ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ, MY ASS

Η παρουσιάστρια χωρίζει μια μια τις λέξεις, αφήνοντας τες να ακούγονται ολοκάθαρα : “πείτε μας κύριε Παρασκευή, τί συμβαίνει με τα φάρμακα και τα εμβόλια; μας προστατεύουν απ’ τη Μετάλλαξη Όμικρον;” Ο συνομιλητής, φωνή υποτονική στα όρια του αξιοθρήνητου, απαντά ότι τα στοιχεία είναι ακόμα ελλιπή. “Δεν μπορεί να δοθεί απάντηση με βεβαιότητα, σε λίγο όμως θα ξέρουμε”.
“Πάντως”, δεν παραλείπει να τονίσει, “οι μολύνσεις που έχουν εμφανιστεί στην Αφρική παρουσιάστηκαν σε άτομα που η ανοσία τους απ΄ το εμβόλιο είχε παρέλθει”…
Για όσους έχουν ασχοληθεί από κοντά με την παρέα των μικροκατεργάρηδων που “επικοινωνούν” την “πανδημία”, οι εκπλήξεις είναι σπάνιες.
Το “αφήγημα” της νέας μετάλλαξης είναι άσκηση για κουμπούρες της τρίτης Δημοτικού.
Το Νο 1 point αποτελεί το πέρασμα στο next level από τη στοχοποίηση των ανεμβολίαστων ανθρώπων : στοχοποίηση των ανεμβολίαστων χωρών, εξ αιτίας των οποίων κινδυνεύουμε να γεμίσουμε μεταλλάξεις [διατυπωμένο αλλιώς : απομάκρυνση της πιθανότητας κάποιες χώρες να μη πληρώσουν …μερτικό στη Pfizer].
To Νο 2 point αφορά φυσικά στην …αγωνία που κορυφώνεται για το αν πιάνει το εμβόλιο τη νέα μετάλλαξη. Εννοείται ότι, όπως “θα αποδειχτεί”, η τρίτη δόση προστατεύει …σε μεγάλο βαθμό και από αυτήν. Η “αγωνία” δουλεύει ως προωθητικό της τρίτης δοσης.
Η παλαβομάρα περί “προσαρμοσμένου εμβολίου που θα είναι έτοιμο σε 100 μέρες” [απ’ την παραγωγή στην κατανάλωση, ούτε τεστ ούτε τίποτα] θα συναντήσει πιθανώς οργιώδη αντίδραση – ήδη, για πρώτη φορά, οικείοι μου εμβολιαστές, αρχίζουν να ψυλλιάζονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει – μιλάω για φανατικούς, με τους οποίους αν δεν ήταν δικοί μας άνθρωποι θα ‘χαμε κόψει καλημέρες.
Επί του παρόντος, και επιστρέφοντας στο τηλεοπτικό μας στιγμιότυπο, προέχει η καλλιέργεια κλίματος αγωνίας σε συνδυασμό με “καλοϋπολογισμένες” νύξεις όπως η παραπάνω, περί διαφαινόμενης προτίμησης, της νέας μετάλλαξης στους …[οιονεί] ανεμβολίαστους. Η “ραγδαία διάδοση” του νέου στελέχους θα δικαιολογήσει την αναμπουμπούλα και την …υπερταχύτητα με την οποία θα ληφθούν “κρίσιμες αποφάσεις” .
Κάποια στιγμή εχτές, ο κύριος Μόσιαλος ακούστηκε να λέει για “συμπτώματα ήπιας νόσησης στους ασθενείς της νέας μετάλλαξης”. Η φράση πνίγηκε απ’ τα ταμ-ταμ της επικοινωνιακής ζούγκλας.
Σημείωσις : Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο post
WUHAN LAB : ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ, θα δει μια σειρά υπογραφών Ελλήνων επιστημόνων που η κατά παραγγελίαν “μελέτη” τους στήριζε την “περίφημη” δημοσίευση – απάτη του Lancet [Φεβρουάριος 2020] μέσω της οποίας πάσα περί τεχνητής προέλευσης του ιού άποψη “ακυρωνόταν” ως a priori αφερέγγυα.
Ο κύριος Paraskevis με την αχαμνή φωνούλα, βρίσκεται στον ίδιο παρονομαστή με τους κυρίους Tsiodras, Mayorkinis…

4
(Visited 82 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Timothy Price November 28, 2021 at 9:09 am

    They will be presenting us with an endless number of variants in their scheme to create a permanent pandemic. They are drunk on power.

    Reply
    1. Oannes November 28, 2021 at 9:42 am

      Funny thing is, some mainstream experts already talk about a mild disease, that lasts 2-3 days or something. But no-one’s paying attention!

      Reply
      1. Timothy Price November 28, 2021 at 4:27 pm

        And that makes them want to punish people even more.

        Reply
  2. Timothy Price November 28, 2021 at 9:29 am

    Of course the junta can call the same old covid a new variant and who really knows? The general populace has no way of knowing the difference. It hardly matters like strains of flu and colds. They happen, some people catch them, most of them recover, some die. That’s life in world full of viruses.

    Reply
    1. Oannes November 28, 2021 at 9:35 am

      That’s exactly my point. But you can be punished as a criminal for saying that, these days…

      Reply
      1. Timothy Price November 28, 2021 at 4:27 pm

        Thoughts against the State. Sad state the State has us in.

        Reply
  3. stcigar November 28, 2021 at 11:15 am

    Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να εκθρονίσουμε κάποια στιγμή τους Covid19 & Sons: να επιταχύνουμε την κλιματική αλλαγή ώστε να έχουμε παντού ένα αιώνιο καλοκαίρι..😁

    Reply
    1. Oannes November 28, 2021 at 11:21 am

      Η αρτιότητα του “σχεδίου” είναι τέτοια που ακόμα και αυτό το έχει “προβλέψει” : υπέρτατος σκοπός είναι ακριβώς η επιβράδυνσή της. Αστεία-αστεία, δεν φαίνεται τόσο …αστείο αυτό που είπες.

      Reply

Leave a Reply