Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ, ΤΟ “ΤΙΜΗΜΕΝΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ

Η φράση με την οποία ξεκίναγα το προηγούμενο post “Αναρωτιέται κανείς πόσο πρέπει να ψάξει στην πιάτσα για να συναντήσει ένα πολιτικό τσογλάνι της τάξεως του Άδωνι Γεωργιάδη” ήταν τελικά άδικη για το nanobot του ελληνικού κοινοβουλίου. Και εν πάση περιπτώσει, ανακριβής.
Δεν χρειάζεται κανένα ψάξιμο. Μια ματιά στα έδρανα του “Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας” αρκεί για να αποκαλύψει
15 πολιτικά τσογλάνια της τάξεως του ΑΓ και χειρότερα. Μετά τον πολιτικό αρχιμαλάκα Καραθανασόπουλο [“η πολιτική μαλακία έχει και τα όριά της”] ιδού ο ζηλώσας την δόξαν αυτού Παφίλης στο δικό του ραντεβού με την κοινοβουλευτική ιστορία.

Στο καταστατικό του, ψηφισμένο στο 19ο Συνέδριο, 2013 το “τιμημένο” αυτοκαθορίζεται ως επαναστατική οργάνωση που αγωνίζεται για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής – κομμουνιστικής κοινωνίας, στην οποία θα καταργηθεί κάθε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Διακηρύσσει ως στρατηγικό του στόχο την κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, δηλ. την
δικτατορία του προλεταριάτου.
Αναγνωρίζει ως πηγές της έμπνευσής του την …νικηφόρα σοσιαλιστική επανάσταση του 1917, τους ηρωϊκούς αγώνες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και, ιδίως, του
κορυφαίου αγώνα του ΔΣΕ στο διάστημα 1946-1949 [αυτά ως προς την “επιτακτική ανάγκη” να αφήσουμε πίσω το παρελθόν εν ονόματι της εθνικής ομοψυχίας].

Πάσα αναφορά στα παραπάνω ως αποδείξεις μιας
…όχι τυπικά δημοκρατικής νοοτροπίας, τιμωρείται με αποβολή από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, στα οποία φυσικά υπάγεται το “τιμημένο”.
Ο κύριος
Μπογδάνος μου είναι αντιπαθής. Αλλά για το ότι έχει δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα, ούτε συζήτηση.
Και, επιτέλους, τι αηδιαστικός, κρυόπλαστος, ξινός και τζάμπα μάγκας, αυτός ο
Νίκος Δένδιας.

4
(Visited 156 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Timothy Price October 5, 2021 at 10:18 pm

    It’s amazing how many times socialism fails and then makes a comeback. Like bad, corrupt politicians, and incompetent scientists and medical malpractitioners who make it into the public sector.

    Reply
    1. Oannes October 6, 2021 at 11:53 am

      YES. AND GREEK “SOCIALISTS” AND “COMMUNISTS” ARE THE EXACT EQUIVALENT OF YOUR LEFTIST DEMOCRATS. EQUALLY STUPIID, FAKE AND CORRUPT. IT GOES WITHOUT SAYING THAT OUR “CENTRE-RIGHT” GOVERNMENT IS PETTING AND PROTECTING THEM ALL ALONG THE WAY.

      Reply
  2. stcigar October 6, 2021 at 12:21 pm

    Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο, χαρακτηρισμοί όπως “κομμουνιστής”, “φιλελεύθερος”, “συντηρητικός”, “φασίστας” κλπ μόνο ιστορική αξία έχουν πλέον. Οι κομμουνιστές δεν είναι υπέρ του κομμουνισμού, οι φιλελεύθεροι δεν είναι υπέρ της ελευθερίας, οι συντηρητικοί ενδιαφέρονται για την πρόοδο και οι φασίστες αγωνίζονται για τις πολιτικές ελευθερίες. Βασικά μία είναι η πολιτική ορθότητα σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη στιγμή και το μόνο που έχει απομείνει σε κάθε παράταξη για να ξεχωρίζει από τις διπλανές της είναι το “ένδοξο παρελθόν” και κάποιες τρύπιες ταμπέλες.

    Reply
    1. Oannes October 6, 2021 at 1:36 pm

      ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, “ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ” ΚΤΛ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΊΤΙΚΑ ΟΡΘΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.
      Σ ΆΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΟΧΙ ΤΟΝ “ΛΑΟ” ΦΥΣΙΚΑ.

      Reply

Leave a Reply