Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΥΡΗ

Επισημαίνω ότι το άσμα που ξεκινάει καλύπτοντας τις τελευταίες ιαχές του ρήτορα, ούτε τυχαίο είναι, ούτε χωρίς σημαινόμενα. Πρόκειται για άσμα πατριωτικό, αφιερωμένο στον ΕΔΕΣ, τη δεξιά αντιστασιακή οργάνωση του Ναπολέοντος Ζέρβα. Παρακαλώ λέμε.

6
(Visited 122 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar May 20, 2023 at 8:36 pm

    Σαν πολύ σοβαρά μου φαίνεται ότι το πήρα το θέμα με τις εκλογές αυτή τη φορά. Εντάξει έγιναν σημεία και τέρατα την περασμένη τετραετία με την κυριολεκτική σημασία but who am I to stand in the way. Αυτόν που αντιστέκεται η μοίρα τον τραβάει απτά μαλλιά – όχι δηλαδή ότι έμειναν και πολλά. Ελπίζω να με αφήσει τουλάχιστον από αύριο να κρατήσω κάπως εκείνο τον όρκο σιωπής που σχεδιάζω από καιρό🤐😁

    Reply
    1. Oannes May 20, 2023 at 8:49 pm

      Κι εγώ αισθάνομαι τελείως έξω από τον “προεκλογικό πυρετό”. Ούτε δευτερόλεπτο προεκλογικής ομιλίας δε μου εκανε καρδιά ν’ ακούσω, εκτός απο του …Πλεύρη με το τραγούδι του ΕΔΕΣ που έπεσα τυχαία πάνω της. Και αποκλείω εντελώς να πάω να ψηφίσω. Αν το έκανα πάντως, Βελόπουλο θα ψήφιζα σφαγμένο.
      Για αύριο Θεού θέλοντος έχω προγραμματίσει το πιο άσχετο με τη μέρα post που μπορεί να υπάρξει – συν καναδυό τραγούδια …πολιτικής φύσεως, έτσι για ξεκάρφωμα.

      Reply

Leave a Reply