ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ : Ο ΠΡΩΗΝ ΚΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Είναι αδύνατο, όσο κι αν προσπαθήσεις, να “υπερβάλλεις” ως προς τον ρόλο των μίντια : αισχρός πέρα από κάθε περιγραφή, ούτως ή άλλως.
Πάνω, screenshot απ’ το in.gr, το οποίο εστιάζει στην “ιστορία” της blogger που δέχτηκε επίθεση για άγνωστο λόγο
*, και στο …κύμα συμπαράστασης προς αυτήν στο Twitter. Αυτό, ενώ περνάει αβρόχις ποσίν η ποινή αναστολής επαγγέλματος [για 6 μήνες] στον Φαίδωνα Βοβολη, γιατί εννοεί να διατυπώνει δημόσια την άποψή του για ιατρικά ζητήματα.
Κάτω, βίντεο – δείγμα δημοσιογραφίας Mega style, με “κατατοπιστική” αναφορά στο θέμα, όπως και σε άλλα.
By the way, να επισημάνω ότι …είμαι με το σκοταδιστή ρασοφόρο! χίλιες φορές ο original Μεσαίωνας παρά ο
επερχόμενος.
Δεν γίνεται ίσως άμεσα αισθητό, αλλά …φωνές όπως της σπίκερ, είναι απ’ τα πιο
τοξικά στοιχεία της υπόθεσης.

* …από τον σύντροφό της. Αυτό, και το ότι πρόκειται για …blogger, θα πρέπει να μας είναι αρκετό. Πρόκειται εδώ ολοφάνερα για …απόπειρα γυναικοκτονίας.


3
(Visited 104 times, 1 visits today)

9 Comments

    1. Oannes October 16, 2021 at 11:14 am

      Υποθέτω κλασικό δείγμα αγραμματοσύνης και α-σκεψίας του αντιπροσωπευτικού του είδους του όντος, ή του “δημοσιογράφου” που επιμελήθηκε της γκουγκλομετάφρασης.
      Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθεί ότι στο America, στο πλαίσιο του liberal παραληρήματος που διέπει την πολιτική της Biden administration και τον δημόσιο διάλογο, το σύνθημα που ακούγεται με έμφαση, αφορά στο πόσο ρατσιστικό είναι να λέμε ότι η κυοφορία είναι κάτι που ισχύει αποκλειστικά για τις γυναίκες…
      Έχω την [αυτοκαταστροφική] τάση να ψάχνω “το σκεπτικό” ακόμα και πίσω από εκδηλώσεις παράνοιας όπως αυτή. Υποθέτω λοιπόν ότι η ιδέα είναι κανείς να μην περιορίσει …σεξιστικώ τω τρόπω, τη γυναίκα σε ρόλο μητέρας – συζύγου.

      Reply
  1. stcigar October 16, 2021 at 11:43 am

    Αν κατάλαβα καλά οποιασδήποτε διαφορά μεταξύ ανθρώπων είναι στην τελική ρατσισμός και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπάρχει σταλήθεια δεδομένου ότι ο ρατσισμός αποτελεί έγκλημα κλπ. Το πώς αυτό συνάδει με την ατέλειωτη πάρλα περί διαφορετικότητας είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Διόλου παράξενο που τα ίδια όντα που έχουν κάνει σημαία τους το διαζύγιο από την πραγματικότητα πρωτοστατούν και στην παράνοια του κορωνοϊού.

    Reply
    1. Oannes October 16, 2021 at 1:10 pm

      Μια πρώτη προσέγγιση θα μπορούσε υποθέτω να συνοψιστεί στο σλόγκαν : ενθάρρυνση συμπεριφορών οι οποίες “στηλιτεύονται” ως παραβατικές από τους ίδιους που τις ενθαρρύνουν.
      Παράδειγμα, ακραίο, γι’ αυτό και ενδεικτικό : κάποιος που δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου θα έχει αντιληφθεί ότι από 25ετίας ήδη τα “παιδικά” ρούχα έχουν εκλείψει, με τα κοριτσίστικα να αφορούν απλώς mini versions εκείνων των grown-ups, συμπεριλαμβανομένων των προκλητικότερων του είδους – αν όχι και με έμφαση σ΄αυτά. Αυτό, ενώ ταυτόχρονα μέσω των r’n’b icons, target group των οποίων είναι [για όσους δεν το ξέρουν] οι ηλικίες 12 και κάτω, ο προσανατολισμός προς την bimbo culture είναι δεδομένος ως πολιτισμικό παράγγελμα. Αυτό όλο, τι βγάζει ως αποτέλεσμα; μια διαδικασία μόνιμου teasing του …white male, υπεύθυνου ως γνωστόν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Όχι ότι η ύπαρξη του teasing καθιστά λιγότερο απαράδεκτο εκείνον που θα “ενδώσει”, γεγονός είναι όμως ότι πάσα συζήτηση περί teasing …επιμελώς απουσιάζει. Πράγμα που δίνει στα μάτια μου τουλάχιστον, στην όλη υπόθεση, χαρακτηριστικά καλοστημένης παγίδας.
      Κάτι άλλο φυσικά που ευνοεί η προσχώρηση των κοριτσιών από ιδιαίτερα τρυφερή ηλικία στην bimbo culture, είναι η αποστροφή τους για το παραδοσιακό μοντέλο της συζύγου – μητέρας. Το οποίο θα πρέπει να φτάσουν τα 40 + για να το σκεφτούν ως υπόθεση εργασίας, και αν.

      Reply
      1. stcigar October 16, 2021 at 5:04 pm

        Το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στα κοριτσάκια. Τα gay αισθητικά πρότυπα {σκουλαρίκια, ξανθό βαμμένο μαλλί, bodybuilding κλπ) στους άντρες και hooker αντίστοιχα στις γυναίκες έχουν επικρατήσει πλήρως στο χώρο της μόδας τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ και οι σεξουαλικές σχέσεις περιγράφονται πλέον με όρους πορνό. Ήταν ζήτημα χρόνου η αισθητική επίθεση στο “καθιερωμένο αφήγημα” να μετατραπεί κάποια στιγμή και σε πολιτική επίθεση.

        Reply
        1. Oannes October 16, 2021 at 5:50 pm

          Συμφωνώ 900%, needless to say.

          Reply
  2. Εmmanouel October 16, 2021 at 1:39 pm

    Τo the point.. Το γενικο κλιμα που δημιουργειται συνοψιζεται στο “οι γυναικες εχουν το δικαιωμα να προκαλουν απεριοριστα ενω τ αρσενικα εχουν την υποχρεωση να επιδεικνυουν απεριοριστη αυτοκυριαρχια” !

    Reply
    1. Oannes October 16, 2021 at 1:42 pm

      Κανονικότατα! …και το οποίο αν το αναλογιστείς, αποτελεί ένα είδος σουρεαλιστικά αναβαθμισμένου πουριτανισμού, μόνο που θύματα εδώ πλέον δεν είναι και τα δυο φύλα, αλλά μόνο το ένα.

      Reply
  3. Timothy Price October 16, 2021 at 3:50 pm

    Despicable.

    Reply

Leave a Reply