Ο GEERT WILDERS ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

[Αναπαράγω από in.gr]
Γνωστός ως «ο Τραμπ της Ολλανδίας» για τις ακραίες θέσεις και τη ξανθιά του κόμη, ο 60χρονος πολιτικός αποτελεί εδώ και καιρό μια από τις πιο «δηλητηριώδεις» διχαστικές φυσιογνωμίες της ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς.
Ζητά δεσμευτικό δημοψήφισμα για την αποχώρηση της Ολλανδίας από την ΕΕ, κλειστά σύνορα, «μηδέν αιτούντες άσυλο», «λουκέτο» σε ισλαμικά σχολεία και τζαμιά, απαγόρευση του Κορανίου.
Γόνος οικογένειας Καθολικών, που κατά δήλωσή του διαμόρφωσαν  τις πολιτικές θέσεις του από τον χρόνο που πέρασε ως νέος σε κιμπούτς στο Ισραήλ και μετέπειτα ως πολιτικός από τη δολοφονία του αντι-ισλαμιστή σκηνοθέτη Τέο Βαν Γκογκ το 2004, χαρακτηρίζει το Ισλάμ «οπισθοδρομική ιδεολογία, όχι θρησκεία», τον προφήτη Μοχάμεντ «παιδόφιλο» και το Κοράνι «φασιστικό βιβλίο».
Έχει καταδικαστεί πρωτόδικα το 2016 και τελεσίδικα το 2021 για υποκίνηση φυλετικού μίσους, μετά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του το 2014 να εκδιώξει τα «αποβράσματα» Μαροκινούς από την Ολλανδία.
Παρ’ όλα αυτά δεν του επιβλήθηκε πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης, στη λογική ότι ήδη πλήρωνε το τίμημα της μισαλλοδοξίας του με απειλές κατά της ζωής του από εξτρεμιστές ισλαμιστές και την ανάγκη 24ωρης προστασίας.
Χωρίς να εγκαταλείπει τα περί ανάγκης «αποϊσλαμοποίησης» της Ολλανδίας και αυστηροποίησης της μεταναστευτικής πολιτικής -υποσχόμενος περιοριστικά μέτρα ακόμη για τους εργαζομένους πολίτες της ΕΕ- ο Βίλντερς υποσχέθηκε γενικόλογα λύσεις στα προβλήματα με το κόστος ζωής, την έλλειψη κατοικιών και την υγειονομική περίθαλψη.
Κατήγγειλε την πολιτική για το κλίμα ως μια νέα μορφή «τυραννίας».
Δεδηλωμένος θαυμαστής του εθνικιστή Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, τάσσεται κατά της παροχής στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο.
Αν και χαρακτήρισε λάθος την εισβολή της Ρωσίας, έχει επικρίνει την Ευρώπη για «υστερική ρωσοφοβία».
Τάσσεται κατά της εισόδου νέων μελών στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Στο πλαίσιο του αντεστραμμένου κόσμου που προσπαθούν να επιβάλλουν σαν πραγματικότητα τα μίντια, οι παραπάνω απόψεις του Γκεερτ Βίλντερς είναι …ευκόλως εννοούμενες ως “ακροδεξιές”, “διχαστικές” και “δηλητηριώδεις”.
Ως προς την Ολλανδία : Μιλάμε για χώρα της οποίας η αγροτική παραγωγή, αντιστρόφως ανάλογη της έκτασής της, την φέρνει σε θέση δεύτερης εξαγωγού αγροτικών προϊόντων μετά τις ΗΠΑ. Και της οποίας η κυβέρνηση, εν όψει επιστιστικής κρίσης, ελλείψεων, αυξήσεων στις τιμές των τροφίμων κοκ,
στοχοποιεί τον πρωτογενή τομέα, προαναγγέλοντας το κλείσιμο τεράστιου αριθμού [έως και 3.000] αγροκτηνοτροφικών μονάδων, λόγω της απειλής που οι εκπομπές …αζώτου αντιπροσωπεύουν για το περιβάλλον.
Το ότι κατόπιν τούτου υπάρχουν άνθρωποι [και μάλιστα δημοσιογράφοι] οι οποίοι …σοκάρονται απ’ την άνοδο του “ακροδεξιού, αντιευρωπαϊστή, μισαλλόδοξου και αντι-ισλαμιστή” Γκέερτ Βίλντερς, είναι σοκαριστικό από μόνο του.
Ως προς τον
“Τραμπ της Ολλανδίας”,
ο χαρακτηρισμός αποδεικνύει, ξανά, ότι η προδιαγραφών blockbuster στοχοποίηση του πρώην προέδρου είχε και άλλους σκοπούς πέρα από την καταστροφή του.
“Τραμπ” είναι το όνομα – βρισιά, το ανάθεμα με το οποίο απειλείται κάθε “αρνητής” των εντολών ενός ξεκάθαρα
νεοναζιστικού συστήματος.
Στα χρόνια μετά τον Β’ΠΠ, ο Χίτλερ ειχε επιλεγεί για να διαδεχθεί την Αυτής Σκοτεινή Εξοχότητα, σε ρόλο ενσαρκωτή του Απόλυτου Κακού : ο νέος Σατανάς, εφιάλτης για όποιον οι Νικητές επέλεγαν για να
παρομοιάσουν μαζί του. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η γκροτέσκα φιγούρα δεν έπαψε να εμφανίζεται με κάθε ευκαιρία, και σε αμέτρητα “ντοκιμαντέρ” του είδους.
Στις μέρες μας, με τους Ναζί να
εγκαταλείπουν την κορυφή της σκοτεινής ιεραρχίας [προς χάριν των …Μωαμεθανών ή, κατά άλλους, των …Εβραίων] ο Τραμπ, σε ρόλο ενσαρκωτή του Απόλυτου Κακού, διαδέχεται τον Χίτλερ.

6
(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply