Ο DR. MALONE ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PFIZER

Ο Robert Malone σχολιάζει το βίντεο με το στέλεχος της Pfizer που διέρρευσε χτες. Και επεκτείνεται σε άλλα ζητήματα, όπως ο εξ αρχής σκοτεινός ρόλος που εταιρίες όπως αυτή και, ακόμα περισσότερο, η Moderna, παίζουν στην υπόθεση “πανδημία”. Ο Dr. Malone μου είναι, ενστικτωδώς, ιδαίτερα συμπαθής. Και μου φαίνεται 100% εμπιστεύσιμος, ως προς την εγκυρότητα των εκτιμήσεων και την τιμιότητα των προθέσεων.

6
(Visited 97 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar January 28, 2023 at 10:58 am

    Δεν παρακολούθησα όλα τα βίντεο in their entirety, στο βαθμό που μπόρεσα όμως να σχηματίσω μια ιδέα, δε νομίζω πως η Φάιζερ έκανε κάτι ριζικά διαφορετικό από τη δουλειά ρουτίνας που κάνουν όλα τα μεγάλα εργαστήρια βιοτεχνολογίας. Αυτό που με σοκάρει προσωπικά είναι η επιβεβαίωση της υποψίας ότι τόσο η Φάιζερ όσο και οι ανταγωνιστές της – ασχέτως οικονομικών συμφερόντων και παρατυπιών πρωτοκόλλου – πίστευαν ότι θα μπορούσαν σε κάποιο βαθμό να πετύχουν. Σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό με σοκάρει παρεμπιπτόντως το γεγονός ότι το ίδιο πίστευαν και οι αρχιτέκτονες των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει ναρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά ως πιθανότερη εξήγηση παρούσας κατάληξης την εκδοχή της απλής και ανόθευτης βλακείας.

    Reply
    1. Oannes January 28, 2023 at 11:15 am

      Συμφωνώ ως προς τη δουλειά ρουτίνας, απλώς ως γνωστόν [ο] πολύς κόσμος αγνοεί πλήρως τα τεκταινόμενα, θεωρώντας ότι …οι φαρμακευτικές εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας.
      Αρχίζω να συμφωνώ εν τέλει και με τα περί βλακείας, όσο και αν το πράγμα φαίνεται κατ’ αρχήν μη πειστικό. Το φοβερό sophistication με το οποίο διαμορφώνουν κοσμοείδωλα, απόψεις και technological achievements οι εν λόγω δεν αφορά σε κάποια επί της ουσίας ευφυία. Πώς το ‘λεγε ο …Κουτρουμπούσης; ΚΔΟΑ : Κτηνώδης Δύναμη, Ογκώδης Άγνοια.

      Reply
      1. stcigar January 28, 2023 at 11:38 am

        Κι εγώ αρχικά δεν μπορούσα να το χωνέψω. Η βλακεία δεν έχει τη γοητεία των conspiracy theories – ούτε όμως και τις αποκλείει – δεν έχει λογική, δεν μπορεί να προβλεφθεί, δεν μπορεί ναντιμετωπιστεί. Αλλά τα στοιχεία υπέρ της είναι πλέον συντριπτικά.

        Reply
        1. Oannes January 28, 2023 at 12:02 pm

          Όχι, για το ότι υπάρχουν συνωμοσίες δεν έχω αμφιβολία. Απλώς είναι συνωμοσίες …ηλιθίων [high IQ idiots]. Οι οποίοι μάλιστα αισθάνονται πλέον στο απυρόβλητο, γεγονός εκ του οποίου θέλω να πιστεύω, μπορεί να προκύψει κάτι. Όλα θα εξαρτηθούν από το επίπεδο αντίληψης της “μάζας”. Γιατί υπάρχει περίπτωση ο ηλίθιος συνωμότης να είναι φωστήρας μπροστά σε ένα ordinary person που το μυαλό του έχει γίνει πλανκγτόν.

