“ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ”…

https://twitter.com/TheCompositeGuy/status/1560955995928420352

Καμαρώστε το μαλακισμένο, ηλίθιο, ακατέργαστο κτηνάνθρωπο, να ξεκαρδίζεται στα γέλια στην προοπτική της εξαφάνισης των λευκών από μια χώρα που οι ίδιοι έφτιαξαν, για να την καρπώνεται σήμερα ο ίδιος και ο οχλοπολτός που αντιπροσωπεύει.

Meanwhile, ιδού, κάτω το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Πακιστανού New York Times best-sellin’ author
Mohsin Hamid, που λανσάρεται με εκστατικές κριτικές από τον αγγλοσαξωνικό τύπο [“A fantastical exploration of race and privilege” – The Washington Post. “A moral fable for our entire harrowing world Time. “Hamid’s likely readers already know race is a ‘construct’ that we could do nicely withou
t. The book has an additional agenda: to destabilize not just our toxic imaginings but our conventional notions of fiction itself ”- New York Times Book Review]. Ο ήρωας του βιβλίου, ο “λευκός” Anders, ξυπνάει ένα πρωί για να διαπιστώσει ότι έχει μεταμορφωθεί, όχι σε γιγάντια κατσαρίδα, αλλά [you guessed it!] σε μαύρο.
Αλλιώς : Ο
Κάφκα συναντάει τον Σόρος και τους Social Justice Warriors.

[ΥΓ. Μπαίνοντας, μέρες μετά, να τσεκάρω γιατί το βίντεο έχει εξαφανιστεί, πέφτω στη γνώριμη επιγραφή : This Tweet is from a suspended account.]

3
(Visited 103 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 20, 2022 at 7:10 pm

    Το βασικότερο πρόβλημα με τα “χλωμά πρόσωπα” είναι ότι τελευταία καταβάλλουν ποικιλοτρόπως φιλότιμες προσπάθειες για να εξαφανιστούν από μόνοι τους..

    Reply
    1. Oannes August 20, 2022 at 7:43 pm

      Αυτο να λέγεται και να ξαναλέγεται. Το θέμα είναι, ξανά, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ [ανεξαρτήτως εθνικότητας] που ούτε “ανώτεροι” δηλώσαμε ποτέ, ούτε κανέναν σνομπάραμε, ούτε …αποικίες είχαμε, για να μας βρίζει σήμερα ο κάθε καριόλης ως white supremacists μόνο και μόνο γιατί υπάρχουμε.

      Reply
      1. stcigar August 20, 2022 at 7:58 pm

        Κι όχι μόνον αυτό. Γιατί εκείνοι που θα τους άξιζε πραγματικά να την πληρώσουν, είναι ακριβώς αυτοί που υποδαυλίζουν και καπελώνουν τα διάφορα εκδικητικά κινήματα..

        Reply
        1. Oannes August 20, 2022 at 8:01 pm

          Ακριβώς. Γιατί αφού μας μεταμόρφωσαν πρώτα σε …White Niggers, ήρθε τώρα η ώρα να μας αντιμετωπίσουν και σαν τέτοιους.

          Reply

Leave a Reply