ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ;

Μετά το άδειασμα του κυρίου Καπραβέλου από τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας για τα περί …εφιαλτικών διλημμάτων μεταξύ ασθενών, και κρεβατιών από άλλες ειδικότητες που αποσπώνται για αυξημένες ανάγκες Covid19 [αυτά τα έλεγε τον Αύγουστο!], το νέο επεισόδιο έχει πρωταγωνίστρια την κυρία Παγώνη και το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου κατά την “επιστήμονα” δεν προλαβαίνουν τους ασθενείς με Covid19 και ζητούν εκτάκτως ράντζα από άλλα νοσοκομεία.
Η ίδια, στην κλασική [αηδιαστικά δουλοπρεπή] ερώτηση “θα κάνουμε Χριστούγεννα φέτος;”, ακούσθηκε να απαντάει : “Ποια Χριστούγεννα; τα Χρστούγεννα θα έχουμε 10.000 κρούσματα”…

Ολόσωστα το λέει η κυρία που κάνει την εκφώνηση : θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για
διασπορά [κατάφωρα] ψευδών ειδήσεων.
Αν υπήρχε κάτι σαν κι αυτό που λέμε “εισαγγελέα” στην Ελλάδα.

4
(Visited 88 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar November 8, 2021 at 9:22 pm

    Επειδή πάντως λίγα χρόνια πριν τέτοια εποχή έτυχε να χάσω την πεθερά μου στα επείγοντα του Γεννηματά (πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου ύστερα από 12ωρη αναμονή σε ράντζο) εγγυώμαι ότι, ακόμα και αν ίσχυαν οι δηλώσεις της Κούκλας του Σατανά, η κατάσταση που περιγράφει δεν διαφέρει σε τίποτε από το τραγικό χάλι και της προ κόβιντ εποχής..

    Reply
    1. Oannes November 8, 2021 at 9:41 pm

      …Ο ίδιος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Σκάι έχει ακουστεί να λέει, πέρσι κάποια στιγμή το περίφημο: “καλά τώρα, μια ζωή αυτό δεν ακούμε; ότι χρειάζεται μέσο για να βρεις κρεβάτι στην εντατική και ότι γίνονται διασωληνώσεις στους διαδρόμους”. Οι γιατροί του πάνελ σιώπησαν αμήχανα και η στιγμή παρήλθε δια της διολισθήσεως σε διαφημιστικό διάλειμμα.

      Reply

Leave a Reply