ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά την υπόθεση με την Ιταλία και το τί έχει, πιθανότατα, συμβάλλει στην τραγωδία που εκτυλίσσεται εκεί. Το ότι ουδείς, τόσο καιρό, θίγει το θέμα της κινεζικής μειονότητας, θα με είχε κάνει να αρχίσω να αμφιβάλλω, …αν δεν ήμουν 200% σίγουρος.
Σήμερα βεβαιωνόμαστε γύρω απ’ το γιατί μια, λιγότερο, αλλά επίσης εφιαλτική συμφορά πλήττει την Ισπανία
. *
Η Ισπανική κυβέρνηση μηνύεται συλλογικά από πολίτες για εγκληματική αμέλεια. Αυτό, επειδή παρότρυνε έντονα τον κόσμο να παρακολουθήσει …φεμινιστικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, στις 8 Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας… και ενώ είχε ήδη απαγορευτεί η παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Οι διαδηλώσεις συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες σε 75 πόλεις της χώρας… Ο πρωθυπουργός της χώρας, μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του, παρακολούθησαν εκείνη της Μαδρίτης …Χιλιάδες γυναικών – κυρίως – συμμετείχαν στη διαδήλωση, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην ανισότητα των φύλων, παρά τον ολοφάνερο κίνδυνο διάδοσης της επιδημίας.
Ωσάν αυτό να μην ήταν αρκετό, η ισπανική κυβέρνηση “παρέλειψε” να ανακοινώσει στοιχεία για νέα κρούσματα …από 6 μέχρι 9 Μαρτίου…

Θα φτάσουμε, οσονούπω, και στην Αμερική…

* με ακμάζουσα, παρεμπιπτόντως και εκεί, κινεζική μειονότητα, ειδικά στην Καταλονία, και ειδικότερα στη Βαρκελώνη…

7
(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply