Ο JOE “ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”…

Με τις δημοσιογραφικές ναυαρχίδες των Democrats να αναφέρονται σε μια “όχι ακριβώς καλή ιδέα”, και το 75% των ψηφοφόρων του κόμματος να δηλώνουν ότι θα προτιμήσουν άλλο υποψήφιο, ο Joe Biden, ώρες μετά την ανακοίνωση της καθόδου του στις επόμενες εκλογές, βλέπει τον “πρόεδρο” Zelensky να συζητά την προοπτική λύσης του ουκρανικού …με τον Xi Jinping. Μέσω της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, πρώτης από ενάρξεως πολέμου και με πρωτοβουλία του Κινέζου, ο τελευταίος προωθεί ξανά το ρόλο της χώρας του ως ηγεμονεύσουσας δύναμης, μιλώντας για ειρηνική διευθέτηση – μονόδρομο και στέλνοντας διπλωμάτες στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Η πολιτεία της “Biden administration” [έχει σχολιαστεί εκτενέστατα από εδώ] τοποθετεί τον επικεφαλής της με άνεση ανάμεσα στους χειρότερους προέδρους στην αμερικανική ιστορία. Το ότι […φυσικά] δεν κυβερνά αυτός, δεν τον απαλλάσσει απ’ την ευθύνη – το ίδιο συνέβαινε με τους περισσότερους πρόεδρους των ΗΠΑ στο παρελθόν, αλλά ποτέ σε τέτοιο βαθμό.
Η απόφαση για διεκδίκηση δεύτερης θητείας, στο τέλος της οποίας θα είναι 86 χρόνων
* πέρα απ’ το πόσο σουρεαλιστική είναι καθαυτήν, περιλαμβάνει μια “παρήγορη” παράμετρο : το ότι, προφανώς δεν υπάρχει άλλος άξιος λόγου υποψήφιος στους κόλπους του Δημοκρατικού Κόμματος πρόθυμος “να τελειώσει τη δουλειά” – αυτό υπόσχεται ο sleepy creepy Joe. Η εν λόγω ατζέντα μπορεί να εξυπηρετηθεί αποκλειστικά από ένα μη έχον επαφή με την πραγματικότητα, πλήρως κατευθυνόμενο ανδρείκελο, όπως αυτός.
Υπάρχει και η εφιαλτική παράμετρος. Και αφορά στο ότι, σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία, περίπτωση αποφυγής του plot “παραίτηση JB λόγω αδυναμίας – το αξίωμα στην πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρο”
δεν υπάρχει.

* Ο Trump απορρίπτει το ηλικιακό argument, λέγοντας με διασκεδαστική [;] εγωπάθεια ότι όσοι εστιάζουν σ’ αυτό, το κάνουν για να χτυπήσουν [και] εκείνον. Γεγονός είναι ότι, άσχετα αν τα 86 είναι όντως λίαν προκεχωρημένη ηλικία για να φέρεις εις πέρας “τη δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο”, Νο 1 πρόβλημα του JB είναι η άνοια, που έχει γίνει αντιληπτή απ΄τους έχοντες αυτιά και μάτια, από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο [1].

6
(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Reply