ΛΙΝΟΥ : ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ …ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αναπαράγω, ξερνώντας, από την Καθημερινή:

Διπλή μάσκα σε όλους συστήνει η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, καθώς «το μεταλλαγμένο στέλεχος είναι πολύ επιθετικό και πρέπει να προστατευτούμε». «Μάσκα για όλους και παντού», επεσήμανε.
«Η μετάλλαξη Δέλτα έχει φέρει την ανατροπή, καθώς δεν είναι γνωστό εάν οι εμβολιασμένοι μπορούν να διασπείρουν
με ευκολία τον κορωνοϊό», τόνισε, υποστηρίζοντας πως «ακόμα και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό». «Το κριτήριο θα πρέπει να είναι πόσο μεγάλη είναι η διασπορά στον πληθυσμό», ανέφερε.
«Άκουσα ότι σε ορισμένες δραστηριότητες οι εργοδότες εάν δεχτούν μόνο εμβολιασμένους θα έχουν 100% κάλυψη. Αυτό οδηγεί
σε συνωστισμό ατόμων που δεν κινδυνεύουν να πάνε στο νοσοκομείο ή να μπουν στην εντατική, αλλά κινδυνεύουν να την μεταδώσουν και να την μεταφέρουν στο σπίτι τους ή στα μέσα μεταφοράς», είπε επίσης.

Σχολια; περιττά όταν έχεις να κάνεις με
κακοήθεις [μεν, αλλά …ούτως άλλως] κλόουν. Και τώρα με την αδειοδότηση της Pfizer …ποιός τους πιάνει.

2
(Visited 73 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar August 25, 2021 at 9:57 am

    Αχ! και την είχα ψιλοσυμπαθήσει κάποτε για μερικά δευτερόλεπτα. Η αρχική εντύπωση τελικά είναι η καλύτερη. Και γενικότερα όμως ποτέ δεν πέφτω μέσα στις εκτιμήσεις μου όταν παρασύρομαι από αισιόδοξη και καλοπροαίρετη διάθεση..

    Reply
    1. Oannes August 25, 2021 at 11:13 am

      Κι εγώ την είχα συμπαθήσει στιγμιαία όταν είχε βγει μπροστά ως θεούσα – εκεί φτάσαμε…
      Αλλά το άτομο είναι άπαιχτο. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι σταθερά πρώτο τραπέζι πίστα στην εκπομπή του beyond ανεκδιήγητου Παναγιωτόπουλου. Το πάθος με το οποίο την εγκωμιάζει ο εν λόγω [μιλάμε για εμμονικό γλέιψιμο] θα ήταν ανεξήγητο αν δεν υπάρχε αυτό που μου είχες πει, ότι η κόρη της …είναι πολιτευτής των Democrats.
      Επίσης το άτομο πρέπει να είναι στα πρόθυρα κάποιας άνοιας, καθότι χασκογελάει σχεδόν συνέχεια, εις πείσμα των ζοφερών παρατηρήσεων / προβλέψεων που κάνει.

      Reply
  2. stcigar August 25, 2021 at 1:49 pm

    Ίσως η γερόντισσα προσπαθεί να μοιάσει της Καμάλας, αν κι εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι από τους τακτικούς της τρομολαγνείας μετά δυσκολίας καταφέρνουν να κρύψουν την ευδιαθεσία τους..🤑

    Reply
    1. Oannes August 25, 2021 at 6:02 pm

      Όπως λένε και “οι σημερινοί νέοι” : “ΘΕΟΥΛΗΣ”!
      Αξίζει να γράψει κανείς κάτι για τον καραγκοζίσκο.
      Ελπίζω να μην ενεργοποιηθεί εξ αυτού η 65χρονη or something, προέφηβη το 1969, κοσμούσα το εξώφυλλο των BLIND FAITH. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στην υπόθεση εμπλέκεται και ο “αρνητής”, “ξενοφοβικός” etc Eric Clapton. Αν ήμουν στη θέση του θα έσπευδα να την …ασημώσω.

      Reply
  3. Timothy Price August 25, 2021 at 5:00 pm

    The want to further cut off the air supply to their broken brains. Makes total sense to save the oxygen deprived masses.

    Reply
  4. stcigar August 25, 2021 at 7:17 pm

    Άστα, μην το συζητάμε😬 Ειδικά μετά το περιστατικό με το Ντύλαν έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά 🤔 ότι “κάποιοι” 😎 μας διαβάζουν!👁️👀

    Reply

Leave a Reply