Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΩΝ MEDIA

Απόσπασμα της προχτεσινής εκπομπής του Tucker Carlson στο Fox News. Ο δημοσιογράφος αναφέρεται στη συνέντευξη που είχαν ανεβάσει στο YouTube δυο ιατροί – ιδιοκτήτες κλινικής στη Καλιφόρνια, στην οποία παρουσίαζαν μια εναλλακτική προσέγγιση στα στατιστικά στοιχεία του κορωνοϊού από εκείνη που προωθεί η “επίσημη ειδησεογραφία”. Το βίντεο, αφού έκανε 5.000.000 θεάσεις σε σύντομο διάστημα …εξαφανίσθηκε από το YouTube, το οποίο παραδέχτηκε ότι εσκεμμένα το κατέβασε. Ο παρουσιαστής μας αφήνει να δούμε αποσπάσματά του, προβαίνοντας σε σειρά σχολίων. Μη έχοντας να προσθέσω τίποτα σ’ αυτά, σας παροτρύνω απλώς να το δείτε.

Παρουσίες όπως του TC σε κάνουν να σκεφτείς ότι υπάρχει ακόμα ίχνος ελπίδας “γι’ αυτό τον κόσμο”. Και ξαφνικά …ακούς ένα womanoid – CEO του YouTube να μιλάει [4:33] στον Brian Stelter του CNN: “ό,τι αντιτίθεται στις οδηγίες του WHO εμπίπτει στις διατάξεις περί violation of community guidelines και …απλώς αποσύρεται”. Λίγο αργότερα, “το” Mark Zuckerberg συνομιλεί με τον George Stephanopoulos: “πώς αντιδράτε στο γεγονός ότι το Facebook χρησιμοποιείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που αψηφούν το social distancing;” “τέτοιες προκλήσεις αντιστοιχούν σε βλαπτική παραπληροφόρηση… τις κατεβάζουμε αμέσως”.

Η ελπίδα έχει περάσει σε λανθάνουσα κατάσταση.

6
(Visited 76 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar May 1, 2020 at 10:28 am

    Εγώ πάντως μετά την τελευταία ..πρωταπριλιά (θα πρόσεξες ότι τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει το έθιμο – είναι που έχει γίνει ο κανόνας) έχασα και το τελευταίο ίχνος ελπίδας και πίστης στην ανθρώπινη πρόοδο. Εντύπωση όμως μου έκανε η απρόσμενα ψύχραιμη και λογική αντίδραση ορισμένων ανθρώπων που μέχρι πρόσφατα χαρακτηρίζονταν επίσημα ή ανεπίσημα ως ψυχικά και πνευματικά διαταραγμένοι. Έχει ο καιρός γυρίσματα..

    Reply
    1. Oannes May 1, 2020 at 1:35 pm

      Εννοείται ότι η πρωταπριλιά είχε ατονήσει προ πολλού για τους ίδιους λόγους που έχει ατονήσει η επιστημονική φαντασία, σε ένα κόσμο που μοιάζει όλο και περισσότερο με επιστημονικη φατνασία πρωταπριλιάτικη!

      Reply

Leave a Reply