Ο ΠΥΡΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ…

Οι μόνοι που δεν φταίνε τελικά για τίποτα, για τους διαδικτυακούς “επικριτές” του Πύρρου, είναι οι traffickers, ο Soros και τα όπου Γης κατακάθια του. Όλοι όσοι καλλιεργούν στον Τρίτο Κόσμο το υπόβαθρο μιας μόνιμα έκρυθμης κατάστασης (ταραχές, ανέχεια, …κλιματική αλλαγή), και το ιδεολογικό έρεισμα (η αποικιοκρατία) για τις αθρόες μετακινήσεις των “προσφύγων”. Διαφημίζοντας ταυτόχρονα σαν Γη της Επαγγελίας μια Δύση υπό κατάρρευση.
Κάτω : το τυπάκι
στη γελοιογραφική αυτοπαρουσίασή του
.

ΥΓ Το “σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με τη μετανάστευση” θα είχε τεράστια πλάκα, αν είχε κάποιος όρεξη δηλ. Γιατί οι “διεθνείς οργανισμοί”, με τη …στήριξη ιδρυμάτων τύπου Open Society, ευθύνονται για τις διαστάσεις που έχει λάβει το “μεταναστευτικό”, με ευδιάκριτους σκοπούς εκ μέρους τους.

4
(Visited 63 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. stcigar March 29, 2024 at 10:19 am

    Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχει ένα θεματάκι (α)συνέπειας με την περίπτωσή του. Ότι αυτοί που το επισημαίνουν είναι ως επί το πλείστον το ίδιο ή και περισσότερο ασυνεπείς, είναι άλλο ένα θεματάκι. Anyway ουδείς αναμάρτητος.

    Reply
    1. Oannes March 29, 2024 at 10:35 am

      Δεν μου είναι συμπαθής ούτως ή άλλως ως γυρολόγος της πολιτικής κτλ κτλ. Από την άλλη, human turds 💩💩💩 τύπου “Ιάσονα Αποστολόπουλου, defender of refugees and human rights against racism and every kind of discrimination” δεν είναι απλώς μη αναμάρτητοι, αλλά εχθροί της Ανθρωπότητας.
      Γενικώς με τούτα και με κείνα, αναλογιζόμενος τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των “προσφύγων”, η …ΝΔ υψώνεται σε όαση λογικής. Σε επίπεδο διακηρύξεων βέβαια, γιατί επί της ουσίας… Κάτι είναι όμως ακόμα και αυτό, μπροστά στα Π.Ι.Κ.Π.Α. politics που προωθεί η Κασσελάκειος παράταξη.

      Reply
      1. stcigar March 29, 2024 at 10:45 am

        Επί της ουσίας πάντως δεν υπάρχει καμία διαφορά στο πρόβλημα των μεταναστών μεταξύ Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας. Μη σου πω κιόλας ότι τα πράγματα έχουν χειροτερέψει δραματικά την τελευταία πενταετία. Το πρόβλημα ξεκινάει από την Ευρώπη και στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις ο Μητσοτάκης ως γνωστόν υπερθεματίζει. Βασικά είναι κάτι ανάλογο με τα Τέμπη: κανένας δε φταίει και όλοι φταίνε.

        Reply
        1. Oannes March 29, 2024 at 11:07 am

          Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά υπάρχει μια “λεπτομέρεια” : ο “λόγος” του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και, στο φινάλε, οποιοσδήποτε λόγος ευρέως διαδιδόμενος, έχει και “παιδαγωγική” παράμετρο. Έχεις δηλ. εδώ ανθρώπους να λένε (και να πείθουν) ότι το λάθος είναι τα φρουρούμενα σύνορα και το σωστό είναι να μπουκάρει ο κάθε πικραμένος από οπουδήποτε, να κάθεται και να τρωγοπίνει με τα λεφτά του κράτους.
          Ακόμα και αν στην πράξη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο (και πράγματι, αυτή η κατάσταση, από τους κωλοευρωπαίους ξεκινάει) είναι πιστεύω προτιμότερο να ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ έστω, λογικά πράγματα. Οι ΣΥΡΙΖΑ etc εκπαιδεύουν τον κόσμο στην παράνοια και την ανωμαλία.

          Reply
          1. stcigar March 29, 2024 at 11:16 am

            Συμφωνώ. Οι μετανάστες εξάλλου δεν ζουν σε σπηλιές. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τι καπνό φουμάρουν οι κυβερνήσεις των χωρών υποδοχής. Τη μεγαλύτερη ζημιά σε αυτόν τον τομέα πάντως την έχουν κάνει διαχρονικά τα δυτικά ΜΜΕ που διαφημίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ την ασύγκριτη πολιτικοοικονομική ανωτερότητα Ευρώπης και Αμερικής.

            Reply
            1. Oannes March 29, 2024 at 11:55 am

              Αυτό είναι σίγουρο. Άλλωστε αποτελούν πυλώνα του “εκπαιδευτικού συστήματος” που επιβάλλει την ασχήμια και την ανωμαλία ως νέα κανονικότητα. Αλλά και τα “νέα μέσα” είναι στημένα κατ’ ομοίωσή τους. Η υποτιθέμενη απειλή που αποτελούσαν για τα παραδοσιακά media δεν ήταν παρά διαφήμιση με το επαναστατικό κλισέ “παλιό vs καινούργιο”.
              Στην πραγματικότητα επρόκειτο για αναβάθμιση της συμβατικής δύναμης πυρός των παλιών με την πυρηνικής εμβέλειας των “σόσιαλ”. Εξ ου και τα πρώτα διατήρησαν μια χαρά τη δύναμή τους.

              Reply
  2. Anonymous March 30, 2024 at 11:21 am

    Όλοι αυτοί οι “δικαιωματιστές” αυτό που πρωτίστος υπερασπίζουν είναι το δικαίωμα τους να αισχροκερδούν από τον πόνο και την μιζέρια του άλλου. Αν ξαφνικά αύριο δεν είχαμε λαθρομεταναστευτικές ροές τότε θα έπρεπε όλοι αυτοί να αναγκαστούν να δουλέψουν πραγματικά γιατί ούτε θα παρείχαν νομικές συμβουλές με το αζημείωτο φυσικά σε όλους αυτούς τους εισβολείς και ούτε φυσικά θα νοίκιαζαν τρόγλες ερείπια ώστε να μένουν 10-15 άτομα μέσα , φυσικά αφορολόγητα….

    Reply
    1. Oannes March 30, 2024 at 11:54 am

      Συμφωνώ 200% (και λίγα λες!)

      Reply

Leave a Reply