ΜΠΟΥΡΛΑ : ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ PFIZER

Αναπαραγωγή από ygeiamasnews.gr :

Την ώρα που ολοένα και περισσότερες νεκροψίες δίνουν ως επίσημη αιτία θανάτου το εμβόλιο για τον Covid-19, η Pfizer προειδοποιεί τους επενδυτές της για το «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έρχεται! 
Ο FDA των ΗΠΑ θα πρέπει να παραδώσει την πρώτη μηνιαία παρτίδα των 55.000 σελίδων (από ένα σύνολο 455.000) των κλινικών δεδομένων της Pfizer στα οποία στήριξε η FDA την χορήγηση άδειας στο εμβόλιο της εταιρείας.
Η FDA, αρχικά προσπάθησε να διαφύγει ζητώντας να παραδίδει μόνο 500 σελίδες τον μήνα, κάτι που θα της επέτρεπε να αποκρύψει την αλήθεια μέχρι το… 2095! Ωστόσο, οι δικαστικές αποφάσεις επιταχύνουν αυτό το χρονοδιάγραμμα πράγμα που θίγει ευθέως το καθεστώς των παρανομιών της «Big Pharma».
Όπως είναι γνωστό η Pfizer έχει κερδίσει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τα εμβόλια, με τον CEO της εταιρείας, Αλμπέρτ Μπουρλά, να πανηγυρίζει προσφάτως γι’ αυτό το γεγονός. «Τι τρίμηνο και τι έτος! Χάρη στους συναδέλφους της Pfizer, προσεγγίσαμε περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ασθενείς με τα φάρμακα και τα εμβόλιά μας. Αυτό είναι πάνω από 1 στους 6 ανθρώπους στη Γη. Ποτέ πριν η απήχησή μας στους ασθενείς δεν ήταν τόσο εκτεταμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας επικεφαλής της Pfizer σε ανάρτηση του στο Twitter.
Παρόλα αυτά αν όλο το αφήγημα καταρρεύσει – κάτι που πλέον είναι όλο και πιο πιθανό – οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα υποστούν τεράστια οικονομική ζημία, ενώ ακόμη χειρότερη θα είναι η κατάσταση αν αποδειχθούν ότι πήραν με «παράνομο» τρόπο άδεια τα συγκεκριμένα σκευάσματα.
Στην πιο πρόσφατη έκθεση των κερδών της από το 4ο τρίμηνο του 2021, η Pfizer προειδοποίησε τους επενδυτές ότι τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Απ’ ό,τι φαίνεται από τις γνωστοποιήσεις της, το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για την εταιρεία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το newstarget.
Πολλοί θεωρούν ότι τώρα αποκαλύπτεται μια θεμελιώδης απάτη και εξαπάτηση σχετικά με τη βάση των δεδομένων πίσω από την fake-«επιστήμη» που χρησιμοποιήθηκε από την FDA αρχικά για να εγκρίνει την χορήγηση πειραματικής άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και, εν συνεχεία, να εγκρίνει την χορήγηση κανονικής άδειας στο εμβόλιο της Pfizer.
Η Pfizer, στην έκθεση κερδών του 4ου τριμήνου του 2021, ενημερώνει τους επενδυτές ότι ενδέχεται να υπάρξουν «δυσμενή νέα προκλινικά και κλινικά δεδομένα ή δεδομένα ασφάλειας και περαιτέρω αναλύσεις υφιστάμενων των προκλινικών και κλινικών δεδομένων ή δεδομένων ασφάλειας ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προκλινικών και κλινικών ή δεδομένων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ή της επιθεώρησης», που αποκαλύφθηκε σε όλη αυτή τη διαδικασία.
Η έκθεση αναφέρει ότι «προκλήσεις που οφείλονται στην παραπληροφόρηση» θα μπορούσαν να πιέσουν την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, γεγονός που αποτελεί ένα μήνυμα προς τους επενδυτές ότι θα επηρεαστούν τα κέρδη της Pfizer λόγω «των ανησυχιών για την ακεραιότητα των κλινικών δεδομένων».
Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο CEO της Moderna, Stephane Bancel, κατέβασε τον λογαριασμό του στο twitter και πούλησε μετοχές της εταιρείας του, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων.


3
(Visited 162 times, 1 visits today)

14 Comments

  1. Timothy Price February 16, 2022 at 6:24 pm

    It all eventually comes around. We will see how well the powers that have profited from all this will be able to keep it swept under the carpet.

    Reply
    1. Oannes February 16, 2022 at 10:16 pm

      Let’s hope they won’t be able at all!
      I’m afraid though the real problem has to do with the revelation that “such things” are now feasible, unlike before, thanks to technology. Therefore, even if the “pandemic” is withdrawn any time now, we won’t be waiting for the next chapter long, most probably an all – out “climate change” attack.

      Reply
      1. Timothy Price February 17, 2022 at 1:43 am

        Climate Change has become such windfall words for power grabbers because no matter if it’s cold, hot or not it’s all because of climate change. And no one even knows why they are trying to put a stop to climate change. I had a very smart person ask we if it was really possible to get the world’s climate to be a constant 70º F. I was dumbfounded. I had never heard of such a goal. I told him if that happened we’ll all die because the earth will be dead. People don’t understand that climate has to change constantly for everything on the earth to live.