          Reply
          1. stcigar January 28, 2023 at 12:28 pm

            Πέραν των high IQ idiots είμαι πεπεισμένος ότι μεταξύ τους υπάρχει και μεγάλος αριθμός απλών idiots. Γραφειοκράτες, πορφυρογέννητοι, γλυψιματίες, κυριολεκτικά και μεταφορικά κωλόφαρδοι, you know the kind. Στην πραγματικότητα οι ανόητοι και οι σαλεμένοι ρέπουν περισσότερο προς τη μηχανορραφία και τη συνωμοσία σε σχέση με τους πραγματικά ευφυείς, των οποίων το ταλέντο εξ ορισμού συνίσταται στο να βρίσκουν το συντομότερο δυνατό δρόμο και στην ανάγκη να κόβουν απλώς το γόρδιο δεσμό. Μεταξύ των hi-end και των low-end ηλιθίων υπάρχει μια σχέση προδιατεταγμένης αρμονίας, κατά την οποία οι μεν κατανοούν ενστικτωδώς τους δε και συμπεριφέρονται αναλόγως χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, εξ ου και το εντυπωσιακό συνήθως αποτέλεσμα. Δεν υποτιμώ καθόλου την καθυστερημένη έστω αφύπνιση ενός ορισμένου τμήματος του πληθυσμού, προσωπικά όμως περισσότερο υπολογίζω στην αντίδραση μιας μικρής μεν αλλά σημαντικής μειοψηφίας πραγματικά έξυπνων ανθρώπων στα υψηλότατα κλιμάκια που βλέπουν πλέον τα ζωτικά συμφέροντά τους να κινδυνεύουν.

            Reply
            1. Oannes January 28, 2023 at 1:01 pm

              …Και πρώτα-πρώτα ένα από τα χαρακτηριστικά των όντως ευφυών ανθρώπων είναι ότι αποστρέφονται την υποκρισία. Ότι είναι …κακοί ψεύτες να πούμε.
              Τώρα, ως προς τον Elon που [υποθέτω] υπονοείς, τα σχέδιά του δεν διαφέρουν ριζικά από των αντιπάλων του. Αν διαφέρουν καθόλου δηλ.
              Μπορεί τα εν κινδύνω “ζωτικά συμφέροντα” να αφορούν απλώς τη θέση του στη N.W.O., η οποία πχ., όπως προδιαγράφεται, δεν τον ικανοποιεί.

              Reply
              1. stcigar January 28, 2023 at 1:19 pm

                Δεν αναφέρομαι μόνο στον Elon, για τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά μαζί με μας θα χάσουν λεφτά και πολλοί από αυτούς και μάλιστα πολλά, παρόλο που η παγκοσμιοποίηση τους παρέχει μεγάλες δυνατότητες ελιγμών. Ίσως βέβαια η όψιμη αφύπνιση των ελπίδων μου να μην είναι τίποτα περισσότερο από ευσεβής πόθος. Ίσως πάλι να φταίνε οι πρόσφατες ρήσεις του Μεγάλου Προφήτη.. https://jenny.gr/update/409173/bill-gates-oi-poly-aisiodoxes-problepseis-toy-gia-mellon-kai-tis-epomenes-genies

                Reply
                1. Oannes January 28, 2023 at 1:37 pm

                  «Θα είναι πολύ καλύτερα για όσους γεννηθούν σε 20 χρόνια», δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ανθρωπότητας στη Γη.
                  Φοβερός ο τύπος.
                  Μα…ασφαλώς θα είναι καλύτερα για τις επόμενες γενιές εφόσον [με την φροντίδα κάποιων] θα υπάρχουν όλο και λιγότερα, και στο τέλος τίποτα, που να θυμίζει πώς πέρναγαν οι προηγούμενες.
                  Το πρόβλημα σήμερα αφορά ακριβώς στο ότι θυμόμαστε.
                  Πλάκα έχει το “απόλυτο” κατ’ αυτόν κριτήριο προόδου : το προσδόκιμο ζωής.

                  Reply
                  1. stcigar January 28, 2023 at 1:49 pm

                    ..που παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε πτώση στις χώρες της Δύσης. Κατά τάλλα δεν αποκλείεται μια γενικότερη θετική εξέλιξη σε χώρες της Ασίας ή ακόμα και της Αφρικής, ιδιαίτερα μάλιστα όταν κάποια στιγμή θέσουν στον εαυτό τους το αναπόφευκτο ερώτημα “σε τι ακριβώς χρειαζόμαστε τους λευκούς?”

                    Reply
                    1. Oannes January 28, 2023 at 5:31 pm

                      …Μόνο που δυστυχώς, για τους εσαεί ταλαίπωρους Αφρικανούς, η απάντηση στο ερώτημα θα είναι : “τίποτα, μια και έχουμε πλέον τους …αβρούς Κινέζους”.

Leave a Reply