“ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ”

Προσπαθώντας να μεταπείσω συγγενικό μου πρόσωπο, θιασώτη του περί την “πανδημία” αφηγήματος, τον προέτρεψα να δει / διαβάσει το τελευταίο βίντεο του κυρίου Κούβελα και το [εκπληκτικό] άρθρο του στρατιωτικού γιατρού κυρίου Τσακαλάκη που έχω ανεβάσει.
Μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, και ορίσαμε μέρα και ώρα για την επόμενη συζήτηση.
Δυο μέρες μετά, στο ξεκίνημα αυτής της συζήτησης, τον ακούω να μου λέει : “καλά, ρώτησα τον τάδε που ξέρει, και μου είπε ότι αυτοί οι δύο, Κούβελας και Τσακαλάκης, είναι
κλασικοί γραφικοί που εμφανίζονται σε κάτι περιθωριακά κανάλια, πολλές φορές μαζί, και λένε τα ίδια πράγματα”.
“Μάλιστα”, λέω. “Κάτι άλλο; κάτι
επί της ουσίας των λεγομένων τους σου είπε …αυτός που ξέρει; ή το ότι εμφανίζονται σε περιθωριακά κανάλια είναι το …απόλυτο επιχείρημα; εσύ ξέρω γω άκουσες τίποτα; διάβασες; έχεις να πεις κάτι;”
“Ου”, μου λέει, “αυτοί είναι, εκτός των άλλων, Συριζαίοι… θα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση”.
Κάπου εκεί, …ένιωσα κάτι μέσα μου, κι άρχισα να κατευθύνω την “συζήτηση” προς το άδοξο τέλος της.
Κοίτα να δεις φίλε μου, απέμεινα να σκέφτομαι. Έχεις από τη μια ένα καθεστώς το οποίο στερεί το δικαίωμα επιστημόνων,
σεβαστών και διακεκριμένων, να ακουστούν σε mainstream μέσα. Από την άλλη, η πλειονότης του κοινού των mainstream μέσων, συναινεί σ’ αυτό : “το τελευταίο που χρειαζόμαστε …εν καιρώ πολέμου, είναι οι ψεκασμένοι που σπέρνουν αμφιβολία στον κόσμο”. Ανάμεσα στα μέλη αυτής της πλειονότητας, άνθρωποι με αριστερό παρελθόν, που έχουν ματώσει στο πεζοδρόμιο, δεν σοκάρονται από το γεγονός ότι …η μια απ’ τις πλευρές ασκεί άγρια λογοκρισία. Δεν θεωρούν ότι, και μόνο αυτό, θα έπρεπε να τους καθιστά καχύποπτους. Αντίθετα, παίρνουν το μέρος των λογοκριτών / οπαδών του διαχωρισμού της χώρας σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους.
Και από πάνω, έρχονται και κατηγορούν σαν “γραφικούς των περιθωριακών καναλιών” εκείνους που
…οι ίδιοι, με τη συναίνεσή τους, έχουν εξορίσει.

6
(Visited 127 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar July 5, 2021 at 9:48 am

    Δεν ξέρω αν πρόσεξες καθόλου τη πρόσφατη δήλωση του ηγέτη τους:
    “Έχουμε περιφερειακά νοσοκομεία μερικές φορές περισσότερα από όσα θα πρέπει να έχουμε. Δε γίνεται να έχουμε τρία νοσοκομεία μέσα σε ακτίνα 20-30 χιλιομέτρων, γιατί όλοι ήθελαν νοσοκομείο στην πόλη τους, και να περιμένουμε να έχουμε τρία καλά νοσοκομεία… Δε σημαίνει ότι θα κλείσει το νοσοκομείο. Μπορεί να μετατραπεί σε μία μονάδα χρονίως πασχόντων” (Κούλης)
    Πρόκειται για ξεδιάντροπους μαφιόζους που κυβερνούν μια μάζα εγκεφαλικά νεκρών ανθρωπόμορφων ζόμπι. Ο σώζων εαυτώ σωθήτω.