        Reply
        1. Oannes February 17, 2022 at 9:13 am

          Funniest of all : they believe they can predict the changes in climate, when predictions based on “mathematical models”, especially on this [chaotic] field are almost impossible – for the time being.
          And let’s not talk about “man’s ability of reversing things” – extremely limited, exactly as his very participation to global warming. People just love to imagine themselves as gods or something.

          Reply
          1. Timothy Price February 17, 2022 at 3:31 pm

            And petty gods they are.

            Reply
  2. stcigar February 17, 2022 at 9:31 am

    Αν πάντως η ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός (με τους γεωπολιτικούς κινδύνους που συνεπάγονται) είναι οι άμεσοι λόγοι που μαζεύουν κακήν κακώς το “υγειονομικό” μπάχαλο που δημιούργησαν, λογικά δεν θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα ούτε στο ζήτημα της “πράσινης ενέργειας”, αφού αυτή ευθύνεται τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό για την παρούσα κατάσταση. Εκτός κι αν πιστεύουν ότι θα πολεμήσουν το ανατολικό ενεργειακό μονοπώλιο με ανεμόμυλους. Αλλά δεν τους έχω για τόσο ηλίθιους, τους Αμερικανούς τουλάχιστον, παρά την πολιτικά ορθή παραμύθα που πουλάνε ανελέητα στους ευρωπαίους, τους οποίους αντιθέτως έχω απόλυτα ικανούς για οποιαδήποτε αυτοκαταστροφική μαλακία.

    Reply
    1. Oannes February 17, 2022 at 9:47 am

      Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι ο ανταγωνισμούς με το “ανατολικό μπλοκ” είναι αδυσώπητος όσο εμφανίζεται.
      Ούτως ή άλλως [ξανά εντυπωσή μου είναι, δεν έχω τα στοιχεία για να το στηρίξω] ότι επειδη το ενεργειακό “πρέπει” για xψ λόγους να τεθεί σε θέση προτεραιότητας, και δεδομένου του ότι η συνύπαρξή του με full blown πανδημικούς δείκτες “κρίνεται” μη ανεκτή για τον κόσμο, περιμαζεύεται [όχι εξαφανίζεται φυσικά] το δεύτερο με την έμφαση να μετατοπίζεται στο πρώτο. Το οποίο ούτως η άλλως εμπεριέχει το δεύτερο ως υποπερίπτωση, εξ ου η πρεμούρα παρουσίασης του “ιού” ως φυσικής και όχι τεχνητής προελεύσεως – ένα ζήτημα που παρά τα σημαντικά στοιχεία που έχουν προκύψει παραμένει ασαφές.

      Reply
  3. stcigar February 17, 2022 at 10:28 am

    Το ζήτημα της τεχνητής προέλευσης του ιού – ασχέτως με το αν ισχύει σταλήθεια, που για το θέμα μας δεν έχει καμία σημασία – εντάσσεται κατά τη γνώμη μου στο ευρύτερο πλαίσιο του ανταγωνισμού Δύσης-Ανατολής. Δεν είναι σύμπτωση που οι δημοκρατικοί με το που ανέβηκαν στην εξουσία υιοθέτησαν την άποψη του Τραμπ (όπως και στα υπόλοιπα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής) αφού και ο τελευταίος κατόπιν έσωθεν υποδείξεως το έκανε in the first place. Όσο για τον ίδιο τον ανταγωνισμό, μόνο από ιδεολογικούς λόγους δεν εκπορεύεται: ο παγκόσμιος πλούτος συσσωρεύεται σταθερά σε ασιατικά χέρια and that’s pretty all about it. Κι όταν λέμε πλούτος εννοούμε χειροπιαστός και όχι βέβαια εικονικός όπως τείνει να γίνει πλέον σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Αυτή τη στιγμή εξάλλου η ασιατική ανάπτυξη έχει πλησιάσει επικίνδυνα σε σημείο singularity όπου ο υλικός πλούτος αποκτά συμβολικές διαστάσεις απειλώντας την πλανητική εξουσία των Αμερικανών. Οι τελευταίοι κατά καιρούς υιοθετούν διάφορες ιδεολογικές κατευθύνσεις, οι οποίες προορίζονται κυρίως για ευρωπαϊκή κατανάλωση, και στις οποίες, όταν τίθεται ζήτημα εξωτερικής πολιτικής, αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύουν στο παραμικρό. Ή όπως το έθεσε ο Κονδύλης, οι ιδέες είναι η δικαιολογία των δυνατών και η παρηγοριά των αδύναμων..

