ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Το ρεπορτάζ του Σκάι, διεκπεραιούμενο από, αντι-Trump, εννοείται, * γυναίκες “δημοσιογράφους”, αναφέρεται στην απόσταση που παίρνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Anthony Fauci.
Ο Trump, έστω και καθυστερημένα, αποφάσισε να στραφεί εναντίον του συμβούλου του σε θέματα υγείας, μιλώντας για πολλά λάθη που έχει κάνει, και τα οποία, κάποιοι τουλάχιστον, διαθέτοντες μνήμη και διάθεση να τη χρησιμοποιήσουν, θα θυμούνται: ο άνθρωπος “συμβούλευε” εναντίον της απαγόρευσης ταξιδιών από Κίνα, εναντίον της χρήσης μάσκας, εναντίον της χλωροκίνης / υπέρ της ρεμδεσιβίρης. Επίσης, βλ. προηγούμενο post για τη σχέση του εν λόγω με το …εργαστήριο της Wuhan: ΕΙΝΑΙ Ο DR. FAUCI Ο “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ”
; https://oannes.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-dr-fauci-%ce%bf-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%83/
Ακόμα: όσο καιρό βρισκόταν σε εξέλιξη η “ακτιβιστική” δράση των Black Lives Matter, η εν λόγω νυφίτσα ήταν απλώς εξαφανισμένη.
Πώς μεταπλάθεται τώρα όλο αυτό από τις Ελληνίδες “δημοσιογράφους”;
“Όπως φάνηκε σε δημοσκόπηση, ο Fauci έχει πολύ υψηλότερη δημοτικότητα από τον DT, και αυτό έχει προκαλέσει δυσφορία στον ένοικο του Λευκού Οίκου, που έχει βεβαίως το μυαλό του στις εκλογές….”
“…αυτό είναι το θέμα, ότι ο κύριος Fauci δεν είναι πολιτικός, και ως εκ τούτου του χαλάει την ιστορία, το προεκλογικό του αφήγημα…”
“Ακριβώς, διότι, ως λοιμωξιολόγος, τονίζει τους κινδύνους από τις μαζικές συγκεντρώσεις και αρνείται να πει ότι όλα πάνε καλά στις ΗΠΑ. Εξ ου ο Donald Trump τώρα προσπαθεί να υπονομεύσει την αξιοπιστία του…”

Η άποψη που διέπει την ενσυνείδητα παραπλανητική προσέγγιση των κυριών του Σκάι, και όχι μόνο αυτών, είναι η εξής: οι επιστήμονες δίνουν οδηγίες στην εκτελεστική εξουσία, ασκώντας ένα ιδιότυπο είδος νομοθετικής εξουσίας, και παρακάμπτοντας [σκανδαλωδώς] την υπάρχουσα. Αυτό όμως, …δεν αρκεί για να εντάξει τη δραστηριότητά τους στο χώρο της πολιτικής. “Τα πάντα”, μαθαίναμε στο παρελθόν, “είναι πολιτική”. Όχι όμως οι αποφάσεις που λαμβάνει ο “ειδικός”, από το απυρόβλητο της απροσπέλαστης για μας, ακαδημαϊκής του εποπτείας. Η οποία του δίνει το ελεύθερο να καταστρατηγεί συνταγματικές ελευθερίες και κοινή λογική, με μια κίνηση. Και ο οποίος, όντας …άγιος, είναι στοχοπροσηλωμένος στη δόξα της επιστήμης, αδιάφορος για οτιδήποτε άλλο, χωρίς σχέσεις με το πολιτικό σύστημα, ανέγγιχτος απ’ την [απόλυτη] διαφθορά που, όπως μαθαίναμε παλαιότερα και πάλι, η [απόλυτη] εξουσία συνεπάγεται.
Είναι μια άποψη αληθινά ενδιαφέρουσα, από φυσιοδιφικής απόψεως.

* “…grab ’em by the pussy…”


3
(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Reply