Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ

Έχετε καταλάβει εσείς για πότε, και από πού κι ως που έχουμε φτάσει, από τις αισιόδοξες προβλέψεις και τα ανοίγματα, στην εκτίναξη των κρουσμάτων, την ταυτοποίηση των μεταλλάξεων, τα σκληρότερα lockdown, τον Αρμαγεδδώνα που ξανάρχεται εν φωσκολικαίς χορδαίς και τυμπάνοις; Έχετε καταλάβει σε τι είδους ευπιστία ποντάρουν κάποιοι; Και πώς συνεχίζουν να κερδίζουν; Αν ναι εξηγείστε μου κι εμένα γιατί αισθάνομαι πολύ χαζός τελευταία.
Ακόμα και ο πιο πειθήνιος πολίτης, θα έπρεπε να σταθεί για μια στιγμή και να αναρωτηθεί: πόσο σύμπτωση μπορεί να είναι το ότι το θέμα εμφανίσθηκε
την ίδια στιγμή με τα εμβόλια; Η πρώτη μέρα που διαβάσαμε γι΄αυτό ήταν …η μέρα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός. Τώρα, με την απροθυμία του κόσμου φανερή, το μαγαζάκι του τρόμου ποντάρει τα ρέστα του στην …πανσπερμία των μεταλλάξεων:
74% πιο μεταδοτική και
επικίνδυνη [με συνοπτικές διαδικασίες…] η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη. Από την βρετανική απειλούνται και οι ζωές μικρών παιδιών… Αποκλείονται νέα ανοίγματα, όχι όμως και νέα κλεισίματα. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα, παύση του click away, τέρμα κομμωτήρια, νυχάδικα …ΚΤΕΟ και συνεργεία αυτοκινήτων, τηλε-«εργασία» στο 70% … και η κασέτα που απορείς πώς κάποιοι δεν ντρέπονται να επαναλαμβάνουν, ένα χρόνο τώρα: «οι επόμενοι δυο μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι».
«Τσουχτερά πρόστιμα στα πηγαδάκια έξω από τα take away». Οι καταναλωτές μπορούν να προσέρχονται για τις συναλλαγές τους, αλλά απαγορεύεται να παραμείνουν για κουβέντα στο πεζοδρόμιο έξω απ’ το μαγαζί. Ούτε δευτερόλεπτο.

Αίφνης, η …ανατροπή, από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ποιος “κάνει τη διαφορά”; ποιος έρχεται να σώσει τη χαμένη τιμή της επιστήμης, δίνοντας παράταση ζωής στο νευρικό σύστημα του ταλαίπωρου πολίτη;
Ο καθηγητής πνευμονολογίας
Γώργος Χειλάς. Ο επιστήμονας [που δεν φείδεται λόγων όταν είναι να προτρέψει για εμβολιασμό ή για σκληρότερα lockdown] λέει αυτό που, όσοι ασχολούνται, “κάπου έχουν ξανακούσει” αλλά που δεν θα αφήσουν να διαρρεύσει οι μικροπωλητές της Αποκάλυψης : οι μεταλλάξεις του ιού που παίρνουν κεφάλι μπορεί να διαδίδονται πιο εύκολα, αλλά είναι [πολύ] λιγότερο επικίνδυνες. Ούτως ή άλλως, ή ευρύτητα της διάδοσής τους, δείχνει προς την κατεύθυνση της φυσικής εξασθένισης του ιού. Τα περί απειλής της βρετανικής μετάλλαξης για τη ζωή των παιδιών είναι ανοησίες που στηρίζονται σε μια και μοναδική περίπτωση. Αυτά, βάζοντας στη θέση του τον παραληρούντα ως συνήθως Π. Παναγιωτόπουλο, και προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησαν οι Pfizer, Moderna, τα εμβόλια λειτουργούν και για τις τρεις μεταλλάξεις.
Να επαναλάβω κι εγώ την ψεκασμένη θεωρία μου: η όλη υπόθεση αποτελεί “επαγγελματικά” σκηνοθετημένη
διαφημιστική καμπάνια για τα εμβόλια, η απροθυμία του κόσμου για τα οποία δημιουργεί προβληματισμό και στους πλέον απαισιόδοξους. Δηλώσεις όπως του ανωτέρω επιστήμονα, κάθε άλλο παρά απόκλιση συνιστούν απ’ το σενάριο.


7
(Visited 111 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar February 3, 2021 at 3:14 pm

    Ένα μέρος του προβλήματος πάντως οφείλεται στο γεγονός ότι, επειδή τα ψέματά τους είναι αναπόφευκτο αργά ή γρήγορα να ξεγυμνωθούν από τις εξελίξεις, αισθάνονται υποχρεωμένοι να τα καλύπτουν με όλο και μεγαλύτερα ψέματα, συχνότατα μάλιστα και προληπτικά. Οι άνθρωποι βλέπεις έχουν ένα όνομα και μια υπόληψη στην κοινωνία, δεν μπορεί τώρα να τους αποκαλεί ψεύτες και απατεώνες ο κάθε τυχάρπαστος ψεκασμένος..

    Reply
    1. Oannes February 3, 2021 at 6:08 pm

      Το θέμα είναι ότι προαπαθώ και δεν μπορώ να “δω” τον τρόπο με τον οποίο θα καταρρεύσουν υπό το βάρος των ψεμάτων τους. Με έξωθεν [δική μας] παρέμβαση τουλάχιστον.

      Reply
  2. stcigar February 3, 2021 at 6:24 pm

    Και να “καταρρεύσουν” (λέμε τώρα) κάτι καινούριο θα μας ξεφουρνίσουν πάλι και φτου κι απτήν αρχή. Τώρα που κατάλαβαν τι ανθρωπάκια έχουν από κάτω τους, θα είναι φοβερά δύσκολο να μην ξαναμπούν στον πειρασμό της ..παρενόχλησης.

    Reply

Leave a Reply