    Reply
    1. Oannes July 5, 2021 at 10:46 am

      Αυτό ακριβώς. Και εγώ, ως προς το εμβόλιο, δεν έχω να πω τίποτα για το αν κάποιος πρέπει να το κάνει. Δεν μου πέφτει λόγος, καθένας σταθμίζει “ρίσκο” και “ωφέλεια” και αποφασίζει. Όταν έλεγα χτες ότι τέτοιες αποφάσεις ειναι υπεράνω κριτικής, εννοούσα και εννοώ ότι κανείς δεν ξέρει τις συνθήκες ζωής του άλλου [δεν εννοώ το οικονομικό και τα συναφή] ως εκ τουτου καλό είναι να το βουλώνει.
      Λέω απλώς ότι εγώ δεν κάνω το εμβόλιο, αφενός γιατί …με παίρνει [δεν μπαίνω σε ΜΜΜ, “χώρος εργασίας μου” είναι το σπίτι, κοκ] αφετέρου από καθαρό γινάτι. Τσαμπουκά δεν έχω σηκώσει από αληθινούς τσαμπουκάδες. Δε θα σηκώσω από Λούλες τύπου Σκέρτσου.

      Reply
    2. Oannes July 5, 2021 at 10:49 am

      Κι αυτή η παρωδία γελοιογραφίας, ο Βασιλακόπολος, έλεγε τις προάλλες, μιλώντας πλέον ευθέως ως κράτος εν κράτει : “δεν μπορούμε να φτιάξουμε άλλες ΜΕΘ. Όσες φτιάξαμε φτιάξαμε. Ακόμα κι αν είχαμε λεφτά, που δεν έχουμε, δεν υπάρχει προσωπικό να τις στελεχώσει!”

      Reply
  2. dnk July 5, 2021 at 10:56 am

    Αν λογική=”ομόνοια”,τότε οι “παπατζήδες” που την λυμαίνονται δεν θα ξεμείνουν απο “δουλειά” ποτέ.Έχει μεγάλη πλάκα που άνθρωποι οι οποίοι “ομνύουν”,υποτίθεται,στην αριστερά,την διαλεκτική κλπ,στηρίζουν την “επιστημονική” διαχείριση της τρέχουσας κατάστασης η οποία διεξάγεται με όρους απόκρυφης “τέχνης”😈…

    Reply
    1. Oannes July 6, 2021 at 9:11 am

      Το αστείο είναι ότι η “αριστερά” από καταβολής της δεν είναι ακριβώς άσχετη με τον αποκρυφισμό. Στο βαθμό που αποτελεί κατεξοχήν πεδίο τιμής Εβραίων διανοουμένων [δεν εννοώ μόνο τον Μαρξ] ειναι επηρεασμένη στον τρόπο που οραματίζεται την “επανάσταση” από μια εβραϊκή εσχατολογία …καμπαλιστικών αποχρώσεων. 👼👹

      Reply
  3. stcigar July 5, 2021 at 1:24 pm

    Να σου πω το θέμα του εμβολίου το ξέχασα ήδη, γιατί για μένα είναι πλέον πρακτικά υποχρεωτικό. Θα το κάνω το συντομότερο κι ο Θεός βοηθός. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να τους το συγχωρήσω, ασχέτως αν έχει τελικά επιπτώσεις στη δική μου υγεία ή φιλικών μου προσώπων. Τυπικά για τα δικά μου δεδομένα η σχεδιαζόμενη παραίτηση έχει μετατραπεί σε άγρια λύσσα, ενώ έχω ήδη ξαναρχίσει τα γνωστά μου κηρύγματα προς το ποιμνίο παρά τις πρόσφατες δεσμεύσεις για το αντίθετο. Fuck Nazi Scums!☠️

    Reply
    1. Oannes July 5, 2021 at 8:12 pm

      Δεν φτάνει η λύσσα που με έχει πιάσει με τα καθέκαστα, έχω και διάφορες ηλίθιες “υποθέσεις” που με αποσπούν / καθυστερούν.
      Ανέβασα ένα κείμενο μόλις.

      Reply
  4. dnk July 6, 2021 at 11:13 am

    Η πλάκα είναι ότι στην παρούσα συγκυρία οι “τρόποι” και τα “αποτελέσματα” της “τέχνης” είναι επιπέδου συνοικιακής καφετζούς στην πραγματικότητα,η οποία κοροϊδεύει όχι μόνο τα “θύματα” αλλά και τον ίδιο τον “άρχοντα”😈,πράγμα που προσφέρει μια ελπίδα οτι θα τους “αναλάβει” ο ίδιος στο τέλος.”Διαπλοκή”,”διαλεκτική σχέση” μεταξύ θρησκείας και επιστήμης εννοείται ότι υπάρχει και σε μια “ιδεατή” κατάσταση διαφέρουν μόνο στις “διατυπώσεις” αλλά μην “μπλέκουμε” τώρα😽…

    Reply

Leave a Reply