“ΠΑΡΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ” ΤΟΝ BLINKEN

Η “παρενόχληση” της συμπαθέστατης κυρίας στον Anthony Blinken, μετά τις δηλώσεις του για την κινεζική ειρηνευτική πρόταση, δεν αντιμετωπίζεται με τη διακριτικότητα που απολαμβάνουν οι “ακτιβιστές” του climate change.
Το ερώτημα που απευθύνει όμως ενώ απομακρύνεται βίαια απ’ την αίθουσα, είναι
αμείλικτο, όπως αρμόζει στην περίσταση και σ’ ένα υποκείμενο σαν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Είναι το ερώτημα που του απευθύνουμε νοερά
όλοι.

6
(Visited 107 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar March 24, 2023 at 12:03 pm

    Να κερδίσουν πάντως με τίμιο τρόπο τις επόμενες εκλογές αυτοί αποκλείεται.

    Reply
    1. Oannes March 24, 2023 at 12:14 pm

      Γιατί μήπως κέρδισαν τις προηγούμενες;
      Μιλάμε για ένα ερείπιο της ζωής που το βλέπεις / ακούς και το λυπάσαι, το οποίο δεν έκανε καν προεκλογ. καμπάνια – τις ελάχιστες φορές που μίλησε ήταν από κάτω τρεις κι ο κούκος. Και το οποίο μετά απ΄όλα αυτά έλαβε, υποτίθεται, 12.000.000 ψήφους περισσότερες από όσες ο Ομπάμα το 2008…

      Reply
      1. stcigar March 24, 2023 at 1:07 pm

        Το γελοιωδέστερο είναι πως η πιθανότητα να κέρδισε “τίμια” τις προηγούμενες εκλογές ακούγεται πολύ πιο σκανδαλώδης από το να τις κέρδισε με νοθεία🤪

        Reply
        1. Oannes March 24, 2023 at 3:40 pm

          Όντως. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ακόμα και στη χειρότερη γι’ αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ψήφισαν λιγότερα από …70.000.000 άτομα.

          Reply
  2. Timothy Price March 24, 2023 at 3:20 pm

    They are selective about who are acceptable activists, based on who they think will boost their popularity ratings. Obvious they don’t think peace with China will boost their ratings.

    Reply
    1. Oannes March 25, 2023 at 9:16 am

      Exactly. The system chooses his followers along with his ‘opponents’.

      Reply
  3. stcigar March 25, 2023 at 12:25 pm

    Ο Μακρόν ετοιμάζεται λέει για ταξίδι μαζί με την Ούρσουλα(!?) στην Κίνα για το ουκρανικό. Δηλαδή άμα έχασε και η Ούρσουλα την υπομονή της με τους αμερικάνους.. τι να πω.

    Reply
    1. Oannes March 25, 2023 at 12:59 pm

      Δεν ξέρει κανείς τι να υποθέσει, ούτε και τι να ελπίσει. Τόσο αφελής ώστε να πιστεύει όντως ότι μπορεί να …πιέσει την Κίνα να συνετίσει τη Ρωσία [αυτός είναι υποτίθεται ο σκοπός του ταξιδιού] ασφαλώς δεν είναι ο Τζιτζιφιόγκος.
      Οπότε …τι; αν όντως ισχύει η λογική υπόθεσή σου, όλο αυτό υποδηλώνει μια διεύρυνση της “συμμετοχής” στη διαδικασία εκτόπισης των ΗΠΑ από την παγκόσμα ηγεμονία. Τώρα, με δεδομένο ότι επί Δυτικού εδάφους τουλάχιστον τα συμφέροντα δεν είναι one dimensional, ούτε ταυτίζονται με τις εθνικές ταυτότητες των “ενδιαφερομένων” πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευε.
      Αυτό που μπορώ να επαναφέρω ως υπόθεση, είναι ότι τον αγωγό τον χτυπησαν όντως οι Ρώσοι – σε πείσμα της [“οριστικής” υποτίθεται] γελοιποίησης που η θεωρία έχει υποστεί, καθώς ακόμα και οι Democrats που κατ’ αρχήν την υποστήριζαν την έχουν αποσύρει πλέον …μη έχοντάς την όμως ποτέ συνδέσει με κάποιο στοιχειωδώς λογικό σκεπτικό / σχέδιο των Ρώσων …Όπως η επίτευξη αυτού που πιθανώς βλέπουμε να εκτυλίσσεται σήμερα με το περίφημο ταξίδι.
      Παραπέμπω στην εκτίμηση που είχα διατυπώσει στις 8/8/22, με τη δέουσα επιφυλακτικότητα :
      https://oannes.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5/

      Reply
      1. stcigar March 25, 2023 at 1:36 pm

        Κι εγώ την ίδια εκτίμηση έχω ακόμα για τον αγωγό, διαισθητικά περισσότερο παρά λογικά. Και υπάρχουν από καιρό σημάδια ότι πολλοί και διάφοροι έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους με τη μυωπική πολιτική των Αμερικανών. Πιθανότατα η φάση θα εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο που εξελίχθηκε και η πανδημία. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό δηλαδή αρχίζει να γίνεται ορατό το αδιέξοδο και αναζητούνται προσχήματα για μια επιστροφή στην “κανονικότητα”. Μέχρι την επόμενη μαλακία..

        Reply

Leave a Reply