ΠΕΡΙ ΤΟΥ “ΙΡΛΑΝΔΟΥ” ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Πηγές ανέφεραν στο BBC ότι ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος για την επίθεση το βράδυ της Πέμπτης είναι Ιρλανδός πολίτης, ο οποίος ζει στη χώρα εδώ και 20 χρόνια, παρά τις φήμες για την καταγωγή του δράστη.
Ο 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, αποτελεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος», ανέφερε η αστυνομία και πρόσθεσε ότι δεν αναζητά κανέναν άλλο αυτή τη στιγμή και ακολουθεί συγκεκριμένη γραμμή έρευνας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πεντάχρονο κορίτσι και μια γυναίκα γύρω στα 30 τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση μετά τις 13:40 τοπική ώρα την Πέμπτη.
Δύο άλλα παιδιά τραυματίστηκαν επίσης στο περιστατικό στο σχολείο τους, το Gaelscoil Choláiste Mhuire, στο κέντρο της πόλης.
Η επίθεση αυτή πυροδότησε πρωτοφανή επεισόδια στο Δουβλίνο. Στην Ιρλανδία δεν υπάρχουν ακροδεξιά κόμματα ή πολιτικοί, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί ο αριθμός των μικρών διαδηλώσεων κατά των μεταναστών.
Τα χθεσινά επεισόδια ξέσπασαν σε συνοικία όπου ζουν πολλοί μετανάστες, μετά τις φήμες για την καταγωγή του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι «δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες», υπογράμμισε ο Χάρις, κάνοντας λόγο για «φήμες» και «υπαινιγμούς» που διαδόθηκαν «με κακόβουλους σκοπούς».

Το έχουμε πει τόσες φορές : ο άνθρωπος που έχει χάσει την ικανότητα να ντρέπεται, είναι ικανός για όλα. Πρωταθλητές στο σπορ αυτό, ποιοι άλλοι; οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ ντροπή ώστε να τη χάσουν. Οι [αλήτες, ρουφιάνοι] δημοσιογράφοι.

4
(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Reply