ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ”;

Έχουμε αναφερθεί στην πιθανότητα ο κορωνοϊός να αποτελεί ένα είδος πειράματος “δεκτικότητας” των μαζών σε τεχνικές χειραγώγησης, εμπνευσμένες από την κινηματογραφική αφήγηση και την virtual reality  [μια ξεχωριστή περίπτωση του είδους που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ντοκιμαντέρ – θρίλερ, …docuthriller, είναι το Pandemic: κυκλοφόρησε στο Netflix την ίδια εβδομάδα που εμφανίσθηκαν τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού]
Το μόνο εναλλακτικό σενάριο που θα εξηγούσε τη δυσαναλογία προπαγάνδας / προληπτικών μέτρων από τη μία, και επικινδυνότητας του ιού από την άλλη [αντίστοιχης μιας κοινής γρίπης], είναι ότι …ο ιός είναι πιο επικίνδυνος από όσο αφήνουν να διαδοθεί.
Μια βερσιόν αυτού του σεναρίου κυκλοφορεί σε αμερικανικούς “συνωμοσιολογικούς” κύκλους [πολύ πιο αξιόπιστους, κάποιους από αυτούς, με τις όποιες υπερβολές, από τα mainstream media που …συναινούν στη λογοκρισία και το κλείσιμό τους]:
Σύμφωνα με τον καθηγητή Francis A. Boyle, κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης, η συγκεκριμένη μορφή κορωνοϊού που μονοπωλεί την επικαιρότητα είναι κατασκευασμένη σε εργαστήριο. Ακριβέστερα, πρόκειται για όπλο βιολογικού πολέμου [bio-weapon], το οποίο ξέφυγε εξ ατυχήματος από εργαστήριο “επιπέδου βιοασφάλειας 4” [BSL 4] στην Wuhan. Πρόκειται για το μοναδικό εργαστήριο τέτοιου επιπέδου στην Κίνα, και ένα από τα ελάχιστα στο κόσμο. Σύμφωνα με τον ειδικό, και προς ενίσχυση της άποψής του, μοναδικός λόγος ύπαρξης αυτών των εργαστηρίων είναι …η έρευνα για βιολογικό πόλεμο *. Σημειωτέον επίσης ότι όπως λέει, υπάρχει ιστορικό διαρροών από αυτό.
Κατά τον dr. Boyle, ο κορωνοϊός είναι μια γενετικά επεξεργασμένη χίμαιρα [genetically engineered chimera], που περιλαμβάνει στελέχη των ιών της γρίπης του SARS, και του …HIV.
Αυτά τον καθιστουν πολύ πιο θανάσιμο και μεταδοτικό από όσο ισχυρίζεται ότι είναι η Κινεζική κυβέρνηση και, δυστυχώς, συμφωνούν περισσότερο με τον πανικό που έχει μεταδοθεί επί του θέματος. Ο καθηγητής πιστεύει ότι η θνησιμότητα του ιού είναι 15%, ότι διαδίδεται με σταγονίδια που εκφεύγουν από το στόμα του ασθενούς σε απόσταση 6 ποδών από αυτόν και ότι ο προσβαλλόμενος μπορεί να είναι ασυμπτωματικός για 24 μέρες –  παράμετρος που μεγιστοποιεί τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κινεζική κυβέρνηση λέει ψέμματα γι΄αυτό από τη αρχή, όπως έλεγε ψέμματα και για τον SARS.  Όσο για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας [WHO] “είναι εντελώς αναξιόπιστος” γιατί “το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι δικό του”. Άλλωστε “ο WHO είναι χωμένος μέχρι τα μπούνια στην έρευνα για βιολογικά όπλα”…
Τώρα, σε εποχές εργαλειοποίησης των πάντων, ιδίως των ειδήσεων, νούμερο ένα όπλο μας οφείλει να είναι η δυσπιστία. Ως προς τον δόκτορα Francis A. Boyle πάντως, η ειδημοσύνη του πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως και η ακεραιότητά του: είναι μέλος του Council For Responcible Genetics [CRG] από τα early ’80s. Και είναι ο άνθρωπος που συνέταξε τον νόμο περί βιολογικών όπλων [Biological Weapons Act] που έγινε αποδεκτός από όλα τα μέλη του Κονγκρέσου.

“Επιστήμονες” στέλνονται σε όλο τον κόσμο από τις κυβερνήσεις χωρών όπως η ΗΠΑ και η Κίνα, αναζητώντας …τους πιο επικίνδυνους “εξωτικούς” βιολογικούς οργανισμούς. Στη συνέχεια τους φέρνουν στo εργαστήριo και, προσθαφαιρώντας γενετικό υλικό [CRISPR gene editing], τους μετατρέπουν σε βιολογικά όπλα.

4
(Visited 1,147 times, 1 visits today)

Leave a Reply