Ο BILL GATES ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ!

Στο συντομότατης διάρκειας βίντεο, ο κύριος Gates δικαιώνει 200% την άποψη του κυρίου Κούβελα περί προστατευτικών και μόνο της υγείας εμβολίων, ουδεμία σχέση εχόντων με τείχη ανοσίας, ανοησίας και φασιστικής βλακείας.
Διαδώστε!

3
(Visited 81 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Εmmanouel November 20, 2021 at 1:25 pm

    Kαι το συμπερασμα “we need better vaccines” … Moνα- ζυγα δικα μας , δηλαδη ..

    Δεν ξερω τι αποψη εχεις για τον Ζelenko , αλλα για σενα που ασχολεισαι με τα της Αμερικης αυτη η συνεντευξη ειναι εξοχως αποκαλυπτικη εως κι ανατριχιαστικη θα ελεγα σε σημεια.. FDA , Tramp , Bolsonaro και αλλα καλουδια παρελαυνουν , και πανω απ ολα μ αρεσει το cool υφος του.. Δεν μου φαινεται απατεωνας ο ανθρωπος ..
    https://www.youtube.com/watch?v=sK62sRVHtiU&t=2347s

    Reply
    1. Oannes November 20, 2021 at 1:41 pm

      Και μονο η σκέψη ότι άτομα όπως ο εν λογω, ο Raoult, ο Montagnier etc είναι απατεώνες, έτσι όπως υποβάλλεται από τα media, θα έπρεπε να αρκεί για την καταδίκη των μιαντιανθρώπων εις το πυρ το εξώτερον: οι συγκεκριμένοι επιστήμονες έχουν αυτό που λέμε “λαμπρή σταδιοδρομία”, το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι δόξα και χρήμα, και είναι φανερό ότι μόνο να χάσουν έχουν από την υπόθεση. Κι όμως βγαίνουν σπάζοντας την ομερτά των έμφοβων ή ιδιοτελών συναδέλφων τους.
      Στη χειρότερη περίπτωση [τίποτα δεν αποκλείεται] κάνουν λάθος.
      Αλλά και μόνο το ότι η “άλλη πλευρά” ασκεί λογοκρισία ή έστω την αποδέχεται, στοιχειοθετεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ηθικό μειονέκτημα a priori.
      Θα το δω επιτόπου, thanks!

      Reply
  2. Εmmanouel November 20, 2021 at 2:23 pm

    Πολυ σωστη η τοποθετηση σου για τους γιατρους και το ασπαζομαι απολυτα Αν και τωρα που το σκεφτομαι το ιδιο θα μπορουσε να πει κι ενας “δικηγορος του διαβολου” και για τυπους σαν τον Bill Gates , G.Soros κλπ. Εμενα ο Ζελενκο μου φαινεται , μετα κι απ οσα περασε , οτι ειναι σε αλλο επιπεδο συνειδητοτητας πια , απελευθερωμενος και απλα λεει την αληθειατου χωρις να φοβαται τιποτα..
    Ωστοσο θα ηθελα να ηταν πιο επεξηγηματικος τι εγινε με τον ιδιο τον Τραμπ προσωπικα , κι ενω εδειχνε ν ακολουθει την γραμμη Ζελενκο στην αρχη το γυρισε στα εμβολια κατοπιν. ΜΠορει και να μην γνωριζει κιολας επακριβως ο ανθρωπος , υπαρχει και το βαθυ κρατος στην Αμερικη που ειναι υπερανω προεδρων φανταζομαι ,,

    Reply
    1. Oannes November 20, 2021 at 2:55 pm

      Μιλάμε για συγκλονιστική συνέντευξη. θα την ανεβάσω με σχόλια / προσθήκες το απόγευμα. Thanks again!

      Reply
  3. Εmmanouel November 20, 2021 at 3:41 pm

    Τιποτα , απο δημοσιευμα του pronews την βρηκα.
    Κι εδω ενας οδηγος αγωγης για covid σε πρωιμο σταδιο απ την his masters voice Καθημερινη , ετσι για συγκριση. Κατα ποσο ειναι αποτελεσματικος η’ αν εχει σχεση με τις μεθοδους του Zel . δεν ξερω ωστοσο θελω να ειμαι for once καλοπιστος

    https://www.kathimerini.gr/society/561591658/koronoios-nees-odigies-pote-enas-asthenis-prepei-na-paei-nosokomeio/?fbclid=IwAR0X-9AiDIjvpg3cvxRF7y0kIC5hAf-hHprvViZgH9V1Jt91C2qk_JDumUs

    Reply
    1. Oannes November 20, 2021 at 7:54 pm

      Ένας Θεός ξέρει. Με το που βλέπω πάντως το όνομα “Δημόπουλος” [πρύτανης ΕΚΠΑ, …γιός προηγούμενου πρύτανη ΕΚΠΑ] …αλλάζω κανάλι.
      Δες αυτό, μια ιδέα για το επιστημονικό ποιόν του ανδρός
      https://oannes.gr/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3/

      Reply
  4. Timothy Price November 20, 2021 at 4:47 pm

    It’s like Duh!

    Reply
    1. Oannes November 20, 2021 at 7:47 pm

      Totally pathetic.

      Reply

Leave a Reply