Ο ELON MUSK ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ CORONAVIRUS

O Elon Musk, εν επιγνώσει προφανώς του πόσο “επιδραστικές”
είναι οι απόψεις του [για εκείνους που αυτά σημαίνουν κάτι: ο δισεκατομμυριούχος genius entrepreneur διαθέτει αρκετά εκατομμύρια followers στο Twitter] δήλωσε στην Kara Swisher των New York Times ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, γιατί ούτε ο ίδιος ούτε τα παιδιά του ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Σε παρατήρησή της ότι “άνθρωποι πεθαίνουν από τον Covid” απάντησε ότι “άνθρωποι πεθαίνουν συνέχεια για διάφορους λόγους”.
Η περίπτωση του Elon Musk προσφέρει μια στοιχειώδη παρηγορία στον σκεπτόμενο πολίτη, πόσο μάλλον όταν υποστηρίζει τις απόψεις του με πράξεις: τον περασμένο Ιούνιο, ο συγγραφέας Alex Berenson έδωσε προς δημοσίευση στο Amazon το βιβλίο του Unreported Truths About Covid-19 And Lockdowns, για να έρθει αντιμέτωπος με την εξής ανακοίνωση εκ μέρους της πλατφόρμας: “το βιβλίο σας δεν ανταποκρίνεται στις οδηγίες μας, ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε τη διάθεσή του. Παρακαλούμε σκεφτείτε την εναλλακτική να αφαιρέσετε τις αναφορές στον Covid-19 από αυτό το βιβλίο” [σ.σ. μιλάμε για βιβλίο με …θέμα τον Covid-19]. Στο πλαίσιο της κατάτασης τύπου “ο Πιραντέλο συναντάει τον Κάφκα” που δημιουργήθηκε, ο συγγραφέας βρήκε μοναδικό και ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του άγνωστού του μέχρι τότε, Elon Musk: ο επιχειρηματίας απάντησε σε Tweet του συγγραφέα και …μεσολάβησε στην Amazon ώστε να εκδοθεί εν τέλει το βιβλίο.
Ο EM έχει εξ αρχής καταφερθεί εναντίον των lockdowns, χαρκατηρίζοντάς τα φασιστικά και ανήθικα, έχει μιλήσει για τα ψευδή νούμερα θανάτων, και έχει υποστηρίξει ότι εκείνοι που χρειάζονται προσοχή / μέτρα απομόνωσης, είναι αποκλειστικά οι ευπαθείς ομάδες.
“Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας, όλος αυτός ο παραλογισμός, έχει κλονίσει την πίστη μου στην ανθρωπότητα”
Η φράση ακούγεται ταιριαστή για κάποιον που έχει δηλώσει ότι θέλει να τελειώσει τη ζωή του στην επιφάνεια του Άρη …όχι συντριβόμενος σ’ αυτήν.
Πικάντικη λεπτομέρεια: στην πρόσφατη αναφορά του “doctor” Gates ότι καλό θα είναι ο EM να μην αναφέρεται σε ζητήματα εμβολίων καθώς δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτά, η απάντηση ήταν : “έι …πανηλίθιε, η εταιρία μου φτιάχνει τις μηχανές κατασκευής εμβολίων για την CureVac, στην οποία έχεις επενδύσει…”

3
(Visited 97 times, 1 visits today)

Leave a Reply