    Reply
    1. Oannes February 17, 2022 at 1:18 pm

      Οι δημοκρατικοί δεν έχουν υιοθετήσει την θέση του Τραμπ περί τεχνητής προέλευσης, αντιθέτως έχουν διατηρήσει τον εμπλεκόμενο σ’ αυτήν Dr.. F. σε θέση απυρόβλητου με διαρκές boosting του επιστημονικού του στάτους. Η ίδια η έκφραση «China virus» εξακολουθεί να είναι απαγορευμένη.
      Εννοείται ότι o ανταγωνισμός δεν είναι ιδεολογικής εκπόρευσης. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο οι δυτικοί δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τον «σοσιαλισμό» των Κινέζων, αν έχουν δηλ. και τώρα. Άσε που αν όντως οι Dems ακολουθούν τη γραμμή Τραμπ [κρατάω τις επιφυλάξεις μου], μόνο σε «ιδεολογικές» αρχές δεν στηριζόταν αυτή, αλλά στη …μινιμαλιστικά διατυπωμένη αρχή του Ρ. Ρέηγκαν [υποτιμημένου από την ιστορία] περί εξωτερικής πολιτικής : «We win, they lose».
      Τα περί ασιατικών οικονομιών εννοείται ότι ισχύουν, με ζοφερές προοπτικές για τον ανταγωνισμό τους με τη δύση τα επόμενα χρόνια. Αλλά η εντύπωσή μου είναι ότι δίπλα στην εξυπηρέτηση των ζωντανών ακόμα επιμέρους [εθνικών] συμφερόντων, υπάρχει ένα είδος οικουμενικού consensus στα βασικά, εν ονόματι της καθυπόταξης του κοινού εχθρού, των απανταχού …common people. Κάτι σαν τον ανταγωνισμό Κούλη – Τσίπρα για την εξουσία σε γιγαντιαία κλίμακα.

      Reply
      1. stcigar February 17, 2022 at 2:00 pm

        Συμφωνώ σε όλα εκτός από το θέμα της υιοθέτησης των απόψεων του Τραμπ στο ζήτημα του chinavirus. Ασχέτως με την για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης αντιρατσιστική ρητορική, στην πράξη όχι μόνο συνέχισαν σε όλους τους τομείς την πολιτική του Τραμπ, αλλά υπερθεμάτισαν κιόλας. Το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν τον αρχιψεύταρο Φάουτσι – πιθανότατα κατόπιν δικής του προτροπής – ως αιχμή του δόρατος για τη στροφή πολιτικής τους απέναντι στους κινέζους τοποθετώντας τον ταυτόχρονα στο απυρόβλητο (το αντάλλαγμα της “θυσίας” του για την παράταξη) αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το μοναδικό κατά τη γνώμη μου επίτευγμα του “πλανητάρχη” Ντόναλτ ήταν ότι δεν πρόλαβε να κάνει άλλον ένα καταστροφικό για μας τους ευρωπαίους εξωτερικό πόλεμο, έκανε όμως ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προετοιμάσει έναν ακόμα μεγαλύτερο.

        Reply
        1. stcigar February 17, 2022 at 2:26 pm

          Παρεμπιπτόντως είμαι της άποψης “άπαξ ψεύτης, πάντα ψεύτης”. Άτομα σαν το Φάουτσι δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια ούτε παθαίνουν ξαφνικά κρίσεις συνείδησης ώστε να βγουν και να την “αποκαλύψουν” χωρίς ξεκάθαρα προσωπικά οφέλη. Τους λένε να πουν ότι ο ιός είναι φυσικός, το λένε, τους λένε το αντίθετο, και πάλι το λένε, αρκεί να έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων τον εαυτούλη τους. Για μένα πάντως άτομα σαν κι αυτόν βγαίνουν εντελώς από την εξίσωση και η γνώμη τους δεν με αφορά στο παραμικρό είτε συμφωνεί με τις απόψεις μου είτε όχι. Μη σου πω κιόλας ότι στην πρώτη περίπτωση αρχίζω να έχω αμφιβολίες για τις απόψεις μου..

          Reply
        2. Oannes February 17, 2022 at 6:22 pm

          Εγώ ως προς τον Τραμπ είμαι [σε ένα βαθμό δηλαδή, μην τρελαθούμε κιόλας] “αμετανόητος”.
          Και …έχει σημασία το ότι τη συγκεκριμένη πολιτική άρχισαν να την ακολουθούν βαδίζοντας στ’ αχνάρια του, με άλλα λόγια, αν αντ’ αυτού είχε βγει η κωλοκυράτσα, θα ακολουθούσαν πιθανότατα τελείως διαφορετική.
          Εντωμεταξύ, να δούμε πότε θα βρω χρόνο να ασχοληθώ με το σκάνδαλο κατασκοπίας της Hillary στον DT [εκ της οποίας είχε προκύψει το παραμύθι του …Russian collusion], που επιτέλους δείχνει μετά από 4 χρόνια να αποκτά “επαγγελματική τεκμηρίωση”.

          Reply
          1. stcigar February 17, 2022 at 6:58 pm

            Κάτσε γιατί όπως πάει το πράμα το βλέπω να ξαναβγαίνει ο βαψομαλλιάς και από αισθητική τουλάχιστον άποψη θα ήταν ψέμα να έλεγα ότι δεν μου έλλειψε ήδη..😉😇

            Reply
            1. Oannes February 17, 2022 at 7:42 pm

              Με τα τσαρούχια θα βγει!

              Reply

Leave a Reply