Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο COVID…

Το Europost Greece είναι το διαδικτυακό “ορμητήριο” του δημοσιογράφου, πολιτικού και δικηγόρου Πάνου Παναγιωτόπουλου. Ο εν λόγω, θερμός υποστηρικτής της κυρίας Λινού και κορυφαίος του χορού των απαιτούντων λοκντάουν εδώ και τώρα απ’ τον Σεπτέμβριο, έχει ακουστεί επανειλημμένα να απειλεί “τους νέους” ότι δεν είναι άτρωτοι στον κορωνοϊό, ότι ακόμα κι αν γλιτώσουν το θάνατο και …καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από την εντατική, ο κορωνοϊός θα τους αφήσει κουσούρια στην καρδιά, τον εγκέφαλο και τα γεννητικά όργανα που θα τους οδηγήσουν σε ένα οδυνηρό, πρόωρο θάνατο.
Στη φωτογραφία πάνω, βλέπουμε εικόνα ανοίγματος “θέματος” στο
Europost Greece.
Αρχίζοντας κάποιος την ανάγνωση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την αληθινή ιστορία. Ο αστεροειδής είναι απειροελάχιστου μεγέθους για να απειλήσει τον πλανήτη. Επιπλέον …έχει ήδη περάσει.
Θα μου πεις, το φαινόμενο είναι σύνηθες. Ναι, αλλά
τέτοιου φυράματος άνθρωποι έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση της περί τον κορωνοϊό ενημέρωσης. Κι εμείς για κάποιο λόγο [“ο φόβος φυλάει τα έρμα”] τους πιστεύουμε.

3
(Visited 95 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. stcigar November 23, 2020 at 11:41 pm

    “Οι νέοι δεν είναι άτρωτοι στον κορωνοϊό”:

    https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1139860/trikala-nekros-32xronos-apo-koronoio
    https://www.news247.gr/koinonia/tragodia-stis-serres-pethane-25chronos-apo-koronoio.9058740.html

    25χρονος που μόλις βγήκε από χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.. 32χρονος με σωρεία “υποκείμενων νοσημάτων”.. Ώρες ώρες αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω ένα και μόνο άτομο παγκοσμίως που να έχει πεθάνει πραγματικά από κοροϊδοϊό. Ειδικά για τους κλινικούς αποτελεί μια ουρανόσταλτη δικαιολογία για ιατρικά σφάλματα που υπό άλλες συνθήκες θα τους έστελναν στα δικαστήρια.

    Reply

Leave a Reply