ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΙΤΑΛΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Έβλεπα προχτές τον ανεκδιήγητο Δημήτρη Δανίκα, εν είδει “Αόρατου Ανθρώπου” του Ουέλς πίσω από μάσκα και μαύρο γυαλί, να δίνει τα ρέστα του στην εκπομπή του Καμπουράκη: “100 νεκροί την ημέρα …100 νεκροί την ημέρα …δεν πρέπει ο άλλος να συγκινηθεί λιγάκι;… εδώ στεναχωριόμαστε για τη δολοφονία ενός ανθρώπου, ας πούμε …100 νεκροί τη μέρα; σοροί νεκρών; το φαντάζεσαι, στα νεκροτομεία τι γίνεται, τα όργια που γίνονται, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι γυναίκες, οι χήρες, τα παιδιά; τί γίνεται εδώ πέρα; δεν πρέπει να συγκινηθεί ο άλλος, να καταλάβει τι γίνεται; έλεοςςς!!!”
Δεν είναι ο μόνος. Πολλές και διάφορες πριμαντόνες της χύδην διανόησης έχουν αποκαλύψει το ποιον τους και το τί μπορείς να περιμένεις από δαύτους [προσωπικά δεν περίμενα τίποτα, εκτός ίσως, από περιπτώσεις όπως ο ΔΔ, λίγες στιγμές γελωτοθεραπείας, διαβάζοντας “κριτικές” του].
Πού καταλήγεις; να εμπιστεύεσαι περισσότερο το lack of class ενός
Τράγκα ή ακόμα και ενός ...Χίου, από το cool [my ass…] των “έγκριτων” του χώρου. Ιδού λοιπόν μια συνέντευξη Ιταλού ιατροδικαστή που είδα στο Amazonios.net To προτιμώ χίλιες φορές από όλες μαζί τις Καθημερινές, τα Βήματα, τα in+out.gr.

Κάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών. Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα. Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλαδή αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο.
Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς.
Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε.
Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος.
Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι.
Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. Ο κορωνοϊός δεν είναι ανησυχητικός διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας.
Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι. Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορωνοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια.
Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό.
Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλαδή η ανοσία αγέλης.
Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες.
Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα.
Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί.
Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.
Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί.
Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες.
Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης.
Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι…
Pasquale Mario Bacco,
Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020

6
(Visited 254 times, 1 visits today)

Leave a Reply