ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ

Σε αγώνα μέχρις εσχάτων με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο έχει εμπλακεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον τίτλο της πιο αποκρουστικά κίτρινης δημοσιογραφίας στα ελληνικά μίντια.
Ο ΠΠ πρώην βουλευτής και υπουργός απειλεί [το έκανε ξανά χτες] τους νέους που πηγαίνουν στις πλατείες, με φράσεις όπως οι παρακάτω: “όχι μόνο θα σκοτώσουν τους μεγαλύτερους, αλλά κινδυνεύουν να πεθάνουν και οι ίδιοι. Ακόμα κι αν γλιτώσουν και βγουν σώοι απ’ τις εντατικές, η 17χρονη βγήκε απ’ την εντατική και πάλεψε με το θάνατο για 40 μέρες …ακόμα κι αν καταφέρουν λοιπόν να νικήσουν το θάνατο οι νέοι μας, θα τους μείνει κουσούρι, θα τους μείνει πρόβλημα σοβαρό στους πνεύμονες, στην καρδιά, στον εγκέφαλο ή σε άλλα ζωτικά όργανα, που θα τους φέρει σε λίγα χρόνια, κοντά στην προοπτική ενός άσχημου θανάτου”.
24ωρο δεν πέρασε και ο ηγεμών της διαδικτυακής Βλαχομπογδανίας [MeaCulpa.gr] χτύπησε με “νέα έρευνα” [on line!!!] από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με την οποία : ακόμη κι αν κάποιος καταφέρει να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό, θα αντιμετωπίσει σημαντικές παρενέργειες. Εννέα στους δέκα που κατάφεραν να αναρρώσουν υποφέρουν από παρενέργειες, με την εξάντληση να είναι η πιο κοινή. Ανάμεσα στις παρενέργειες που ανέφεραν οι ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό είναι οι ψυχολογικές και νευρολογικές διαταραχές, η απώλεια γεύσης και όσφρησης. Αυτό δείχνουν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της διαδικτυακής έρευνας στη Νότια Κορέα.
Αυτά από το site του κυρίου Μπογδάνου που, κάθε μέρα που περνάει, με κάνει να μετανιώνω για τα δυο-τρία καλά λόγια που έχω γράψει γι’ αυτόν. Να αναρωτήθηκε άραγε κανείς σε ποιον βαθμό οι …διαταραχές οφείλονται στον κορωνοϊό, και σε ποιον στην “δημοσιογραφία” τύπου Μπογδάνου και Παναγιωτόπουλου;
Και επειδή δεν είναι κακό να επαναλαμβάνουμε που και που τα αυτονόητα: με ποια λογική θεωρείται “ηλεκτρονικό έγκλημα”, διωκόμενο απ’ την αρμόδια υπηρεσία, η υποτίμηση του κινδύνου, αλλά όχι η τερατωδώς χυδαία μεγέθυνσή του;

3
(Visited 73 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar September 30, 2020 at 8:11 am

    Για μένα πάντως, το ξαναλέω, η παρούσα κωλοκατάσταση αποτέλεσε αποκάλυψη. Πράγματα που μέχρι τώρα ελάνθαναν, βγήκαν στο προσκήνιο με την πιο αποκρουστική τους μορφή. Ξαφνικά οι μάσκες έπεσαν, γιαυτό και στη συνέχεια έγιναν υποχρεωτικές..

    Reply
    1. Oannes September 30, 2020 at 9:56 am

      …και δεν νομίζω οτι υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε από ένα είδος “αγώνα δρόμου”, με την ελπίδα ότι όλο και περισσότερος κόσμος θα πάψει να εμπιστεύεται τυφλά αυτούς και τους “ειδικούς” τους. Το παρήγορο είναι ότι, κάποιοι “νέοι” τουλάχιστον, όσο και αν προσπαθούν να τους μεταλλάξουν, έχουν διατηρήσει μια σχέση μ’ αυτό που λέμε “φυσιολογικός άνθρωπος”, και αντιδρούν. Ειμαι πραγματικά περίεργος τι θα συμβεί όταν θα αρχίσουν να τους κυνηγάνε από τις πλατειες. Γιατί κι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα.

      Reply

Leave a Reply