ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ

Στα όσα γράφτηκαν, εν είδει σχολίων στο post ΧΑΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, απ’ τον stcigar κι εμένα, να προσθέσω το εξής εκπληκτικό που άκουσα στην τηλεόραση: ήταν στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα Μπεκατώρου, κυρίαρχο όπως προαλείφεται να είναι, ενόψει επιτάχυνσης του σχεδίου των liberals για την καταστροφή της …πατριαρχίας *. Η επιτάχυνση δεν μπορεί να είναι άσχετη με την έλευση της Προεδρικής Μούμιας στην εξουσία, ως μαριονέτας – προάγγελου της πρώτης έγχρωμης γυναίκας προέδρου των ΗΠΑ : η Kamala Harris είναι αυτή που προορίζεται να ολοκληρώσει τη θητεία ενός παρακμασμένου και προς παραίτηση Joe Biden.
Ήταν ο
Γιώργος Παπαχρήστος που …ανήσυχος για το ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η εισαγγελική διαδικασία λόγω παρελεύσεως 23 χρόνων απ΄τη σεξουαλική παρενόχληση [η οποία αναφέρεται, στα μέσα, ατιμωρητί, σαν “βιασμός”] πρότεινε τη λύση: “η εισαγγελία να δημιουργήσει ένα νομικό έρεισμα ώστε να μπορέσει να ασχοληθεί πραγματικά με το θέμα, παραπέμποντας τον κατηγορούμενο σε δίκη…”
Για τη
θεωρητική περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε τι μόλις διάβασε:
Αυτό που ζητάει ο κύριος
Παπαχρήστος [από τις πιο “καλαίσθητες” παρουσίες σ’ ένα χώρο που …βρίθει από τέτοιες] είναι, η εισαγγελία, αφήνοντας ως έχει το χρονικό όριο παραγραφής για κακουργήματα όπως …φόνος, ξεκλήρισμα οικογενειών, θυσία μωρών στον Adrammelech, ή ο,τιδήποτε, να φροντίσει να αποδοθεί “εδώ και τώρα” δικαιοσύνη στην υπόθεση Μπεκατώρου. Και του τσουναμιού των καταγγελουσών που έρχεται πίσω της.

* Ο συμμετέχων στη συζήτηση δημοσιογράφος
Πουλακίδας έθεσε το περί πατριαρχικών δομών της κοινωνίας, στο τέλος της, αφήνοντάς το να αιωρείται ως …ρεζουμέ της υποθέσεως.


4
(Visited 95 times, 1 visits today)

Leave a Reply