ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Μπαίνετε στο site του Βενιζέλειου Νοσοκομείου από εδώ https://www.venizeleio.gr/tag/covid/
Πατώντας στην πρώτη σελίδα
“διαβάστε περισσότερα” οδηγείστε στην πλήρη ανάπτυξη του κειμένου, στο κάτω μέρος του οποίου υπάρχει το καφέ τετράγωνο με τις ενδείξεις “Coronavirus Covid 19, Learn more”.
Πατώντας εκεί, έρχεστε αντιμέτωποι με στοιχεία όπως τα
κάτωθι [αναλογία εμβολιασμένων στους νοσηλευόμενους με covid]

3
(Visited 157 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. stcigar November 5, 2021 at 10:20 pm

    Μην το συζητάμε, τα νούμερα δεν βγαίνουν μόνο με τους ανεμβολίαστους – και δεν εννοώ τη συγκεκριμένη στατιστική. Το πράγμα είναι τόσο προφανές που δεν το βλέπει κανένας. Το ήξερα φυσικά εξαρχής, αλλά διατηρούσα τη γελοία ελπίδα ότι φέτος θα βαρεθούν επιτέλους το δούλεμα.. Mea culpa!!!!

    Reply
  2. Εmmanouel November 6, 2021 at 9:57 am

    Yπαρχουν κι αυτα τα δημοσιευματα
    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7048026_kozani-drama-horis-telos-mahi-sti-meth-dinei-o-49hronos-adelfos-toy-39hronoy-poy
    “Τα δύο αδέλφια ήταν ανεμβολίαστοι, όπως και το 95% των νοσηλευομένων με κοροναϊό σε όλα τα νοσκομεία της περιοχής.”
    Τι να πιστεψει κανεις ..

    Εν τω μεταξυ στην Ρωσσια του “αντισυστημικου” Βλαδιμηρου τα ιδια
    https://www.pentapostagma.gr/kosmos/rosia/7048120_rosia-o-ios-epideinonetai-ekklisi-stoys-polites-na-emboliastoyn

    Παρεπιπτοντως γνωστη μου ανεμβολιαστη νοσηλευτρια απ την Ισπανια που δουλευε εδω για τους μεταναστες (την διωξανε γιατι δεν ειχε κανει το εμβολιο κι επιμενει σ αυτο ) μου ειπε οτι το πανακριβο χαπι της Μerck στην ουσια ειναι ιβερμεκτινη (το scabal κοστιζει κατω απο πεντε ευρω ) σε νεα συσκευασια . Αν μπορει κανεις να το επαληθευσει θα ηταν ευχης εργον γιατι αν ειναι ετσι προκειται για τεραστιο σκανδαλο.. Επισης μου ειπε οτι με βιταμινες , ιβερμεκτινη και αντιβιωση εγινε καλα σε δυο μερες ο πατερας του φιλου της ο οποιος ηταν προηγουμενως μια βδομαδα βαρια στο κρεβατι απο covid ..

    Reply
    1. Oannes November 6, 2021 at 10:57 am

      Κατά την άποψή μου, ανειδίκευτη αλλά διαμορφωμένη από όσο ενδελεχές ψάξιμο μπόρεσα να κάνω, και από συζητήσεις με “ειδικούς”, …ήδη οι βιταμίνες [C, D, Zinc] λαμβανόμενες προληπτικά λειτουργούν, συνήθως τουλάχιστον. Αν δε, σοφά ποιών, τις παίρνει προληπτικά κάποιος, γίνονται ακόμα αποτελεσματικότερες σε περίπτωση προβλήματος με αύξηση της δόσης [απ’όσο θα ήταν αν πριν δεν τις έπαιρνε]. Οι δόσεις ασφαλείας είναι : C 2.400 mg, D 2.000 IU, Zinc 11 mg.
      Δεν είναι τυχαίο ότι τα αναθεωρημένα safety levels που έχουν καθιερώσει πρόσφατα διάφοροι “οργανισμοί” ενδιαφερόμενοι για την υγεία μας είναι τόσο χαμηλά που καθιστούν τη λήψη βιταμινών / συμπληρωμάτων δώρον άδωρον. Με το πρόσχημα φυσικά των …παρενεργειών που μπορεί να έχουν σε μεγαλύτερες δόσεις. Αυτό από τους τύπους που προμοτάρουν αδοκίμαστα εμβόλια για παιδιά και εγκύους.
      [Οι …παρενέργειες αφορούν “φοβερές καταστάσεις” όπως, “καούρα”, “διάρροιες” κλπ. – κι αυτές σε επίπεδο (α-) πιθανότητας]

      Reply
    2. Oannes November 6, 2021 at 11:04 am

      Τι να πιστέψει κανείς; ας πούμε, τα δημοσιευόμενα στο site του Βενιζέλειου στοιχεία που έχω στο χτεσινό post.
      Και πάντως όχι τα πουστάκια και τα ξέκωλα της τηλεόρασης.
      Οι τύποι είναι πλασιέ των εμβολίων και τίποτα άλλο.
      Όποιος διατηρεί αμφιβολίες, με γειά του με χαρά του.
      Για μένα είναι 100% σίγουρο ότι, κάποια στιγμή, το ότι πρόκειται περί απάτης θα αποτελεί ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ. Ελπίζω τότε να μην είναι αργά.

      Reply
  3. Εmmanouel November 6, 2021 at 2:43 pm

    Thanx for the tips.. H απουσια απ τον δημοσιο διαλογο της προληπτικης αγωγης η’ της θεραπευτικης αγωγης στα πρωτα σταδια του ιου ωστε ν αποφευχθουν τα χειροτερα παραμενει εκκωφαντικη, Θα ριξω μια ματια και στον dr Zelenko που μου ανεφερε αυτη η γνωστη μου που σου ελεγα πριν να δω αν υπαρχει κατι διαφορετικο , αν και δεν το νομιζω ,,

    Reply
    1. Oannes November 6, 2021 at 3:04 pm

      Καλό είναι να θυμόμαστε αυτό που μεσ’ στην αναμπουμπούλα μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε : ότι τα περίφημα “χειρότερα” που λες, αφορούν εξ αρχής ένα συντριπτικά μικρό τμήμα του πληθυσμού, από 65-70 και άνω ή/και με βεβαρημένη υγεία. Και ότι αυτό έχει έτι περαιτέρω μειωθεί – ακόμα και ο “καθηγητής Τζανάκης” [τον άκουσα με τ’ αυτιά μου σημερα] παραδέχται ότι η “θνησιμότητα” της Μετάλλαξης Δέλτα είναι πολύ μικρότερη, ως εκ τούτου, “αυτό εδώ δεν είναι ένα τόσο φονικό κύμα”.
      Κατά τ’ άλλα έχουμε τους σκουπιδολεχρίτες της τηλεόρασης να μας ζαλίζουν με τα “κρούσματα” και τα μαλάκια του Twitter να τους αναπαράγουν.

      Reply

Leave a Reply