Ο ΣΚΕΡΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ…

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης “συζήτησης” λασπάνθρωπων, γνωστής και ως πρωινής ζώνης του Σκάι με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αυτιά, ακούστηκε ο εκπρόσωπος των “σωμάτων ασφαλείας” κύριος Μπαλάσκας να μιλά για εμβολιαστικά ζητήματα. Αφού πρώτα βεβαίωσε τους πάντες ότι τα επίσημα συνδικαλιστικά όργανα των σ.α. είναι υπέρ του εμβολιασμού, προχώρησε στην “αποκάλυψη”: υπάρχει ένα ποσοστό αστυνομικών οι οποίοι αντιδρούν στον εμβολιασμό, είτε γιατί, κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί και αισθάνονται άτρωτοι, είτε επειδή …φοβούνται, είτε για θρησκευτικούς λόγους κ.ο.κ. Το ποσοστό κατά τον κύριο Μπαλάσκα ανέρχεται συνολικά στο 30% των υπηρετούντων.
Δεν χρειάζεται εξωγήινη νοημοσύνη για να αντιληφθεί κανείς ότι αυτό που περιγράφει ο εκπρόσωπος αποτελεί
κατοπτρική σχεδόν εικόνα της κοινωνίας της ίδιας.
Η οποία εντούτοις στηλιτεύεται και μαστιγώνεται ανελέητα από “ειδικούς”, “πολιτικούς” και “δημοσιογράφους”, με τους μπάτσους να απολαμβάνουν, για κάποιο λόγο, το
απυρόβλητο. Να είναι γιατί το όπλο και το δικαίωμα στον πυροβολισμό το έχουν οι ίδιοι ; *

Και κάτι που ξέχασα ως προς τον κύριο
Σκέρτσο. Η “λογική του”, δεν είναι τόσο γραφική, ή αναποτελεσματική όσο φαίνεται :
Ο κύριος Σκέρτσος δεν ξεκαθαρίζει αν υπήρξε μελέτη η οποία
δεν παρήγαγε ενοχοποιητικά αποτελέσματα, ή αν απλώς δεν υπήρξε καν μελέτη – period.
Αν το τονίζω, είναι γιατί το σκεπτικό, ξεφεύγοντας από “τα πλαίσια” του εμβολιασμού των μπάτσων, εκτείνεται σε
ο,τιδήποτε αφορά την “επιχείρηση πανδημία”.
Οι μελέτες είναι κάτι που επικαλούμαστε, αλλά και …παραγγέλλουμε, μόνον οσάκις προσδοκούμε κάποια οφέλη.

Παρεμπιπτόντως, σε άλλο κανάλι ο
Βασιλακόπουλος, ξεχνώντας τις “νέες μελέτες” που μιλούσαν για τετράμηνη διάρκεια ανοσίας του εμβολίου, αναφέρθηκε σ’ αυτήν την τελευταία ως αφορώσα …τους άνω των 65 και ως …“προσωπική του αντίληψη”.

* Για να μη μιλήσουμε για το ότι, όπως επισημαίνει ο φίλος Emmanouel, είναι εκείνοι, οι ανεμβολίαστοι, που κάνουν έλεγχο στα πιστοποιητικά των εμβολιασμένων.

1
(Visited 51 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar November 20, 2021 at 12:12 pm

    Δεν είναι μόνο τα εμβόλια. Πέρυσι τέτοια εποχή που δεν είχαν βγει ακόμα οι βρωμοενέσεις και είχαν πέσει όλοι με τα μούτρα στα λοκντάουν και τις μάσκες, οι μπάτσοι αποτελούσαν μια όαση αδιαφορίας, δεδομένου ότι ποτέ δεν φορούσαν τις μάσκες κανονικά και μεταξύ τους μάλιστα δεν τις φορούσαν καθόλου. Θυμάμαι που κυκλοφορούσα με το φίμωτρο κατεβασμένο και ανήσυχο το βλέμμα μη μου την πέσει κανας τρελός, μέχρι που συναντούσα κάποια παρέα νεαρών αστυνομικών και σκεφτόμουνα μέσα μου “εντάξει μαλάκα, χαλάρωσε.. δικά μας είναι τα παιδιά!”😁

    Reply
    1. Oannes November 20, 2021 at 12:30 pm

      “Αντιεξουσιαστές μπάτσοι”… κατά το “αναρχικός τραπεζίτης” [του θεού Πεσόα]

      Reply

Leave a Reply