ΚΟΥΒΕΛΑΣ – ΚΟΡΑΗ ΑΠΟ ΘΕΣΗ …ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ

Μια ενδιαφέρουσα και τρόπον τινά διασκεδαστική συζήτηση.
Για τον πειστικό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα θέματα ο κύριος
Κούβελας, αλλά και για την αχρειότητα των “δημοσιογράφων” του πάνελ και ιδίως βέβαια της κυρίας Κοραή, η οποία βρίσκεται εκεί για να προστατεύσει την …”Επιχείρηση Ελευθερία” απ’ τις “αιρετικές” απόψεις του.
Προσέξτε τη φυσιογνωμία και τις εκφράσεις του
όντος, προτού ακόμα αρχίσει να ασχημονεί.

5
(Visited 84 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. dnk July 6, 2021 at 12:45 am

    Η ιατρική των πρωτοκόλλων που αναφέρει ο κύριος Κούβελας είναι δίκοπο μαχαίρι,καθώς όσο προστατεύει γιατρό και ασθενή απο αυθαιρεσίες αμφοτέρων άλλο τόσο τους αφαιρεί βαθμούς υπεύθυνης ελευθερίας,αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χειραγώγησης-διαστρέβλωσης της ιατρικής με τον τρόπο που βλέπουμε να γίνεται από τους “εγκεκριμένους” “ειδικούς”.Η κακή της χρήση μπορεί να βοηθήσει,όμως,και στο πιό “ανεμπόδιστο” ρολάρισμα της “αγοράς”.Τα όσα αναφέρει για τα εμβόλια και τον τρόπο δράσης τους είναι όσα θα μπορούσε να πληροφορηθει ο κάθε ” ευπαθής” ηλικιωμένος ρωτώντας τον γιατρό του για το-αντίστοιχο- αντιγριπικό εμβόλιο.Πληροφόρηση σύμφωνη με τα πρωτόκολλα,τα οποία,όμως,ανέτρεψε,εν μία νυκτί,η “κοσμοσωτήριος επανάστασις” του Ιού.Προστασία παρέχει-όσο και όπως μπορεί- το ανοσοποιητικό του καθενός μας,με το εμβόλιο να φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο του προειδοποιητικού σήματος κινδύνου.Τα φάρμακα-που ζητάει κι ο Πολάκης-είναι αυτά που παίζουν τον ρόλο του “συμμαχικού στρατού-συμπροστάτη”.Όσο “βαστάει” ο Fauxi είναι δύσκολα τα πράγματα😈…

    Reply
    1. Oannes July 6, 2021 at 7:15 am

      Αυτό ειδικά με τον Πολάκη και τα φάρμακα, το ότι βγαίνει το κάθε σκουπίδι και τον παρουσιάζει ως ψεκασμένο και “υποπτα κινούμενο” επειδη λέει το αυτονόητο, δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης με την οποία έχουμε μπλέξει.

      Reply
  2. stcigar July 6, 2021 at 4:41 pm

    Είναι πολύ εύκολο να ξεχάσει κανείς τα βασικά όταν μπλέκει με τις λεπτομέρειες. Το εμβόλιο είναι άχρηστο κι επιβλαβές. Δεν υπάρχει ούτε και χρειάζεται θεραπεία για το κρυολόγημα. Η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας πλήρως απαλλαγμένης από πόνο, αρρώστεια και θάνατο, δημιουργεί απλώς περισσότερο πόνο, αρρώστεια και θάνατο. Κακόν το άπειρον, μέτρον άριστον.

    Reply
    1. Oannes July 6, 2021 at 5:24 pm

      Εδώ, ειδικά με τη Μετάλλαξη Δέλτα, προκύπτει πιο καθαρά από οπουδήποτε αλλού το τι παίζεται : έχεις την προοπτική υποκατάστασης του “φοβερού” ιού με έναν σαφώς ασθενέστερο ο οποίος ταυτόχρονα διαδίδεται ταχύτατα και μάλιστα εν μέσω θέρους, οπότε εξασθενεί ακόμα περισσότερο. Και αντί να θεωρηθεί αυτό ευκαιρία κυνηγήματος …φυσικής ανοσίας με μηδενικό κόστος, οι τύποι φέρνουν την Αποκάλυψη, επαναφέρουν μάσκες, social distancing, test για να κλάσεις και αποκλεισμό “μη εμβολιασμένων”.
      Παλιά λέγαμε για καταστροφή που γίνεται ευκαιρία. Εδώ παίρνουν την ευκαιρία και την κάνουν καταστροφή.

      Reply
  3. stcigar July 6, 2021 at 6:40 pm

    Πέραν πάντως της αδιαμφισβήτητης συνωμοσιολογικής διάστασης του προβλήματος, κάπου τίθεται και ζήτημα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε πλέον με ανθρώπους απροκάλυπτα τρελούς, που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το κόλλημά τους, είναι άτρωτοι στην εμπειρία και τη λογική και βγάζουν αφρούς όταν δεν τους λες σε όλα ναι.

    Reply

Leave a Reply