει τους.
Κάπου εδώ, δεν βλάπτει να θυμίσουμε δυο βασικά ζητούμενα, όπως προκύπτουν από μια στοιχειώδη ανάλυση των γεγονότων: 1. διαιώνιση μάσκας και social distancing ως “απόλυτων” μέσων κοινωνικού ελέγχου, και 2. μεγιστοποίηση του profit των φαρμακευτικών απ’ τα εμβόλια.
Enter
Μετάλλαξη Δέλτα.
Χάρη σ’ αυτήν οι ειδικοί δεν τα μαζεύουν πλέον, ούτε τα λεν “απ’ έξω – απ’ έξω”. Το “σοκ του καινούργιου” εμποδίζει τον πολίτη να εστιάσει στους [μονοψήφιους] αριθμούς νεκροών, ν’ ακούσει νηφάλιες φωνές που μιλούν για θνητότητα 10 φορές μικρότερη και, εν ολίγοις, για μάλλον θετική εξέλιξη. Ως εκ τούτου, η υποχρεωτική μασκοφορία επιβάλλεται ξανά
διά νόμου, παγκόσμια, εν μέσω θέρους, για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους [ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι : εκείνοι που νοσούν (βαρύτερα) είναι οι εμβολιασμένοι] επεκτεινόμενη και στα παιδιά – όχι μόνο για τώρα, αλλά και ως προϋπόθεση για το άνοιγμα της “εκπαίδευσης”. Μαζί με τον εμβολιασμό τους βέβαια.
Είναι νομοτελειακά αναπόφευκτο : κάποια στιγμή θα ξεσπάσει η νέα, πλανητικής εμβέλειας
“Γαλλική Επανάσταση”.
Προσωπικά έχω κλείσει θέση από τώρα, πρώτο τραπέζι πίστα, στην Πλατεία Κονκόρντ…

* Δύσκολο είναι και για τους ανεμβολίαστους, υγιείς και μέχρι μια ηλικία τουλάχιστον. Το πιο ενδιαφέρον : τα εμβόλια αποδεικνύονται ανεπαρκή για εκείνους ακριβώς προς προστασία των οποίων είχε ξεκινήσει η υπόθεση: βαρέως νοσούντες και υπερήλικες.

5
(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply