ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, Ο ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΣ

Προφανώς ο κύριος Μπουμπούκος έχει δίκιο ως προς τη φωτογραφία. Προφανώς η εικονιζόμενη είναι αυτή που λέει. *
Όμως, μετά την πολιτεία του των τελευταίων χρόνων, θα κουραστεί για να μας πείσει ότι δεν χαίρεται γι’ αυτήν και για τις άλλες εκδηλώσεις “τοξικότητας που υφίσταται” : ξέρει ότι ο κάθε φουκαράς “στα σόσιαλ” απευθύνεται σε
μπετόν αρμέ ακροατήριο. Ξέρει ότι η μόνη επίδραση τέτοιων αναρτήσεων στο κομματικό του μπλοκ είναι η συσπείρωση και η ηρωοποίηση του ιδίου.
Ξέρει επίσης ότι “τα σόσιαλ”, με δέλεαρ την τάχα ανωνυμία / ελευθερία έκφρασης, αποτελούν την τέλεια συσκευή καταγραφής και φακελώματος, με απεριόριστες δυνατότητες για
διόλου virtual διώξεις όσων κρίνονται αληθινά επικίνδυνοι. Κάτι απ’ αυτό εδικά διακρίνεται στην τελευταία (στραμπουληγμένη) πρότασή του.

* υποθέτω πάντα – δεν το έψαξα.

5
(Visited 43 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar March 22, 2024 at 10:49 am

    Για λόγους πάντως που εξέθεσα τις προηγούμενες μέρες, η εν λόγω εισαγγελική πρόταση κατά τη γνώμη μου ήταν 100% πολιτικά υποκινούμενη. Το γεγονός ότι συγχρόνως κινούνταν προς την κατεύθυνση της λογικής, ήταν εν μέρει συμπτωματικό, εν μέρει ο βασικός λόγος που τη θεώρησα πολιτικά υποκινούμενη.

    Reply
    1. Oannes March 22, 2024 at 11:19 am

      Εννοείται. Απλώς οι τελευταίοι που δικαιούνται “δια” να ομιλούν είναι εκείνοι που το κάνουν. Και οι οποίοι δεν βγάζουν τσιμουδιά όταν δικαστικές αποφάσεις επιβάλλονται με οχλοκρατικές μεθόδους.
      Η μεγαλύτερη πλάκα είναι άλλωστε ότι στο συγκεκριμένο πεδίο η “επιστήμη” υποκλίνεται πρόθυμα μπροστά στη [συσσωρευμένη] δύναμη του ανειδίκευτου, ενώ γίνεται άτεγκτη σε θέματα όπως η υγεία, στα οποία θα έπρεπε από ένα σημείο και μετά απλώς να το βουλώνει.

      Reply
      1. stcigar March 22, 2024 at 11:28 am

        Τα καλά και συμφέροντα. Χωρίς πλάκα πάντως, αν ποτέ κάνει την εμφάνισή του ηγέτης που θα στηρίζει την πολιτική του στο δίκαιο και τη λογική, θα τον πάρουν όλοι για τρελό με πρώτους και καλύτερους τους δικούς του.

        Reply

Leave a Reply